Визначено переможця конкурсу на посаду гендиректора Центру громадського здоров’я

05 Грудня 2017 3:47 Поділитися

5 грудня відбулося засідання комісії з розгляду конкурсних пропозицій учасників конкурсного відбору на зайняття посади генерального директора ДУ «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України».

Нагадаємо, що на конкурсний відбір надійшли документи від 2 претендентів – Володимира Курпіти і Романа Родини. За результатами розгляду документів комісія допустила кандидатів до участі в конкурсному відборі.

Поки офіційних результатів конкурсу не оприлюднено, у соціальній мережі Facebook вже вітають з перемогою В. Курпіту. «А у нас вибрали нового главу Центру громадського здоров’я», — повідомила медичний експерт Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) Катерина Булавінова.

Пізніше прес-служба МОЗ України повідомила, що комісія одностайно визначила переможцем відкритого відбору кандидатів на посаду генерального директора ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України» В. Курпіту.

«Керівник Центру громадського здоров’я МОЗ України керуватиме установою, основні завдання якої – збереження і укріплення здоров’я населення, проведення оцінки епідеміологічних ризиків, епідеміологічного нагляду та моніторингу захворювань, заходів з організації біологічної безпеки та біологічного захисту, проведення лабораторних досліджень у сфері санітарного та епідеміологічного благополуччя населення і вжиття спеціальних заходів, спрямованих на попередження, локалізацію та ліквідацію спалахів інфекційних захворювань та епідемій, у тому числі пов’язаних з небезпечними, особливо небезпечними та новими інфекційними захворюваннями», – йдеться у повідомленні на сайті МОЗ України.

Нагадаємо, що В. Курпіта наразі обіймає посаду виконавчого директора БО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ». Згідно з його декларацією у 2016 р. заробітна плата, отримана за цим місцем роботи, становила 1 280 136 грн., тобто 106 678 грн. щомісячно.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*