Державна інспекція з контролю якості лікарських засобівМіністерства охорони здоров’я УкраїниЛист № 2230/07-02 від 03.10.2001 р

Керівникам підприємств, що займаються
виробництвом лікарських засобів

ПРО ПРОВЕДЕННЯ СЕМІНАРУ «СПЕКТРОСКОПІЧНІ МЕТОДИ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ»

Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів МОЗ України, Національний науково-технічний центр наукового приладобудування, Державне підприємство «Український науково-дослідний центр фармації» за участю Державного науково-експертного фармакопейного центру проводять 29–30 жовтня 2001 року семінар «Спектроскопічні методи контролю якості лікарських засобів».

Мета семінару: ознайомлення фахівців з сучасними приладами, методиками спектрального аналізу лікарських засобів та сировини для їх виробництва у відповідності до вимог Державної фармакопеї України.

З доповідями виступлять вчені та провідні фахівці Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів МОЗ України, Державного науково-експертного фармакопейного центру, Інституту прикладної фізики НАН України, Інституту фізики НАН України, Українського НДІ стандартизації, сертифікації та інформатики та ін.

Запрошуємо взяти участь у семінарі фахівців, які працюють з приладами в галузі спектрального аналізу. Організаційно-технічне супроводження семінару забезпечує ДП «Український науково-дослідний центр фармації».

З питань участі у семінарі звертатися за телефонами: (044) 244-29-22, 224-19-11.

Заступник Головного Державного інспектора України з контролю якості лікарських засобів

С.В. Сур

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті