Фітобальзам “АПТЕКА МАКЛЕЯ” – нове слово в косметиці

Безсумнівно, косметичними засобами користується практично кожна сучасна людина. Тому такою великою є потреба в універсальних засобах м’якої дії, що забезпечують захист, профілактику та дотримання правил гігієни.

Косметичні засоби необхідні в побуті за багатьох життєвих ситуацій, коли застосування лікарських препаратів не виправдане. Саме в цьому полягало завдання при створенні Фітобальзаму «Аптека Маклея» — розробити новий косметичний засіб з оздоровчим ефектом.

Основні активні компоненти Фітобальзаму «Аптека Маклея» — це вуглекислотні екстракти з трави маклеї і суплідь хмелю; ефірні олії: евкаліпта, м’яти, чайного дерева та рицинова олія. Одним із ключових активних компонентів цього засобу є екстракт з трави маклеї (маклея серцевидна, маклея дрібноплідна, род. макові).

Оригінальність методу екстракції полягає в тому, що він дозволяє вилучати концентрат біологічно активних компонентів рослин практично у повному природному співвідношенні. Екстракція за допомогою надкритичного СО2 забезпечує повне вилучення біологічно активних речовин з рослинної сировини, що неможливо при використанні інших розчинників, при цьому екстракт вільний від залишків розчинника та летких домішок, що підвищує його якість. СО2–екстракт Маклеї містить алкалоїди (сангвінарин та хелеретрин), а також терпени, насичені та ненасичені жирні кислоти, вітамін Е.

Необхідно пам’ятати, що Фітобальзам «Аптека Маклея» призначений для локального гігієнічного догляду за шкірою при побутових мікротравмах і ушкодженнях (опіках, синцях, запаленнях, саднах, мозолях, потертостях, набряках, обмороженнях, укусах комах, попрілостях, пролежнях, подразненнях), а також для догляду за проблемними ділянками шкіри, схильними до запалень, вугрового висипу.

До теперішнього часу побічних ефектів, пов’язаних з використанням Фітобальзаму «Аптека Маклея», не виявлено.

Цей засіб може стати у пригоді людям усіх професій і будь-якого віку, його застосування можна поєднувати з більшістю лікувально-оздоровчих заходів, він доступний для людини практично з будь-яким рівнем доходів. Фітобальзам «Аптека Маклея» стане незамінним і улюбленим засобом для вас і ваших близьких!?o

З питань оптових поставок звертатися: «ФІТОДОКТОР», тел.: (057) 757-47-50

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті