Шановні колеги!

Шановні колеги!У Національному фармацевтичному університеті (НФаУ) триває активна підготовка до проведення VII з’їзду фармацевтів України. Традиційно гідним подарунком до з’їзду є ексклюзивні видання, які будуть презентовані всім делегатам та гостям, але ми розуміє­мо: для того, щоб гідно зустріти з’їзд, необхідно багато працювати. Саме тому науковці університету вже заздалегідь запланували, які видання будуть створені до такої визначно­ї події.

Ми добре пам’ятаємо, як ми починали, пам’ятаємо перші видання, і як це було складно. Сьогодні наукова спадщина вчених університету вже налічує понад 2100 найменувань видань навчально-методичної літератури, що неодноразово були відзначені нагородами, зокрема Державною премією України. І фармацевтичні факультети, яких сьогодні понад 20, також вже мають власноруч написану навчально-методичну літературу.
Ми плануємо, що на з’їзді буде відкрито виставку навчально-методичної та наукової літератури, яка буде корисна як представникам практичної фармації, так і нашим колегам — науковцям та освітянам.

Тому, шановні колеги, запрошуємо всіх представників галузі, особливо фармацевтичні факультети країни, взяти участь у виставці, презентувати свої видання й тим самим показати всій фармацевтичній спільноті, наскільки динамічно розвивається наша галузь.

НФаУ із задоволенням представляє перелік навчально-методичних, наукових та освітянських видань, які планується видати до VII Національного з’їзду фармацевтів України (див. с. 24–25).

Валентин Черних, ректор НФаУ, президент Харківської обласної асоціації фармацевтичних працівників, голова організаційного комітету НФаУ

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті