Щирі вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Шановні друзі! Від імені 400 співробітників корпоративної родини об’єднаної компанії Санофі- Авентіс та Зентіва в Україні, я хотів би висловити Вам наші щирі вітання у цей святковий час!

Жан-Поль Шоєр

Новий рік та Різдво є особливо важливими з усіх щорічних свят. Святкування Нового року відображає рік, що минає. Ми використовуємо цю можливість, щоб відзначити наші успіхи, переглянути недоліки і поновити сили, щоб зробити ще більший внесок у наші родини, наше суспільство, наш колектив та нашу справу.

Якщо свято Нового року — це час оновлення та оптимізму, Різдво — це свято надії і миру, доброї волі та благодійності.

Як діти, під час цих свят ми чекаємо на подарунки, святкові прикраси, піднесену музику і особливі страви. Ставши дорослими, ми розуміємо і цінуємо більш глибокий зміст цих днів. Подарунки сьогодні також є важливими, але вони відрізняються від тих, які ми хотіли отримати, коли були дітьми. Тепер ми цінуємо час, який проводимо з коханими, успіхи і досягнення тих, про кого піклуємося. Любов та повага і є саме тими безцінними подарунками.

Це мій другий рік після повернення в Украї­ну, але я не втомлююся захоплюватися красою цієї країни та її народу. Для мене велика честь мати можливість розділити звичаї та культуру зі своїми українськими колегами та друзями. Дружба — як особиста, так і професійна — є одним з найбільших задоволень у житті.

2009 рік став роком подвійного задоволення, тому що співробітники Санофі-Авентіс та Зентіва святкують об’єднання двох великих компаній і одного великого бачення. Як лідери у фармацевтичній галузі — на глобальному і регіональному ринках та в Україні — ми щодня нагадуємо собі, що пацієнт знаходиться у центрі всього, що ми робимо.

Наша науково-дослідницька діяльність, виробнича потужність, наше прагнення до якості, наша увага до створення більш ефективних каналів поширення наших ліків, наші освітні програми для лікарів і фармацевтів — все це та багато іншого ми здійснюємо з думкою про добробут наших пацієнтів.

Наша найбільша мета полягає в запобіганні захворюванням, полегшенні страждань і поліпшенні якості життя наших пацієнтів. Це наше покликання як лідера фармацевтичної галузі. Ми вдячні нашим партнерам, які допомагають нам досягти успіху, і нашим пацієнтам, яким ми сповнені рішучості служити. І у 2010 році ми будемо продовжувати працювати, маючи перед собою одну мету — здоров’я пацієнтів.

Співробітники компанії Санофі-Авентіс та Зентіва хочуть побажати Вам і всьому народу України успіхів і здоров’я у Новому році, як і в кожному наступному!

З найкращими побажаннями Жан-Поль Шоєр

Жан-Поль Шоєр

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті