Призи від АЛЬКА-ПРИМ®

 

Здається, свята, що приносять веселощі та подарунки, вже минули і настали суворі будні. Однак для учасників передноворічної та передріздвяної акції, проведеної компанією «Польфарма» для аптек і аптечних мереж, саме зараз настав час одержувати подарунки. 15 січня 2004 р. компанія провела розіграш призів серед учасників лотереї за підсумками акції, оголошеної на початку листопада 2003 р. Шанс стати власником одного із 500 призів від компанії «Польфарма» отримав той, хто придбав комплект із 10 упаковок препарату АЛЬКА-ПРИМ і розмістив цей лікарський засіб на вітрині аптеки. До комплектів додавалися листівки з номерами, за якими проводився розіграш.

Зліва направо: О. Ляшенко, В. Баша,
О. Киниця

Незалежними експертами, присутніми на розіграші призів, стали генеральний директор спеціалізованої аптеки «Ендокринологія» Олена Киниця і директор аптечної мережі ЗАТ «Фарма-Нет, Україна» Олена Ляшенко, а роль долі, яка щедра на подарунки, виконав заслужений артист України Василь Баша. Вибір не був випадковим, адже цей актор став «обличчям» препарату на рекламних листівках і у відеоролику, що демонструвався на телевізійних каналах. Святковий характер акції підкреслила поява Діда Мороза, у костюмі якого представ В. Баша.

Учасників розіграшу призів привітав голова представництва компанії «Польфарма» в Україні Дмитро Лихачов, який подякував усім працівникам аптек за участь в акції та сприяння щодо успішної реалізації препарату АЛЬКА-ПРИМ. Д. Лихачов також подякував дистриб’юторським фірмам, що підтримали акцію та допомогли співробітникам представництва в її проведенні. Він нагадав присутнім, що препарат АЛЬКА-ПРИМ, зареєстрований в Україні в березні 2003 р., активно просувається на вітчизняному фармацевтичному ринку з вересня 2003 р. Це засіб, що сприяє усуненню симптомів похмілля (від якого, на жаль, ніхто не застрахований). З огляду на специфіку препарату АЛЬКА-ПРИМ, у представництві було вирішено проводити акцію напередодні новорічних та різдвяних свят, коли цей засіб користується підвищеним попитом. Керівники аптечних закладів підтвердили, що препарат добре продається, попит на нього у святкові дні дійсно істотно підвищився.

Продакт-менеджер українського представництва компанії «Польфарма» Олена Магура також подякувала всім учасникам акції та висловила надію на те, що підготовлені подарунки порадують працівників аптек і будуть їм корисні. Розігрувалися 10 мобільних телефонів, 20 електричних кавоварок, 220 медичних халатів і 250 наборів для кухні.

Збільшити

Василь Баша визнав, що, очевидно, йому вдалося створити переконливий рекламний образ, оскільки, незважаючи на те, що він не вживає алкоголю, саме до нього тепер звертаються за порадами щодо способів ефективного усунення негативних наслідків вечірок. Він відзначив, що реклама препарату АЛЬКА-ПРИМ підвищила його популярність: після демонстрації відеоролика на телебаченні актора пізнають у кожній аптеці. Під час розіграшу призів В. Баша розповів чимало веселих випадків з акторського життя, завдяки чому година, проведена учасниками заходу в представництві, пролетіла як мить.

У результаті розіграшу було визначено 500 виграшних номерів, власники яких одержать призи. Призи будуть доставлені в аптеки медичними представниками компанії «Польфарма» та дистриб’юторами, які брали участь в акції.

Розповідаючи про підсумки лотереї, не можна не зупинитися докладно на головному «винуватці» акції — препараті АЛЬКА-ПРИМ. Чимало людей хоч раз у житті відчули похмільний стан. Зустріч із друзями, день народження, корпоративна вечірка — чимало випадків, коли можливе вживання алкоголю. Причому необов’язково випити багато: буває, досить однієї зайвої чарчини, щоб вранці відчути себе не в формі. Стан похмілля барвисто описав Михайло Булгаков: «Если бы в следующее утро Степе Лиходееву сказали бы так: «Степа! Тебя расстреляют, если ты сию минуту не встанешь!» — Степа ответил бы томным, чуть слышным голосом: «Расстреливайте, делайте со мною, что хотите, но я не встану». Не то что встать, — ему казалось, что он не может открыть глаз, потому что, если только он это сделает, сверкнет молния и голову его тут же разнесет на куски. В этой голове гудел тяжелый колокол, между глазными яблоками и закрытыми веками проплывали коричневые пятна с огненно-зеленым ободком, и в довершение всего тошнило…».

Дійсно, основними симптомами похмілля є головний біль і нудота, що супроводжується сильною спрагою. Головний біль спричинений тим, що продукти метаболізму спирту і токсичні домішки, наявні навіть у найякіснішому алкогольному напої, пошкоджують нейрони. У результаті цього розвивається набряк нервової тканини, а також підвищується внутрішньочерепний тиск. Нудота може бути зумовлена як порушенням електролітного і кислотно-основного балансу, так і тим, що печінка зазнає додаткового навантаження, виводячи з організму домішки алкоголю і продукти його метаболізму. Відчуття спраги виникає тому, що вжитий алкоголь спричинює зневоднення організму.

Звичайно, не кожен, хто відчуває похмілля, цікавиться механізмом процесів, що відбуваються в організмі в такій ситуації. Однак кожен з них мріє вийти із стану похмілля і хоче знати, що для цього робити? Повертаючись до наведеної цитати з класичної літератури, не можна не згадати про те, що Булгаков лікар за фахом. Здається, він недарма вклав рецепт «лікувати подібне подібним» у вуста Воланда, тому що вживання алкоголю для усунення наслідків його прийому можна назвати дійсно диявольським методом, оскільки він лише шкодить людському організму.

Лікарі та фармакологи пропонують вирішувати проблему усунення симптомів похмілля за допомогою засобів, що відновлюють функції організму, порушені внаслідок вживання алкоголю. Одним із таких засобів є АЛЬКА-ПРИМ. Від інших препаратів для зняття симптомів похмілля, які представлені на українському фармацевтичному ринку, АЛЬКА-ПРИМ відрізняється тим, що до його складу входить не лише «традиційна» для подібних препаратів ацетилсаліцилова кислота, але і гліцин — кислота амінооцтова. Цей компонент не тільки знижує подразнювальну дію ацетилсаліцилової кислоти на слизову оболонку шлунка, що зменшує диспепсичні явища, але й має седативну дію, поліпшує метаболічні процеси у тканинах мозку і м’язах. Також до складу препарату входять натрію бікарбонат та лимонна кислота, які сприяють відновленню кислотно-основного балансу в організмі. АЛЬКА-ПРИМ випускається у формі шипучих таблеток. Така лікарська форма зумовлює швидке всмоктування діючих речовин препарату, що прискорює настання очікуваного ефекту. Крім того, прийом води, у якій розчинені таблетки, частково поповнює дефіцит рідини, який утворився внаслідок вживання алкоголю. Оптимальний склад і доступна ціна препарату АЛЬКА-ПРИМ, активна робота співробітників представництва «Польфарма» по його просуванню забезпечують засобу високий попит, що й підтвердили результати проведеної акції.?o

Вікторія Матвєєва, фото Євгена Чорного

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті