Лабораторія «Eurolab» закрита

16 Листопада 2009 12:10 Поділитися

Лабораторія Eurolab закритаІнформаційна агенція «УНІАН» повідомляє, що 13 листопада у Києві було закрито лабораторію «Eurolab», де в основному безплатно діагностували грип A (H1N1). Про це заявив Андрій Пальчевський, заснов­ник і президент фонду «Eurolab», керівник народного штабу «Кияни проти грипу». На його думку, закриття викликано тим, що лабораторія фіксує реальні розмахи епідемії грипу A (H1N1). Так, за останні дні до «Eurolab» звернулися понад 100 тис. осіб. А. Пальчевський зазначив, що закриття лабораторії просто неприпустиме під час епідемії гострих респіраторних вірусних інфекцій (ГРВІ) та грипу.

«Лабораторію клініки «Eurolab» закрила міська санітарно-епідеміологічна станція через певні проблеми з документами», — зазначив А. Пальчевський. Він також підкреслив, що «Eurolab» працює в Україні 5 років і є єдиною приватною лабораторією, що діагностувала грип A(H1N1).

Також А. Пальчевський повідомив, що мета суспільної ініціативи народного штабу «Кияни проти грипу» — знизити рівень захворюваності на грип та інформувати про особливості перебігу хвороби, способи профілактики, засоби індивідуального захисту. Однією з перших ініціатив народного штабу за підтримки добродійного фонду «Eurolab» була організація безплатних пунктів тестування населення у найбільших торгово-розважальних центрах Києва на предмет виявлення вірусу грипу А (H1N1).

За матеріалами www.health.unian.net; www.eurolab.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті