До уваги керівників суб’єктів господарювання!

Останнім часом почастішали випадки скарг суб’єктів господарювання, які провадять або мають намір провадити діяльність з оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, про пропозиції консалтингових фірм з надання послуг щодо швидкого оформлення та отримання ліцензій на оптову та роздрібну торгівлю лікарськими засобами. Інколи такі пропозиції містять інформацію щодо співпраці консалтингових фірм з Державною службою лікарських засобів і виробів медичного призначення.?

Державна служба офіційно повідомляє, що не має у своєму складі (в тому числі як дочірніх підприємств) консалтингових фірм, не співпрацює і не має намірів співпрацювати із жодною з них. Будь-які посилання на наявність відносин між Державною службою та консалтинговими фірмами є недостовірною інформацією.

Відповідальність за достовірність поданої інформації несе суб’єкт господарювання, і санкції (як-то: позбавлення ліцензії терміном на 1 рік чи відмова у видачі ліцензії терміном на 3 міс за недостовірність наведених даних у документах, що додавалися до заяви про видачу ліцензії) застосовуються виключно до суб’єкта господарювання.

Тому ще раз наголошуємо, що Державна служба лікарських засобів і виробів медичного призначення не має жодного відношення до будь-яких консалтингових фірм.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті