Витяг із постанови КМУ від 14 травня 2012 р. № 456

10 Січня 2013 3:59 Поділитися

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 14 травня 2012 р. № 456

Деякі питання використання бланків цінних паперів, документів суворої звітності, господарська діяльність з виготовлення яких підлягає ліцензуванню

Витяг

Відповідно до пункту 13 частини третьої статті 9 Закону України «Про ліцензування певних видів господарської діяльності» Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Затвердити перелік бланків цінних паперів і документів суворої звітності, господарська діяльність з виготовлення яких підлягає ліцензуванню, що додається.

2. Установити, що наявний залишок бланків документів суворої звітності, які не включені до затвердженого цією постановою переліку, використовується, обліковується, зберігається та знищується з дотриманням встановлених вимог.

3. Органам виконавчої влади під час виконання покладених на них функцій здійснювати закупівлю бланків документів суворої звітності шляхом укладення прямих договорів з їх виробниками.

4. Міністерству фінансів забезпечити виготовлення бланків цінних паперів і документів суворої звітності з використанням сучасних захисних технологій.

5. Міністерству економічного розвитку і торгівлі разом з Міністерством фінансів і Державною службою з питань розвитку підприємництва та регуляторної політики проаналізувати ціни, рівень рентабельності під час виготовлення і продажу бланків документів суворої звітності і за результатами поінформувати Кабінет Міністрів України.

6. Міністерству юстиції разом з іншими центральними органами виконавчої влади розробити та подати на розгляд Кабінету Міністрів України законопроект стосовно скасування бланків документів суворої звітності.

7. Міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади привести власні акти у відповідність з цією постановою.

8. Визнати такими, що втратили чинність, акти Кабінету Міністрів України згідно з переліком, що додається.

Прем’єр-міністр України М.Азаров

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 14 травня 2012 р. № 456

ПЕРЕЛІК

актів Кабінету Міністрів України, що втратили чинність

10. Пункт 3 постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. № 616 «Про затвердження Положення про Державний реєстр баз персональних даних та порядок його ведення» (Офіційний вісник України, 2011 р., № 45, ст. 1833).

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті