В. Янукович розкритикував роботу МОЗ

02 Листопада 2011 2:27 Поділитися

В. Янукович розкритикував роботу МОЗ2 листопада відбулося розширене засідання КМУ за участю Президента України Віктора Янукович, який піддав критиці роботу низки міністерств та відомств, серед яких і МОЗ. Зокрема, під час виступу Олександра Аніщенка, міністра охорони здоров’я, який повідомив, що в міністерстві нині йде процес становлення команди, В. Янукович запитав: «Чому від формування вашої команди страждають люди?».

Невдоволення Президента викликала ситуація з вакцинами. Він поцікавився у О. Аніщенка станом справ із забезпеченням процесу вакцинації. Міністр відповів, що російська вакцина ще проходить процедуру контролю якості. Також він повідомив, що вакцина БЦЖ виробництва Данії надійшла в Україну, і до 20 листопада її буде доставлено у регіони.

Після цього В. Янукович запитав: «Чому ви це робите, як кажуть, з-під палиці?». «Ми це робимо не з-під палиці. Працюємо щодня, але не завжди все виходить. Ми намагаємося робити все як слід», — відповів міністр.

Проте на засіданні уряду жодної відставки не було ініційовано. В. Янукович лише запропонував міністрам, які не справляються зі своїми обов’язками, піти у відставку добровільно.

За матеріалами www.liga.net; www.unian.net

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті