Президент звільнив міністра охорони здоров’я

17 Травня 2011 2:41 Поділитися

17 травня 2011 р. Указом Президента України № 586/2011 Іллю Ємця звільнено з посади міністра охорони здоров’я.

За словами Глави Держави, він мав тривалу розмову з Іллею Ємцем. «Він чудовий фахівець, очолював один із найсучасніших центрів кардіохірургії. Це було головною мотивацією запрошення його на високу посаду міністра. Але йому не вдалося налагодити роботу МОЗ України таким чином, щоб почали здійснюватися реформи, які ми намітили, і які вкрай необхідні», — констатував Віктор Янукович.

Він також зазначив, що внаслідок такої неефективної роботи страждають люди, наголосивши, що сьогодні не можна чекати, коли чиновники почнуть працювати краще. «Я зрозумів, що нам краще його (І. Ємця) повернути на ту роботу, де він до цього працював і був ефективним. А на цю посаду підібрати людину, яка за короткий проміжок часу зможе організувати, зібрати навколо себе команду, яка працювала б ефективно, пішла шляхом реформ, почала покращувати ситуацію в системі охорони здоров’я країни», — сказав В. Янукович.

«Ми не можемо нікого чекати. Я несу за це відповідальність. Ми зобов’язані рухатися вперед так, як обіцяли людям», — резюмував він.


За матеріалами www.president.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Гость 17.05.2011 3:04
А хоть какого министра поставь, он все равно ничего не придумает кроме как доить больных и плодить новых... В услових когда половина бюджета минздрава (за наш счет) тратится на наших нуворишей в Феофаниях и иже, для остального населения денег кроме как на зеленку естественно не хватит.

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті