Проекту наказу МОЗ  України «Про внесення змін до наказу МОЗ України від 19.07.2005 р. № 360»

«Щотижневик АПТЕКА» для публічного обговорення пропонує проекти нормативно-правових актів. Ви маєте можливість взяти участь у відкритій дискусії на  шпальтах газети. Пропозиції, зауваження та побажання щодо публічного обговорення просимо надсилати за адресами:? до редакції: 02140, Київ, просп. М. Бажана, 10A, e-mail: [email protected]; факс: (044) 585-97-10

Повідомлення про оприлюднення
проекту наказу МОЗ? України «Про внесення змін до наказу МОЗ України від 19.07.2005
?р. № 360»

Державною службою лікарських засобів і виробів медичного призначення МОЗ України на публічне обговорення пропонується проект наказу Міністерства охорони здоров’я України «Про внесення змін до наказу МОЗ України від 19.07.2005 р. № 360».

Пропозиції та зауваження щодо проекту наказу надсилайте за адресами:

Державна служба лікарських засобів і виробів медичного призначення: 03115, м. Київ, просп. Перемоги, 120, тел.: (044) 424-12-30, 424-15-06; e-mail: [email protected];

Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11, e-mail: [email protected].


ПРОЕКТ

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ
від _________ р. № _______________
Про внесення змін до наказу МОЗ України від 19.07.2005 р. № 360

Відповідно до Закону України «Про лікарські засоби» та Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого Указом Президента України від 24.07.2000 р. № 918 (із змінами), з метою удосконалення порядку виписування рецептів на  лікарські засоби

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Зміни до Правил виписування рецептів та вимог-замовлень на  лікарські засоби і вироби медичного призначення, затверджених наказом Міністерства охорони здоров’я України від 19.07.2005 р. № 360 «Про затвердження Правил виписування рецептів та вимог-замовлень на лікарські засоби і вироби медичного призначення, Порядку відпуску лікарських засобів і виробів медичного призначення з аптек та їх структурних підрозділів, Інструкції про порядок зберігання, обліку та знищення рецептурних бланків та вимог-замовлень», зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 20.07.2005 р. за № 782/11062, (із змінами), що додаються.

2. Державній службі лікарських засобів і виробів медичного призначення забезпечити в установленому порядку державну реєстрацію цього наказу в Міністерстві юстиції України.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра В.Д. Юрченка.

Міністр

В.М. Князевич


ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства охорони
здоров’я України
від___________р. № __________

Зміни до Правил виписування рецептів та вимог-замовлень на лікарські засоби і вироби медичного призначення

1. Після таблиці пункту 1.22 Правил виписування рецептів та вимог-замовлень на лікарські засоби і вироби медичного призначення (далі — Правила) абзац другий вважати абзацом третім.

2. У додатку 3 до Правил пункт 4 викласти в такій редакції:

«4. Комбіновані лікарські засоби (тверді форми), які містять трамадол, ефедрин, псевдоефедрин (крім лікарських засобів, які містять більше ніж дві діючі речовини).»

Заступник голови Державної служби лікарських засобів
і виробів медичного призначення

К.Л. Косяченко

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті