Зимова подорож від “Натурпродукт-Вега”

ТОВ «Натурпродукт-Вега» вже майже 10 років активно працює на фармацевтичному ринку України. Основна місія компанії — забезпечення населення України високоякісними лікарськими препаратами, лікувальною косметикою та біологічно активними добавками. ТОВ «Натурпродукт-Вега» — ексклюзивний дистриб’ютор і офіційний представник фармацевтичних компаній «Др. Тайсс Натурварен ГмбХ», «Мерц Фармасьютікалз ГмбХ», «Др. Вільмар Швабе ГмбХ», «Аркам ГмбХ» на  території України, котрий передусім пропонує препарати, виготовлені на основі лікарських рослин. Компанія дуже виважено підходить до вибору продукції, яку вона представляє на  українському фармацевтичному ринку; веде досить активну маркетингову політику, що передбачає тісну співпрацю з безпосередніми реалізаторами продукції; використовує цікаві форми роботи з клієнтами. Так, в липні 2003 р. ТОВ «Натурпродукт-Вега» оголосило конкурс серед своїх партнерів — аптек та дистриб’юторських компаній під назвою «Закупка препаратів фірм Мерц та Швабе». Учасники конкурсу повинні були протягом 6 місяців систематично закуповувати повний асортимент продукції німецьких фармацевтичних компаній «Др. Вільмар Швабе ГмбХ» та «Мерц Фармасьютікалз ГмбХ».

Продукція, яку пропонує ТОВ «Натурпродукт-Вега», вже користується довірою у споживачів, оскільки вона виготовляється з екологічно чистої натуральної сировини з застосуванням найсучасніших технологій. Мета конкурсу — широко представити препарати компаній «Др. Вільмар Швабе ГмбХ» та «Мерц Фармасьютікалз ГмбХ» в аптеках, аби забезпечити їх максимальну доступність і надати пацієнтам можливість придбати сучасні ефективні лікарські засоби.

page6_1.jpg (6700 bytes)

В акції взяло участь багато оптових та роздрібних фірм із різних регіонів України, успішна робота яких не залишилась непоміченою. За підсумками конкурсу, що підбивались в середині січня 2004 р., у фінал вийшли 17 роздрібних фірм та аптек і 3 оптових компанії.

Серед аптек та роздрібних фірм фіналістами стали: ПП «АКС» (м. Одеса); фірма «Віста» (м. Сімферополь); ПТП МП «Едельвейс» (м. Львів); ТОВ «Арніка» (м. Донецьк); ТОВ «Фармекс» (м. Мелітополь); ТОВ «Іва-фарм» (м. Івано-Франківськ); ТОВ «Волиньфарм» (м. Луцьк); Аптека № 1 (м. Хмельницький); Аптека ДП (м. Київ); Аптека № 24 (м. Київ); ПП Шапіро Ірина (м. Дніпропетровськ); Кременчуцька філія аптечного складу (м. Кременчук); ТОВ «Віта-94» (м. Луганськ); СУІП ТОВ «Валенсія» (м. Вінниця); ТОВ «Ваше здоров’я» (м. Черкаси); ПП «Анна» (м. Суми); ТОВ «Медпрепарати» (м. Херсон).

Фіналістами серед дистриб’юторських компаній стали: ТОВ «ВВС-ЛТД» (м. Київ); ТОВ «БаДМ» (м. Дніпропетровськ); ТОВ «Донфармхолдінг» (м. Донецьк).

page6_2.jpg (10213 bytes)

Будь-який учасник гідний стати переможцем, але тільки щасливий випадок допоможе визначити його. 15 січня 2004 р. у приміщенні київського офісу ДП «Натурпродукт-Київ» серед фіналістів конкурсу відбувся розіграш шести подорожей до Німеччини, результати якого було документально засвідчено. До складу комісії ввійшли представники ТОВ «Натурпродукт-Вега» — заступник генерального директора Ірина Сокольцова, завідуюча відділом реклами Надія Андраш, директор з торгівлі та маркетингу Вадим Соляр і нотаріус. Рукою фортуни стала рука заступника генерального директора ТОВ «Натурпродукт-Вега» Ірини Сокольцової.

Подорожі виграли: ТОВ «Віта-94» (м. Луганськ); СУІП ТОВ «Валенсія» (м. Вінниця); ПП «АКС» (м. Одеса); ТОВ «Донфармхолдінг» (м. Донецьк); ТОВ «ВВС-ЛТД» (м. Київ); ТОВ «БаДМ» (м. Дніпропетровськ). Інші фіналісти нагороджені цінними подарунками.

page6_3.jpg (7789 bytes)

Наприкінці зими (з 25 по 28 лютого) 2004 р. представники компаній-переможців разом із кращими регіональними представниками ТОВ «Натурпродукт-Вега» відвідали Німеччину. У місті Франкфурт-на-Майні учасників привітали представники компанії «Мерц Фармасьютікалз ГмбХ», які безпосередньо співпрацюють із ТОВ «Натурпродукт-Вега». Вони розповіли гостям про історію та сучасність компанії, її продукцію. Учасники делегації детально ознайомились із розгалуженою структурою групи Мерц. Після презентації гості відвідали компанію «Мерц+Крель», що входить до групи Мерц і є виробником всесвітньо відомих ручок Senator, та завод фармацевтичних препаратів фірми «Мерц», що знаходиться у м. Райнхайм, дізналися про вимоги, що висуваються тут до виробництва фармацевтичної продукції і косметики, та мали змогу спостерігати за чітким дотриманням виробниками стандартів GMP. У програмі також було передбачено екскурсію по Франкфурту-на-Майні, провідного світового торгового і виставкового центру.

page6_4.jpg (7825 bytes)

Нагадаємо, що деякі препарати компанії «Мерц Фармасьютікалз ГмбХ», яка є знаною компанією на фармацевтичному ринку Німеччини, вже добре відомі й українським споживачам. Це КОНТРАКТУБЕКС — гель для лікування рубців на основі екстракту з цибулі та алантоїну; ПАТЕНТЕКС ОВАЛ N — контрацептивний засіб на основі ноноксинолу-9; СПЕЦІАЛЬНЕ ДРАЖЕ МЕРЦ, до складу якого входять вітаміни та біологічно активні органічні речовини, необхідні для всього організму, але особливо — для відновлення та підтримання нормальної структури і функцій шкіри, волосся та нігтів.

page6_5.jpg (9413 bytes)

У місті Карлсруе учасники зустрілися з керівництвом компанії «Др. Вільмар Швабе ГмбХ». Презентація компанії та знайомство з виробництвом її фармацевтичних продуктів дуже зацікавили гостей. Екскурсантів вразили нові технології отримання екстрактів із лікарських рослин, адже в компанії «Швабе» всі лікарські препарати завжди створювалися на основі рослинної сировини. Пізнавальними були екскурс у минуле, в часи заснування компанії «Швабе», та знайомство з одним із основних продуктів компанії, створеним на основі екстракту Гінкго білоба. Учасники делегації ознайомилися з широким асортиментом продукції фірми, більшість з яких представлена ТОВ «Натурпродукт-Вега» на ринку України. Серед них слід згадати препарат для лікування хворих із серцевою недостатністю початкових стадій КАРДІПЛАНТ, що виготовляється на основі сухого екстракту з листя та суцвіття глоду; МЕМОПЛАНТ — препарат на основі сухого екстракту з листя Гінкго дволопатевого, що поліпшує кровообіг у судинах мозку, верхніх та нижніх кінцівок, стимулює розумову активність, підвищує стійкість клітин до кисневого голодування; препарат для лікування порушень венозного кровообігу ВЕНОПЛАНТ, що виготовляється на основі сухого екстракту з насіння кінського каштана; ДОРМІПЛАНТ — препарат, який містить екстракти меліси лікарської та валеріани лікарської, чинить седативну дію, усуває дратівливість та нервозність, полегшує засинання та поліпшує сон; препарат для лікування доброякісної гіперплазії передміхурової залози І–ІІ стадії ПРОСТАПЛАНТ, що виготовляється з екстракту пальми сабаль. Зацікавили гостей і нові продукти компанії «Др. Вільмар Швабе ГмбХ», що незабаром надійдуть на ринок України.

page6_6.jpg (9712 bytes)

Подорож справила на учасників велике враження. Представники фармацевтичних, дистриб’юторських та роздрібних компаній — партнери в комерційній діяльності — мали змогу поспілкуватися між собою, в неофіційній обстановці обговорити шляхи подальшого вдосконалення співпраці. Адже добре мати надійних ділових партнерів, а тих, які стали друзями, — ще краще. Учасники конкурсу та представники ТОВ «Натурпродукт-Вега» сподіваються, що традиція проведення такого роду акцій буде продовжена, а партнерські відносини — зміцнюватимуться. o

Олена Кучерук

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті