БАКТОСІН збирає друзів: новорічний настрій в дарунок від компанії «Сінмедик»

Настав час приємних передноворічних клопотів, підбиття підсумків та складання планів на майбутній рік. Відповідний настрій панує і на вітчизняному фармацевтичному ринку: красуні-ялинки та святково прикрашені офіси стали невід’ємними атрибутами сьогодення. Чим живуть у цей час фармацевтичні компанії та яка атмосфера панує в їх колективах? Звичайно, це радість, оптимізм та натхнення, прагнення поділитись своїми позитивними емоціями та подарувати святковий настрій іншим. А де це можна зробити краще, як не за святковим столом, за яким зустрічаються друзі, колеги та ділові партнери? Саме такий формат зустрічі був обраний колективом добре відомої вітчизняним споживачам компанії «Сінмедик» — ексклюзивного дистриб’ютора в Україні лікарських засобів виробника «Сінмедик Лабораторіз» (Індія) — 15 грудня в ресторані «Нью-Бомбей» (Київ) для ділових партнерів ними було організоване новорічне свято-феєрія. Символічно, що напередодні Нового року компанія «Сінмедик» підбивала підсумки акції, присвяченої без рецептурному препарату БАКТОСІН — ефективному антисептику, який надійно стоїть на варті здоров’я українських споживачів.

Гостинність, привітність та бажання зробити відпочинок своїх друзів комфортним та змістовним — ось одна з невід’ємних рис стилю ведення бізнесу компанії «Сінмедик». У цьому її гості — представники провідних дистриб’юторських компаній та аптечних мереж України змогли переконатись особисто. З самого ранку на них чекала цікава екскурсія визначними місцями передноворічної столиці. Особливі почуття у присутніх викликала одна з перлин української історії та архітектури — Києво-Печерська лавра. Не можуть не захоплювати величність та краса цієї пам’ятки, і досить символічними є її відвідини саме напередодні Нового року. Адже багато хто з нас, розпочинаючи черговий рік свого життя та трудової діяльності, просить у Бога наснаги, сил та талану для себе, своїх рідних, близьких та друзів. Крім того, ніде не відчуваєш такої духовної сили та єдності колективу, як на святій землі. Тому компанія «Сінмедик» впевнена, що її гості, які відвідали храм Божий, будуть відчувати духовну підтримку один одного, що допоможе їм краще порозумітись як у житті, так і в спільних справах.


БАКТОСІН збирає друзів: новорічний настрій в даруноквід компанії «Сінмедик»

Швидко сплинув зимовий день, сповнені позитивних вражень екскурсанти завітали на гостинну вечерю до відомого ресторану «Нью-Бомбей». Лише переступивши його поріг, запрошені з зимового Києва перенеслись до Індії — країни, в якій літо панує цілий рік. Інтер’єр в національному стилі, привітна атмосфера, урочисто прикрашені зали та екзотичні страви індійської кухні сприяли цьому приємному відчуттю. Колориту та екстравагантності святу надавав Дід Мороз, який спеціально завітав, щоб привітати присутніх з наступаючим Новим роком.

Вітаючи гостей, керівник відділу продажу та маркетингу Світлана Січкар щиро подякувала їм за співпрацю та взаєморозуміння: «Минає черговий рік наполегливої кропіткої роботи. Всі ми плідно попрацювали і отримали певні здобутки. Серед основних досягнень компанії «Сінмедик» окремо слід відзначити успіхи на українському фармацевтичному ринку препарату БАКТОСІН. Як свідчить наш досвід, популярність його серед пацієнтів, оптових та роздрібних операторів вітчизняного фармацевтичного ринку, медичних працівників неухильно зростає. Цьому сприяють його якість, ефективність та доступна для широкого кола споживачів ціна. Важливу роль в популяризації БАКТОСІНУ також відіграє активна рекламна підтримка. Позитивні тенденції виявлено й щодо інших складових продуктового портфеля компанії — препаратів КОМБІСПАЗМ, КОМБІГРИП, НІМЕСИН, ГІНЕКИТ, в ефективності яких мали змогу переконатись чимало українських пацієнтів. У наступному році на вітчизняний фармацевтичний ринок компанією «Сінмедик» будуть виведені нові лікарські засоби: b-КЛАТИНОЛ (таблетки пантопразолу натрію, кларитроміцину та амоксициліну) — ефективний препарат для лікування хворих з хелікобактерасоційованою пептичною виразкою шлунка та дванадцятипалої кишки та ПРОТЕКОН (комбінація глюкозаміну та хондроїтину сульфату) — комбінований хондропротектор, показаний пацієнтам з запально-дистрофічними захворюваннями хрящових поверхонь суглобів — остеоартрозом, ревматоїдним артритом тощо. Буде приділено ще більше уваги рекламній політиці компанії, а її діловим партнерам будуть запропоновані нові цікаві та вигідні пропозиції щодо співпраці. Вітаю вас з наступаючим Новим роком, нехай кожен його день буде вдалим для всіх!»

Присутніми з цікавістю була сприйнята спеціально організована презентація препарату БАКТОСІН, яку представила продакт-менеджер компанії «Сінмедик» Марина Герасименко.

БАКТОСІН представляє собою водний розчин поверхнево-активних речовин хлоргексидину глюконату й цетриміду. Протимікробна дія цих сполук зумовлена пошкодженням клітинних мембран мікроорганізмів, порушенням активності їх ферментних систем та їх механічним видаленням з поверхні оброблюваної ділянки. Хлоргексидин — катіонна поверхнево-активна речовина, яка руйнує клітинну мембрану і в результаті викликає коагуляцію вмісту мікробної клітини. Протягом кількох десятиліть його широко застосовують у медицині. Спектр мікроорганізмів, чутливих до дії хлоргексидину, включає вегетативні форми бактерій, гриби і оболонкові віруси. Засіб викликає швидку загибель мікроорганізмів і, крім того, забезпечує тривалу протимікробну дію, що перешкоджає розмноженню мікроорганізмів як мінімум протягом 6 год після застосування препарату (Пхакадзе Т.Я., 2004). Іншим активним компонентом БАКТОСІНУ є цетримід. Поєднання його з хлоргексидином забезпечує виражену протимікробну активність препарату. Завдяки мийним властивостям цетримід добре очищує рани. Це має велике значення, адже змивання бруду та очищення ран сприяє попередженню розвитку інфекційного процесу і швидкому загоєнню ран, подряпин, опіків і укусів комах. Ця речовина також створює легкий хвойний аромат БАКТОСІНУ. Окремо слід зазначити відсутність у препарату подразнювальних властивостей. Пояснюється це тим, що як розчинник в препараті використовується вода, а обидва компоненти препарату не мають подразнювальних властивостей, діють м’яко, не руйнуючи клітин шкіри. Важливо також, що препарат не фарбує шкіру та одяг та випускається у зручній упаковці — пластикових пляшках різного об’єму. Це дозволяє БАКТОСІНУ бути не лише ефективним, але й «мобільним» препаратом — його можна взяти з собою в похід, на дачу, на виїзні тренування, не хвилюючись, що пляшка розіб’ється, а її вміст забруднить речі.

Таким чином, БАКТОСІН — комбінований антисептик, який очищує рани, не подразнюючи шкіру, не фарбуючи шкіру та одяг, має приємний хвойний аромат. Тому його без дискомфорту, зайвих зусиль і побоювань можуть використовувати навіть найвибагливіші пацієнти — діти у разі виникнення необхідності обробки невеликих поранень, саден, мікротріщин та опіків шкіри, місць укусів комах. Для цього БАКТОСІН необхідно розвести у воді в пропорції 1:3. Бажано перед обробкою ран продезінфікувати приготовленим розчином і руки, це запобігає вторинному інфікуванню рани. Тампоном, змоченим розчином БАКТОСІНУ, слід обробити ділянку навколо поранення, а потім новим тампоном — саме поранення (протягом 20–40 с). Зазначеної концентрації та часу обробки достатньо для повного знищення мікроорганізмів у ділянці поранення і навколо неї, а також для попередження вторинного ураження мікробами протягом 6 год. Якщо рана забруднена пилом, часточками землі, то доцільно промити уражену ділянку розчином БАКТОСІНУ. Завдяки добрим мийним властивостям препарату немає необхідності застосовувати інші речовини для видалення бруду і знезараження рани. Словом, БАКТОСІН цілком відповідає своєму рекламному слогану: «Рани ніжно він лікує, не пече та не фарбує!», і, на думку фахівців компанії, він заслуговує не тільки на те, щоб стати «домашнім» антисептиком, але й може широко застосовуватись у багатьох галузях медицини. У теплу пору року БАКТОСІН може знадобитись під час роботи на сільськогосподарській ділянці, відпочинку на природі, занять спортом на стадіоні. Взимку препарат стане вашим супутником на гірськолижному курорті чи під час походу тощо. Протигрибкова та противірусна активність компонентів БАКТОСІНУ буде належним чином оцінена відвідувачами саун, басейнів та тренажерних залів: застосування препарату знижує вірогідність «зустрітись» з цими захворюваннями, зокрема, з мікозом стоп та герпетичною інфекцією. Не слід також забувати про те, що БАКТОСІН може бути включений до складу автомобільної, офісної, шкільної чи навіть аптечки дитячого садка.

Завершуючи презентацію, М. Герасименко вказала на один символічний збіг: 2006 за китайським календарем — рік собаки, яка, до речі, є у рекламному ролику препарату БАКТОСІН.

Яскравим моментом свята стало підбиття підсумків акції компанії «Сінмедик» «БАКТОСІН усім потрібен», яка тривала з 15 серпня по 15 листопада 2005 р. В цей день був премійований один з учасників — аптека «Тонус Плюс» (Севастополь), яка отримала телевізор (20 жовтня аналогічним чином була відзначена аптека мережі «Донелітфарм» (Донецьк), 20 листопада — аптека мережі «Рівнефармація» (Рівно). Інші найактивніші учасники акції в містах Львів, Севастополь, Харків та Донецьк отримали спеціальні бонуси.

Далі на гостей чекала чудова концертна програма, яка нікого не залишила байдужим: виступи співаків та танцюристів, сеанс «чар та магії» у виконанні професійного ілюзіоніста, цікаві розповіді про історію та звичаї Індії задовольнили смаки найвибагливіших глядачів. Коктейль азарту та позитивних емоцій викликали різноманітні оригінальні конкурси, в яких взяли участь гості свята. Присутні, на мить забувши про щоденні турботи та перипетії, з радістю поринули в святкову круговерть. Дід Мороз допоміг кожному на певний час забути про буденні проблеми та згадати веселі дитячі роки — найкращу пору життя. Яскравим фіналом перед новорічної зустрічі став святковий феєрверк.

Поділитись своїми враженнями про святковий вечір та його організатора — компанію «Сінмедик» — кореспондент попросив деяких учасників свята:

Юлія Наслєднікова, керівник київського філіалу компанії «Вента»:

— Співпрацюємо з компанією «Сінмедик» практично з перших днів виходу її на український фармацевтичний ринок. Що подобається в ній? Точність, обов’язковість, колегіальність та щирість. Також важливо, що продуктовий портфель компанії містить «всесезонні» препарати і попит на них, як свідчить наш власний досвід, стабільно високий. Це стосується й нового бренду компанії — лікарського засібу БАКТОСІН. Особливо слід відзначити активну рекламну політику, яку компанія проводить на українському фармринку, що суттєво допомагає нам в роботі. На святковому вечорі приємно вразила душевна та невимушена атмосфера. Презентація БАКТОСІНУ була проведена в цікавій та доступній формі. Впевнена, дотримуючись подібного стилю, компанія «Сінмедик» продовжуватиме досягати нових вершин.

Марина Срібна, керівник роздрібної мережі супермаркетів «ДЦ»:

— Працюємо з фармацевтичною продукцією, яку представляє на вітчизняному фармринку компанія «Сінмедик», вже давно. В аптечних закладах мережі «ДЦ» на неї стабільно високий попит. Відразу відчувається, що вона завоювала довіру пацієнтів. Нещодавно включили в свій асортимент й препарат БАКТОСІН. Цей лікарський засіб, на мою думку, заслуговує на визнання широкого кола споживачів, тим більше, що перші результати нашої роботи з ним яскраво це підтверджують.

Вечірня зустріч приємно вразила теплою, навіть сімейною обстановкою. Дуже цікавою та змістовною виявилась концертна програма. Як на мене, подібні номери не завжди можна побачити в театрі, цирку чи на естраді. Особисто я чудово відпочила та отримала масу задоволення.

Володимир Семенюк, завідуючий аптекою № 27 КП «Фармація» (Київ):

— Лікарські засоби, представлені компанією «Сінмедик», тривалий час займають належне місце на вітрині нашої аптеки. Зараз особлива наша увага прикута до нового бренду — препарату БАКТОСІН. На мою думку, появи цього лікарського засобу чекали не тільки пацієнти, але й працівники аптек: наявність в аптечці кожної родини ефективного антисептика для безболісного оброблення ран є вкрай необхідною, а для роздрібних операторів суттєвою є наявність в асортименті фармацевтичної продукції, яка користується попитом у широких верств населення. Окремі слова подяки — компанії «Сінмедик» за чудово організований святковий вечір, на якому запрошені могли не тільки відпочити та повеселитись, але й поспілкуватись з колегами.

Борис Волошин, комерційний директор ТОВ «Лекфарм» (Київ):

— Особливо приємно, коли відчуваєш реальну підтримку в бізнесі з боку партнерів. В цьому відношенні компанія «Сінмедик» — одна з найкращих. Ми завжди можемо розраховувати на професійну консультацію та допомогу її співробітників. На мою думку, фармацевтична продукція, яку компанія представляє на українському ринку, є прикладом вдалого втілення актуальності, ефективності та співвідношення ціна/якість, що беззаперечно є гарантом її успіху та популярності. Щодо БАКТОСІНУ, то я впевнений, пройде небагато часу, і в аптечках багатьох вітчизняних споживачів цей препарат замінить звичні спиртові розчини йоду та брильянтового зеленого. Про свято треба сказати головне — яскравий спалах передноворічних радісних емоцій та душевний відпочинок.

Анна Зінченко, керівник відділу закупівель компанії «ВВС-ЛТД»:

— Головними якостями, які ми цінуємо в наших ділових партнерах, є надійність, професіоналізм та креативність. Усім цим критеріям відповідає компанія «Сінмедик». Важливо також, що принцип добросусідства на фармринку є одним з головних в її роботі. Про це яскраво свідчить святкова зустріч, яку вона організувала для своїх партнерів. Приємно було не тільки поспілкуватися в невимушеній дружній атмосфері, але й отримати чимало цікавої інформації. Впевнена, що в наступний рік стане для компанії роком нових досягнень та перемог. Окремі побажання успіху новому перспективному бренду — препарату БАКТОСІН.

Компанія «Сінмедик» щиро вітає читачів з наступаючим Новим роком: зичимо вам світлої доби, любові, щастя та щирих стосунків! Нехай кожен день в наступному році приносить вам радість та задоволення!?o

Олександр Сіроштан,
фото Ігоря Кривінського

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

«Доктор Биокон» в 2013 г.: актуально на аптечной полке

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті