Свято БАКТОСІНУ від компанії «Сінмедик»

Вітчизняним споживачам та операторам фармацевтичного ринку добре відома компанія «Сінмедик» — ексклюзивний дистриб’ютор в Україні виробника лікарських засобів «Сінмедик Лабораторіз» — та фармацевтична продукція, яку вона представляє. Так, в ефективності та якості препаратів КОМБІСПАЗМ, КОМБІГРИП, НІМЕСИН, ГІНЕКИТ та інших мали змогу переконатися чимало пацієнтів, для яких ці лікарські засоби стали незамінними помічниками в боротьбі із хворобами.

Продовжуючи дотримуватись одного із своїх корпоративних принципів — пріоритетність забезпечення споживачів актуальними, якісними та ефективними препаратами, — компанія «Сінмедик» вивела на вітчизняний фармацевтичний ринок новий антисептичний та дезінфекційний лікарський засіб БАКТОСІН — водний розчин хлоргексидину глюконату та цетриміду для зовнішнього застосування. У порівнянні із звичними для багатьох поколінь вічизняних споживачів антисептиками, даний препарат є принципово новим за своїми характеристиками та перевагами, що надає йому право посісти належне місце серед «домашніх» антисептиків та бути прийнятим «на озброєння» кожною родиною.

Для того щоб оптові та роздрібні оператори вітчизняного фармацевтичого ринку змогли достеменно дізнатися про властивості БАКТОСІНУ, компанія «Сінмедик» 20 жовтня організувала для своїх колег по бізнесу спеціальну презентацію. Насправді даний захід, завдяки нестандартному формату проведення та святковій атмосфері, яка панувала в залі, інакше як «святом БАКТОСІНУ» не назвеш. Чому? Погодьтеся, не кожного дня працівникам дистриб’юторських компаній та аптек випадає чудова нагода не тільки отримати корисну інформацію про новинку вітчизняного фармацевтичного ринку, але й насолодитися чудовою концертною програмою, поспілкуватися в невимушеній атмосфері з колегами та просто розважитись. Окрім того, були підведені проміжні підсумки акції «БАКТОСІН усім потрібен», яку проводить компанія «Сінмедик» в період з 15 серпня по 15 листопада.

Завдяки гостинності, яку продемонстрували працівники компанії «Сінмедик», відвідувачі змогли гарно відпочити після напруженого трудового дня. Підтвердженням цього стали слова щирої подяки на адресу господарів. Але про все по порядку.

Вітаючи гостей, спеціалісти компанії «Сінмедик» Світлана Січкар, керівник відділу продаж та маркетингу, та Марина Герасименко, продакт-менеджер, подякували їм за візит та висловили сподівання, що кожен із них сьогодні зможе не тільки отримати корисну інформацію, але й гарно відпочити.

Розпочинаючи офіційну частину заходу, С. Січкар зазначила, що на даний момент всі присутні є свідками, а багато в чому — й безпосередніми учасниками процесу становлення на вітчизняному фармацевтичному ринку нового лікарського засобу від компанії «Сінмедик» — БАКТОСІНУ, який вже встиг зарекомендувати себе як ефективний препарат-антисептик. На сьогоднішній день промоція на вітчизняному ринку препарату БАКТОСІН є однією із пріоритетних задач для спеціалістів компанії «Сінмедик», оскільки, на їхню думку, цей лікарський засіб цілком заслуговує на те, щоб зайняти гідне місце не тільки в домашніх аптечках, але й широко застосовуватись у тих галузях медицини, де надзвичайно важливим є питання антисептики.

Так що ж це за препарат? БАКТОСІН — водний розчин поверхнево-активних речовин хлоргексидину глюконату і цетриміду. Використання водного, а не спиртового розчину дозволяє вирішити проблему болю, адже самі по собі обидва компоненти препарату не мають подразнювальних властивостей, діють м’яко, не руйнуючи клітин шкіри. Протимікробна дія цих сполук зумовлена пошкодженням клітинних мембран мікроорганізмів, порушенням активності їх ферментних систем та їх механічним видаленням з поверхні оброблюваної ділянки. Крім того, вони не мають різкого запаху. Хлоргексидин — катіонна поверхнево-активна речовина, яка викликає руйнування клітинної мембрани і в результаті — коагуляцію вмісту мікробної клітини. Протягом кількох десятиліть його широко застосовують у медицині. Протимікробна активність хлоргексидину не знижується в присутності крові та інших органічних субстанцій. Спектр мікроорганізмів, чутливих до дії хлоргексидину, включає вегетативні форми бактерій, гриби (родини Candida, дерматофітів тощо) і оболонкові віруси. Засіб викликає швидку загибель мікроорганізмів і, крім того, забезпечує тривалу протимікробну дію, що перешкоджає розмноженню мікроорганізмів як мінімум протягом 6 годин після застосування препарату (Пхакадзе Т.Я., 2004). Іншим активним компонентом БАКТОСІНУ є цетримід — четвертинна амонієва сполука. Поєднання цетриміду і хлоргексидину забезпечує виражену протимікробну активність препарату. Крім того, цетримід добре очищує рани завдяки миючим властивостям. Це має велике значення, адже рани можуть забруднюватися землею, пилом, а з ними й великою кількістю патогенних мікроорганізмів. Змивання бруду, очищення ран сприяє попередженню розвитку інфекційного процесу і швидкому загоєнню ран, подряпин, опіків і укусів комах. Окрім того, цетримід забезпечує легкий хвойний аромат БАКТОСІНУ. Також слід зазначити, що компоненти БАКТОСІНУ вже тривалий час застосовуються в медицині як ефективні дезінфекційні засоби — ними обробляють різні поверхні, предмети побуту та медичний інструментарій.



Отже, БАКТОСІН — комбінований антисептик, який м’яко очищує рани, не подразнюючи шкіру, не забарвлюючи її та одяг, має приємний аромат. Тому без дискомфорту, зайвих зусиль і побоювань його можуть використовувати найвибагливіші пацієнти, коли виникне необхідність обробити невеликі поранення, садна, мікротріщини та опіки шкіри, місця укусів комах. Для цього БАКТОСІН необхідно розвести у воді в пропорції 1:3. Бажано перед обробкою ран продезінфікувати приготованим розчином і руки, це запобігає вторинному зараженню рани. Тампоном, змоченим розчином БАКТОСІНУ, слід обробити ділянку навколо поранення, а потім новим тампоном — саме поранення (протягом 20–40 с). Зазначеної концентрації та часу обробки достатньо для повного знищення мікроорганізмів у ділянці поранення і навколо неї, а також для попередження вторинного ураження мікробами протягом 6 годин. Якщо рана забруднена пилом, часточками землі, то доцільно промити уражену ділянку розчином БАКТОСІНУ. Завдяки хорошим миючим властивостям препарату, не потрібно застосовувати інших речовин для видалення бруду і знезараження рани. Важливо, що цей препарат можна застосовувати у пацієнтів різного віку, зокрема, відсутність у нього подразнюючих властивостей має особливе значення для маленьких пацієнтів. Окремо слід звернути увагу на упаковку препарату: зручна пластикова пляшка, що не б’ється. Це робить БАКТОСІН по-справжньому «мобільним» препаратом — його можна сміливо включати в склад не тільки домашньої, але й автомобільної, похідної, офісної аптечок, а також він може широко використовуватись у школах та дитячих садочках. Словом, БАКТОСІН цілком відповідає рекламному слогану: «рани ніжно він лікує, не пече та не фарбує!».

Особливої емоційності святу додали виступи молодих талановитих артистів. Так, за їх участі, організаторами свята був премійований один із учасників акції «БАКТОСІН усім потрібен» — колектив аптеки «Донелітфарм», Донецьк, який отримав від компанії «Сінмедик» телевізор. Необхідно зазначити, що жоден із учасників акції не був обділений увагою з боку її організаторів — кожному з них було вручено бонус. Акція триватиме ще до 15 листопада, тому, як зазначили співробітники компанії «Сінмедик», подібні заходи будуть ще проводитися.

Апогеєм свята стала цікава та різноманітна концертна програма, яка змогла задовольнити смаки найвибагливіших глядачів. На декілька годин присутні змогли поринути у справжню феєрію мистецтва: циркові та театральні номери, пісні й танці у виконанні професійних артистів нікого не залишили байдужими. У кожного з присутніх склалося враження, що він потрапив на справжній карнавал гарного настрою та радості. Щоб переконатися в цьому, достатньо поглянути на фотографії.

Ось лише деякі враження учасників свята:

Анна Радченко Галина Семеняк, менеджер відділу закупок компанії «Альба Україна» (Київ):

— Хочу висловити вдячність колективу компанії «Сінмедик» за цікавий вечір. Приємно вразило те, що дана презентація не була проведена у «стандартному» форматі, а стала справжнім святом для присутніх. Також зацікавила різноманітність концертної програми, окремо слід відмітити високий рівень майстерності та талант артистів. Переконана, що подібна форма спілкування є дуже ефективною та сприяє зміцненню ділових, а також формуванню дружніх стосунків між колегами по фармбізнесу. Дякую колективу компанії «Сінмедик» за чудовий вечір. Успіху та процвітання вам!

Галина Семеняк Анна Радченко, завідуюча аптекою № 1 ТОВ «БМТС» (Київ):

— Приємно працювати з колективом компанії, яка бачить у своїх ділових партнерах, перш за все, друзів. Сьогоднішня подія, на мій погляд, є яскравим свідченням цього. Що може бути кращим, ніж потрапити на свято, під час якого можна не тільки отримати цікаву та корисну інформацію, поспілкуватися зі своїми колегами в невимушеній обстановці, але й насолодитися чудовою концертною програмою. Загалом, на мою думку, цей вечір є логічним продовженням стилю роботи компанії «Сінмедик», заснованого на високій майстерності та намаганні стати для своїх ділових партнерів друзями. Дякую за приємні емоції!

Лілія Пілюгіна Лілія Пілюгіна, провізор відділу закупок ТОВ «Елегант-фарм» (Київ):

— Протягом багатьох років співпраці наша компанія неодноразово переконувалася, наскільки доброзичливим та професійним є стиль роботи компанії «Сінмедик». Сьогоднішнє свято, яке її працівники організували для нас, є доказом цього. Завдяки щирому прийому, кожен із запрошених не був обділений увагою. Приємно працювати з компанією, яка прагне бути корисною для інших, та з її препаратами, які зарекомендували себе як актуальні та якісні лікарські засоби. Переконана: продукція компанії «Сінмедик», включаючи й БАКТОСІН, продовжуватиме завойовувати популярність серед споживачів. Подальші плани ТОВ «Елегант-фарм» невід’ємно пов’язані із співробітництвом з компанією «Сінмедик». Щастя вам та добробуту!

Лілія Севрюкова Лілія Севрюкова, завідуюча аптечним супермаркетом № 3 ТОВ «Віталюкс» (Київ):

— Я працюю у фармацевтичній галузі вже давно, тому можу впевнено сказати, що стиль роботи, який обрала компанія «Сінмедик», якість та цінова доступність продукції, яку вона представляє на ринку, є неодмінною запорукою її подальшого успіху та процвітання. Погодьтеся, компанія, яка своєю роботою кожен день демонструє відкритість, професіоналізм, доброзичливість та колегіальність, цілком закономірно отримує визнання серед своїх ділових партнерів, а препарати, які вона представляє на ринку, — довіру серед споживачів. Стосовно БАКТОСІНУ можу зазначити, що мій власний досвід говорить про те, що цей препарат дуже вдало зайняв певну нішу на вітчизняному фармацевтичному ринку. Рівень популярності БАКТОСІНУ серед відвідувачів нашої аптеки постійно зростає, і я переконана: скоро його наявність в домашній аптечці вітчизняних споживачів стане звичайним явищем. Так що — до успіху разом та дякую за гарний та змістовний вечір!

Світла Кубишкіна Світла Кубишкіна, фармацевт аптеки № 6 ТОВ «Донелітфарм», Донецьк (премійований учасник акції):

— Коли нашому колективу повідомили, що наша аптека за результатами жеребкування отримала телевізор, ми, чесно кажучи, в це не повірили. Адже брати участь в акції «БАКТОСІН усім потрібен» було дуже легко. Це не потребувало додаткових зусиль, оскільки цей препарат користується достатнім попитом серед споживачів. Зумовлено це не тільки його новизною, якістю, ефективністю та ціновою доступністю, але й активною промоцією цього препарату на ринку, яку проводить компанія «Сінмедик». Ми вдячні цій компанії за вміння перейматися інтересами своїх ділових партнерів, яке вона демонструє в роботі сьогодні. Будемо із задоволенням продовжувати співпрацювати з ними. Щиро дякуємо компанії «Сінмедик». Успіху вам!?o

Олександр Сіроштан,
Олег Мазуренко,
фото Ігоря Кривінського

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Хлоргексидин

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті