Запрошуємо до співпраці у виданні біографічного довідника

Шановні колеги!

У попередньому листі (див. «Щотижневик АПТЕКА» № 9 (530) від 06.03.2006 р.) редакційна рада «Фармацевтичної енциклопедії» висловила подяку всім фахівцям, які взяли участь у її підготовці та виданні, своєю самовідданою працею та професіоналізмом звеличили фармацію, висвітлили її значущість у суспільстві.

Сьогодні в багатьох колективах аналізують результати роботи за рік, визначають основні досягнення та лідерів. Фармацевтична професія є однією з найпрестижніших, а кадровий потенціал галузі має дуже високий рейтинг, державне і громадське визнання. Для висвітлення чергових здобутків у фармацевтичній галузі оргкомітет із підготовки VII Національного з’їзду фармацевтів України планує розпочати роботу над періодичним виданням — презентаційним біографічним довідником «Лідери фармацевтичної галузі, рік 2007», який буде перевидаватися через 1,5–2 роки. Вважаємо, що «Фармацевтична енциклопедія» та періодичний біографічний довідник «Лідери фармацевтичної галузі, рік 2007» увійдуть до золотого фонду видань фармації України.

Мета видавничого проекту — продемонструвати вітчизняній та світовій громадськості інтелектуальний, науково-виробничий та кадровий потенціал фармацевтичної галузі; репрезентувати громадських діячів, народних депутатів, наукову та освітню еліту, керівників фармацевтичних підприємств, аптечної мережі, інших структур та окремих фахівців, які своєю працею та активною позицією сприяли подальшій розбудові фармації.

Довідник міститиме персональні блоки (1 або 2 сторінки формату А4), що складаються з двох частин: біографічної (з кольоровим фотопортретом 1/3 обсягу блоку) та інформаційної (із сюжетними фотознімками 2/3 обсягу).

Запрошуємо вас, шановні колеги, взяти участь у цьому престижному проекті, який надасть можливість представити широким колам громадськості ваш особистий внесок у розбудову певних сфер діяльності та висвітлити основні здобутки вашого колективу, поділитися досягненнями і накопиченим досвідом, а також думками про шляхи подальшої розбудови фармацевтичної науки і практики.

Біографічний довідник буде безкоштовно надісланий до бібліотек України, міністерств та відомств, до відомих громадсько-політичних об’єднань та асоціацій, а також презентуватиметься на національних та міжнародних конференціях, виставках, фармацевтичних форумах, ділових зустрічах. Останнє видання буде презентуватися на VII Національному з’їзді фармацевтів, а його фрагменти планується включити до «Фармацевтичної енциклопедії». Вважаємо, що це сприятиме розширенню ділових контактів, залученню інвестицій, популяризації досягнень вашого колективу та розвитку фармацевтичної галузі України в цілому.

Враховуючи стислі строки видання довідника, з метою ознайомлення з вимогами до інформаційних матеріалів та персонального блоку, просимо керівників підприємств та організацій, а також фахівців, які бажають взяти участь у презентаційному біографічному проекті «Лідери фармацевтичної галузі, рік 2007», терміново повідомити про це його координатору
проф. Перцеву Івану Матвійовичу
(за тел./факсом: (0572) 67-93-74 або поштою: 61002, Харків, вул. Пушкінська, 53. Національний фармацевтичний університет. Проект «Лідери фармацевтичної галузі, рік 2007», е-mail: [email protected]).

З повагою,

ректор Національного
фармацевтичного університету,
чл.-кор. НАН України
В.П. Черних

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті