ЕЙРПАК ЕКСПОРТС – компанія з розроблення проектів “під ключ”

Кожен проект надзвичайно відповідальний, і мрії підприємця чи керівника проекту можуть перетворитися на  нічний кошмар, якщо щось не виходить під час планування, проектування чи виконання задуманого. Сьогодні перевитрата фінансових коштів на проект чи відставання від графіка робіт стали настільки невід’ємною рисою в  промисловому секторі, що багато хто навіть розпочав планувати бюджет з урахуванням цих статей витрат. Додайте до цього труднощі, пов’язані з координацією роботи декількох організацій-підрядників, що призводить до зайвих витрат часу і коштів!

Компанія «ЕЙРПАК ЕКСПОРТС» пропонує добре сплановане універсальне рішення для задоволення всіх ваших потреб щодо проекту.

Цех з виробництва устаткування

Кожен проект компанії «ЕЙРПАК ЕКСПОРТС», в основі планування якого лежить здавання об’єкта до призначеного терміну, надійність і рентабельність, розглядається як іспит можливостей у постійному вдосконаленні планування і виконання проекту.

Фірма «ЕЙРПАК ЕКСПОРТС», підтримувана командою штатних працівників компанії, при використанні наявних виробничих можливостей домоглася повного контролю над усім процесом, включаючи етапи планування, закупівлі, розроблення, виробництва, монтажу і гарантійного обслуговування об’єкта.

Маючи добре розвинену мережу керування процесом постачання, компанія «ЕЙРПАК ЕКСПОРТС» уже запропонувала понад 20 масштабних проектів у фармацевтичній промисловості, включаючи виробництво таких лікарських форм:

· таблеток

· капсул, в т.ч. м’яких желатинових

· порошків для приготування сиропу

· сиропів (рідких форм)

· мазей

· стерильних розчинів для ін’єкцій і порошків для приготування ін’єкційних розчинів

· інгаляторів (дозованих аэрозолів)

та груп препаратів:

· антинеопластичних засобів

· лікарських засобів рослинного походження.

· інших лікарських засобів, крім антибіотиків.

Фактично компанія «ЕЙРПАК ЕКСПОРТС» пішла ще далі і пропонує замовникові ноу-хау з технічних аспектів виготовлення продукції, в тому числі для приготування сучасних антинеопластичних препаратів і засобів, що впливають на серцево-судинну систему.

«ЕЙРПАК ЕКСПОРТС» — СПІВРОБІТНИЦТВО З ЄВРОПЕЙСЬКИМИ КОМПАНІЯМИ

Країни Європи завжди займали провідні позиції в галузі передових технологій і досвіду розроблення лікарських засобів. Саме тому компанія «ЕЙРПАК ЕКСПОРТС» об’єднала свої зусилля з фірмою «Фармасьютікал Консалтінг Сервісес» (Нідерланди) для проведення аудиту проектів, здійснюваних нашою компанією, і для допомоги в сертифікації на відповідність їх стандартам GMP, прийнятим у країнах ЄС і США.

ШТАТ СПІВРОБІТНИКІВ. УСТАТКУВАННЯ

Процес комплектації виробничого обладнання

Компанія «ЕЙРПАК ЕКСПОРТС» змогла створити велику команду кваліфікованих і досвідчених фармацевтів, інженерів, архітекторів, техніків та інших фахівців. Ця команда працює незалежно від інших компаній та організацій. Тому в розпорядженні наших клієнтів — команда фахівців (техніків, інженерів-конструкторів та ін.), які вже виконували складні замовлення для таких відомих фармацевтичних компаній, як «Новартіс», «ГлаксоСмітКляйн» та ін.

Інженери-технологи, інженери-будівельники та архітектори складають плани проектів, починаючи з концепцій генерального плану і закінчуючи випуском продукції. Усе це активно виконують інженери проекту, суворо дотримуючись складеного плану.

Компанія «ЕЙРПАК ЕКСПОРТС» зміцнила власну мережу керування постачанням, створивши виробничі потужності з виготовлення різноманітного фармацевтичного устаткування, устаткування для чистих приміщень і модульних панелей. Сьогодні «ЕЙРПАК ЕКСПОРТС» — одна з декількох компаній у світі щодо комплексного рішення проблем, оскільки має власний потенціал для задоволення різноманітних потреб, пов’язаних з проектами виробництва готових лікарських засобів, проміжної і нерозфасованої фармацевтичної продукції. Компанія поставляє і здає «під ключ» механізми для фармацевтичного виробництва, устаткування для чистих приміщень, модульні панелі, стерильні зони і все допоміжне устаткування.

ПЕРЕВАГИ КОМПАНІЇ «ЕЙРПАК ЕКСПОРТС»

· у виробничих приміщеннях компанії встановлена система кондиціювання повітря для роботи зі стерильними/біологічно небезпечними матеріалами. Виготовлена за власним проектом, вона задовольняє потреби виробництва кожного з проектів «Ейрпак Експортс» і дозволяє уникнути труднощів, пов’язаних з координацією роботи декількох організацій-підрядників.

· у розпорядженні компанії повний асортимент основного і допоміжного устаткування, необхідного для виготовлення та пакування всього діапазону лікарських форм, у тому числі таблеток, капсул та ін’єкційних розчинів. Представлені в асортименті машини для упакування можна використовувати не тільки у фармацевтичній промисловості, а й у суміжних галузях, наприклад, у харчовій промисловості і нутрицевтиці.

· співробітництво з європейськими компаніями з метою сертифікації на відповідність стандартам GMP, прийнятим у країнах ЄС і США.

За матеріалами,
наданими компанією «ЕЙРПАК ЕКСПОРТС»

INDIA
615, Janki Centre, Off. Veera Desai Road, Andheri (W),
Mumbai 400053 INDIA.
Tel.: +91-22-56912900-08
Fax: +91-22-56921555.
E-mail: [email protected]

УКРАЇНА
«ТІФФАНІ» ООО
Україна, 01001, Київ,
вул. Городецького, 9, кв. 4
E-mail: [email protected]
Teл.: +38-044-4640428/4640429;
факс: +38-044-4640430

На правах реклами

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті