Відкриття сучасних медичних центрів «МЕДІСВІТ»: крок приватної медицини до доступності

Відкриття сучасних медичних центрів «МЕДІСВІТ»: крок приватної медицини до доступностіНещодавно в Україні стартував новий проект медіко-фармацевтичної компанії «Макс-Велл» по створенню мережі приватних медичних центрів «МЕДІСВІТ», де пацієнтам надаватиметься доступна та якісна медична допомога. 18 червня під час прес-конференції з нагоди Дня медичного працівника відбулася презентація лікувально-діагностичних закладів «МЕДІСВІТ». Відкриваючи захід, генеральний директор проекту Тетяна Міхнова розповіла про місію, цілі, філософію та цінності компанії.

Вона повідомила, що у лютому цього року в Києві почали працювати перші 2 медичні центри під брендом «МЕДІСВІТ», які надають якісні медичні послуги населенню за доступними цінами. Таким чином, започатковано інноваційний проект створення в Україні мережі лікувально-діагностичних закладів приватної форми власності. У недалекому майбутньому буде відкрито близько 30 стандартних медичних центрів в усіх обласних центрах України. Т. Міхнова зауважила, що ціни на медичні послуги, які надаватимуться в мережі медичних центрів «МЕДІСВІТ», будуть доступними широким верствам населення.
Як зазначила генеральний директор, головна ідея проекту — поєднання кращого європейського медичного досвіду з людяним та чуйним ставленням до кожного пацієнта. Метою «МЕДІСВІТ» є опанування нових методів лікування та ефективної роботи, об’єднання кращих фахівців охорони здоров’я шляхом надання їм змоги працювати на сучасному обладнанні та створення найкращих умов для професійного розвитку.

Проектом передбачено затвердження медичних стандартів, побудова потужної системи навчання та підготовки профільних фахівців та менеджерів медичної галузі. Це надає проекту великого значення для сфери охорони здоров’я в цілому. Т. Міхнова зазначила, що фахівці «МЕДІСВІТ» інформуватимуть українських лікарів про нові досягнення медичної науки, можливість впровадження нових методик. Також вона підкреслила, що компанія відкрита до співробітницт­ва з представництвами фармацевтичних фірм. Детальніше про проект «МЕДІСВІТ» та прес-конференцію читайте у наступному номері «Щотижневика АПТЕКА» та на сайті www.apteka.ua.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті