Зі святом Вас, любі жінки!

Любі жінки!

Щиро і сердечно вітаю Вас зі святом весни — 8 Березня. Нехай кожен Ваш день буде сонячним і радісним, життя сповнюють любов і гармонія, а на Вашу честь розквітають квіти й звучить музика. Будьте завжди усміхненими, сповненими надій та оптимізму. Бажаю Вам щастя й удачі, міцного здоров’я, здійснення всіх мрій та бажань. Хай у Ваших оселях завжди панують мир, злагода і добробут.

Тетяна Бахтеєва,
голова Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, доктор медичних наук,
заслужений лікар України

Милі жінки!

Від усього серця вітаю Вас із чудовим святом — Міжнародним жіночим днем!

Найтепліші слова сьогодні лунають на Вашу честь, оспівуючи красу та ніжність. Адже Ви, жінки, наділені тією інтуїцією, впевненістю, витримкою та мудрістю, яких іноді так не вистачає у світі сильних чоловіків.

Особливі слова вітання хочу сказати жінкам — лікарям і медсестрам, фельдшерам та фармацевтам. У Ваших тендітних руках — надія на одужання і віра у зцілення, а Ваша здатність співчувати — це невичерпне джерело втіхи для кожного маленького і дорослого пацієнта.

Нехай кожен день буде наповнений сонячним настроєм, барвистими подіями та безмежним коханням.

Бажаю Вам міцного здоров’я та особистого щастя!

З повагою Ілля Ємець,
міністр охорони здоров’я України

Дорогі жінки!

Сердечно вітаю Вас з Міжнародним жіночим днем 8 березня! Нехай це весняне свято принесе Вам радість, любов і тепло ваших близьких! Змінюються часи, приходять нові покоління, але цінності, які уособлює в собі жінка, — любов, материнство, доброта, краса — залишаються незмінними.

З давніх-давен жінка є берегинею сім’ї — основи держави. Скільки мудрості, самовідданості, душевної щедрості вкладає вона у виховання дітей. В ній — надія суспільства на відродження і процвітання.

Ми, чоловіки, схиляємося перед головним жіночим талантом — віддавати себе, свої найкращі якості близьким людям. Ви даєте нам силу, допомагаєте стати кращими, добрішими, впевненішими в собі. Для цього необхідний особливий жіночий такт, інтуїція, терпіння, витримка, напруження душевних сил.

Тож у цей святковий день від усієї душі бажаю Вам, дорогі наші жінки, міцного здоров’я, щастя, любові і злагоди в сім’ї, успішної реалізації життєвих планів!

Нехай у Ваших душах завжди буде весна, а відчуття свята не покидає і в інші дні!

Олексій Соловйов, голова Державної служби України
з лікарських препаратів і контролю за наркотиками

Любі наші жінки!

Віки і тисячоліття світової історії осяяні вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю і красою. Тільки завдяки Вашій життєвій силі, насназі та довготерпінню з віку у вік продовжується рід людський на Землі. Матір, сестра, кохана — жіночий першопочаток супроводжує нас до останнього подиху. І якщо краса врятує світ, то це буде Ваша краса. Адже Ви перетворюєте його на чарівну перлину, яку ми кладемо і довічно кластимемо до ваших ніг.

У цей святковий день бажаємо всім жінкам сімейного затишку, добробуту, довічного щастя, шаленого кохання. Нехай виконуються найзаповітніші мрії, адже бажання жінки — закон, якому ми, чоловіки, з радістю коримося.

З повагою Василь Бліхар,
генеральний директор ДП «Державний експертний центр» МОЗ України

Любі, дорогі жінки фармації!

Прийміть щирі вітання з прекрасним святом Весни, Надії та Кохання — 8 Березня!

Усе найсвітліше, що є у нашому житті, пов’язане з Жінкою — Берегинею сім’ї, роду людського.

За своїм божественним покликанням Ви творите і оберігаєте життя, сповнюєте його високим змістом та красою, даруєте любов своїм близьким і рідним.

Найтепліші слова вдячності та шани Вам!

Все найдорожче, що є в житті, — щастя, кохання, тепло, радість — даруєте Ви, наші любі, шановні жінки. Саме Ви робите нас, чоловіків, кращими, добрішими, більш мужніми та сильними.

У цей святковий день бажаю Вам здоров’я і щастя, квітів та посмішок, родинного затишку та благополуччя, гарного настрою, радості нових відкриттів, підкорення нових вершин та сердець.

Нехай доля буде ласкавою до Вас, а життєвий досвід та жіноча мудрість принесуть успіх у справах, щастя в особистому житті.

Вічної Вам краси, молодості, чарівності і нехай кожен день Вас оточують захопленні погляди чоловіків.

Зі святом Вас, любі, дорогі жінки!

З великою повагою та сердечною вдячністю Валентин Черних,
ректор Національного фармацевтичного університету

Любі жінки!

Прийміть найщиріші вітання з найпрекраснішим святом весни — Міжнародним жіночим днем 8 березня! У це прекрасне свято від усієї душі бажаю Вам щастя й удачі, міцного здоров’я, здійснення всіх мрій та бажань! Нехай кожен день буде сонячним, дарує радість творчого натхнення, приємні несподіванки і душевний комфорт, а прекрасні почуття зігрівають Ваші серця і окрилюють на нові досягнення та життєві перемоги. Гарного вам настрою, родинного затишку, щирої любові і гармонії!

Будьте коханими та щасливими!

Валерій Печаєв, президент Об’єднання організацій роботодавців
медичної та мікробіологічної промисловості України,
член Колегії МОЗ

Напередодні свята щиро вітаю жіноцтво фармації, охорони здоров’я — галузей, які неможливо уявити без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець, дзвінких голосів та лагідних очей, що реально змінюють наше буття на краще, наповнюють життя новим змістом.


Доземний уклін Вам за сумлінну працю, розуміння, сердечність, милосердя, якими сповнені Ваші ніжні душі! Нехай шириться простір для Ваших сонячних мрій та завжди посміхається доля.

З повагою Петро Багрій, президент Асоціації
«Виробники ліків України»

Лагідні наші жінки!

Щиро вітаю з Міжнародним жіночим днем всіх прекрасних, невтомних трудівниць фармацевтичної галузі! Нехай Ваше невичерпне багатство — одвічна жіноча мудрість, уміння розуміти і підтримувати, дарувати віру і любов розквітає новими барвами.

Зичу Вам великого щастя, святкового настрою, міцного здоров’я, нев’янучої краси та незрадливої чоловічої любові, завжди гарного настрою, весняної молодості, ніжності і чарівності. Бажаю, щоб кожен день для Вас був сонячним, радісним і неповторним.

Нехай у Ваших домівках панують мир, взаєморозуміння і злагода, у серцях — добро і любов, у справах — мудрість.

Віталій Кірик,
голова Комітету ЄБА з охорони здоров’я

Милые женщины!

Поздравляем с прекрасным праздником Весны! Счастья, любви, благополучия!

Ваши коллеги — мужчины
Донецкой областной фармацевтической ассоциации

Шановні жінки!

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове свято — 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже все найдорожче, що є у нашому житті, — щастя, радість, надія, кохання — пов’язане з жінкою. Без Вас не було б стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Нехай прекрасні почуття дарують Вам натхнення для нових творчих звершень і перемог.

З повагою Михайло Пасічник,
президент Всеукраїнської громадської організації «Аптечна професійна асоціація України»

Милые наши коллеги!

Поздравляю Вас с праздником весны и молодости. Желаю Вам быть всегда красивыми, нежными и чуткими.

Огромного Вам женского счастья, любви и добра! Желаю, чтобы каждый грядущий день Вы встречали с улыбкой, с предчувствием радости, с уверенностью и душевным спокойствием! Нежной весны Вам, счастливых дней, улыбок, цветов, исполннения желаний, единства, согласия и благополучия Вашим семьям!

С уважением Владимир Игнатов,
исполнительный директор «AIPM Ukraine»

Шановні жінки!

У Міжнародний жіночий день бажаю Вам міцного здоров’я, нев’янучої краси, сімейного щастя, здійснення задумів і, звичайно, щирого кохання. Хай завжди в серці буде весна, ласкаві промені хай обіймають душу, а чоловіки завжди оберігають, цінують і люблять вас. Будьте гарними, усміхненими і ніжними. Зі святом вас!

З повагою Валентина Москаленко,
Президент Всеукраїнської аптечної асоціації

Дозвольте від щирого серця привітати Вас, дорогі жінки, зі святом Весни! Ви даруєте нам, чоловікам, натхнення, надихаєте на звершення, оберігаєте від негараздів. У Ваших тендітних руках — наше щастя. Жінки, що працюють у фармації, — Берегині не тільки дому та сім’ї, але й здоров’я народу всієї країни. То ж дозвольте в цей прекрасний день побажати Вам жіночого щастя. Нехай збуваються всі найзаповітніші мрії.






З повагою, голова громадської організації «Спілка працівників фармації» Костянтин Косяченко

Дорогие женщины!

Весна на улице — удел мужчин. Для женщин весна всегда в душе, сердце, жизни. Дорогие наши жены, матери, дочери, коллеги! Мы желаем Вам в этот день мирного светлого неба над головой, много солнечных дней, радуги чувств, дождя эмоций, бьющего ключом здоровья! Пусть весна всегда приносит Вам благополучие, новую радость и простое человеческое счастье! С 8 марта!

Правление фармацевтической ассоциации «ФАРМУКРАИНА»

Дорогі жінки!

Щиро вітаємо Вас з 8 Березня! Бажаємо жіночого щастя, та щоб весна подарувала Вам ще більше краси, молодості, здоров’я, чудового настрою, душевної гармонії, захоплення у чоловіків і жінок, багато кохання, вільного часу для себе і сім’ї. Нехай всі мрії збуваються !

З найкращими побажаннями Асоціація виробників інноваційних ліків «АПРаД»

Ніжні матері, турботливі бабусі, любі сестри, кохані дружини, милі доньки й онучки! Наші віддані і надійні друзі, близькі й рідні люди!


«Щотижневик АПТЕКА» приєднується до всіх поздоровлень і сердечно вітає Вас з чудовим святом Весни!

Добрі і ласкаві, мужні і ранимі, такі хоробрі і такі тендітні, Ви — найдорожче, що є в житті чоловіків. Берегині домашнього вогнища і роду людського, Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість Ваших душ зігріває, сила духу і краса — захоплюють. Від усієї душі бажаємо Вам величезного жіночого щастя, любові, добра, міцного здоров’я, добробуду і миру у Ваших оселях!

Щиро Ваш «Щотижневик АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті