З професійним святом, дорогі фармацевти!

Шановні працівники фармацевтичної галузі! Дорогі колеги!

Вітаю вас з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника України!

Насамперед, хочу подякувати вам за самовіддану працю на благо Батьківщини та українського народу.

Бажаю усім, хто трудиться у фармацевтичній промисловості, працівникам аптечної мережі, науковцям, управлінцям, викладачам і студентам, щоб ваша плідна праця набувала нового змісту, збагачувалася цінним досвідом та приносила задоволення від виконаного обов’язку перед людьми, які так чекають на вашу допомогу!

Ми живемо у буремний час змін. Час непростий, але водночас надзвичайно цікавий для сильних, сміливих та справжніх професіоналів своєї справи, якими, безперечно, є представники фармацевтичної спільноти України. Соціально-політичні обставини змушують навіть у святковий час не забувати про найважливіші стратегічні виклики, що стоять перед країною. Безумовно, найголовніше для всіх українців — це завершення війни та мирне небо над усією Україною. Саме тоді ми зможемо повноцінно працювати над реформою медичної галузі. Нині перед нами стоїть завдання не просто провести реформу заради реформи, а здійснити ряд заходів, спрямованих на здійснення раціональної фармацевтичної політики на усіх рівнях, та здолати корупцію.

Переконана, що ваша відданість справі, фаховий досвід, глибокі знання сприятимуть модернізації фармацевтичної галузі, її конкурентоспроможності й ефективному розвитку.

Зі свого боку, як державний діяч докладу максимум зусиль, щоб ви могли відчувати підтримку з боку держави до вітчизняного виробника та розвитку фармацевтичної науки. Закликаю вас і надалі брати активну участь у розбудові системи громадського здоров’я, котра сприятиме збільшенню тривалості життя українців.

Бажаю всім представникам фармацевтичної спільноти нових ідей і перемог, надійних партнерів і вірних друзів, миру та достатку у родинах, міцного здоров’я та здійснення мрій.

Ольга Богомолець, народний депутат України,
голова Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я

Шановні працівники фармацевтичної галузі!

Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем фармацевтичного працівника! Ваша робота — це турбота про життя та здоров’я мільйонів людей: забезпечення їх необхідними та якісними ліками. Вам довіряють, на Вас покладаються як лікарі, так і пацієнти. Адже здоров’я пацієнта — це найвища цінність та відповідальність, яку ви, фахівці з глибоким досвідом та професіоналізмом, берете на себе щоразу, розробляючи кінцевий продукт.

Завдяки самовідданості працівників усіх ланок вітчизняної фармацевтичної галузі вона стрімко розвивається, активно впроваджуючи у виробництво сучасні наукові досягнення й розробки, європейські стандарти виробництва заради поліпшення якості лікарських засобів. Бажаю всім, хто присвятив своє життя цій нелегкій професії, успіхів, витримки, наснаги. Впевнена, що Ви і надалі докладатимете усіх зусиль для вирішення такого важливого завдання, як забезпечення наших громадян якісними та безпечними ліками.

Ірина Сисоєнко, народний депутат України,
заступник голови Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я

Шановні колеги!

Від щирого серця вітаю Вас із професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Ваша професія завжди була і залишається однією з найважливіших, найгуманніших і відповідальних, оскільки Ваша праця — це нескінченна турбота про здоров’я людей, це безпека, ефективність та доступність лікування.

Ви — повітря для багатьох, невичерпне джерело розуміння і доброти. На величезну подяку заслуговують ваше нескінченне терпіння, увага та чуйність, з якими ви ставитеся до кожного пацієнта.

Вагоме значення має і Ваша участь у розвитку галузі — в її реформуванні та створенні нормативної бази. І хоча ринок ліків сьогодні переживає не найкращі часи, я впевнений, що Ваші професіоналізм і самовідданість допоможуть вивести його на більш високий рівень.

Спасибі Вам за підтримку і щоденну копітку працю!

Нехай Ваші звершення досягнуть небувалих висот, мрії здійсняться, а у родинах назавжди оселяться мир і злагода.

Андрій Шипко, народний депутат України,
член Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я

Шановні працівники фармацевтичної галузі України!

На порозі святкування професійного свята — Дня фармацевтичного працівника — прийміть щирі привітання та побажання усіляких гараздів, здійснення заповітних мрій, оптимізму, нових звершень і нових перемог. Вам, професіоналам фармацевтичної галузі, даровані мудрість і далекоглядність, а у щоденній праці кожного з вас — частинка вкладу в майбутнє української фармацевтичної науки і промисловості, в здорове і повноцінне життя українців. Тож бажаю високих досягнень у подальшому розвитку вітчизняної фармації, нехай праця приносить Вам радість і достаток, людям — здоров’я, а Україні — процвітання, не вичерпується натхнення до роботи, любов до обраної професії. Нехай кожен день приносить стабільність, успіхи та професійні здобутки у фармацевтичній справі, якій ви присвятили своє життя, а також головне — повагу колективу та суспільства!

Олександр Квіташвілі,
міністр охорони здоров’я України

Шановні фармацевти України!

Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Сьогодні приємно відзначити прогресивну участь фармацевтичної спільноти України у вирішенні багатьох актуальних завдань, які стоять перед українською системою охорони здоров’я, а саме реформаторських процесів, спрямованих на поліпшення якості медичної допомоги та підвищення рівня її доступності. Сподіваюся, що професійні методи роботи, орієнтовані на кращі світові стандарти, прогресивні маркетингові, управлінські та освітні принципи діяльності будуть і надалі запроваджуватися великими гравцями фармацевтичного ринку України. Вірю, що конструктивний діалог між усіма учасниками фармацевтичного ринку — вітчизняними та зарубіжними виробниками, оптовими компаніями, аптечними закладами, регуляторними та контролюючими органами — буде сприяти здоров’ю та розквіту українців.

Зичу наснаги в досягненні нових здобутків у професійній діяльності, міцного здоров’я, життєвого оптимізму, щастя, добробуту та родинного благополуччя!

Олександра Павленко,
перший заступник міністра охорони здоров’я

Шановні фармацевти, дорогі колеги!

Дозвольте від усієї душі привітати Вас із професійним святом!

Завдяки Вашому ентузіазму національна фармацевтична галузь постійно розвивається та вдосконалюється. Робота провізорів та фармацевтів, виробників та дистриб’юторів вимагає не тільки глибоких знань, але й терпіння та постійного прагнення до самовдосконалення. Бажаю фармацевтам рухатися далі, не зупиняючись, адже прагнення до досконалості — професійна риса кожного представника галузі. Нехай вас супроводжують мир та щастя, колеги радують взаєморозумінням та підтримкою, рідні — теплом і душевною щедрістю, близькі люди — ніжністю та увагою!

Віктор Шафранський,
заступник міністра охорони здоров’я

Вельмишановні колеги!

Від імені більше ніж 17-тисячного колективу студентів та викладачів Національного фармацевтичного університету та від себе особисто вітаю вас, славетну півмільйонну фармацевтичну спільноту, з Днем фармацевтичного працівника України!

Фармацевтичні працівники своєю самовідданою працею, її соціальною спрямованістю заслужили право мати професійне свято. Приємно, що до ініційованої Національним фармацевтичним університетом ідеї започаткування професійного свята долучилися представники всіх складових галузі. Це було непросто — не один рік знадобився для досягнення мети, яка була реалізована 7 вересня 1999 р. Саме під час проведення V Національного з’їзду фармацевтів другий президент України Л.Д. Кучма підписав Указ «Про день фармацевтичного працівника України». З того дня щорічно ми відзначаємо власне професійне свято у третю суботу вересня. І відзначу, що сьогодні фармацевтична громадськість України — одна з небагатьох у світі, що має власне професійне свято, визнане на державному рівні.

Фармація — чи не найдавніша сфера людської діяльності. Без фармацевтичного працівника неможливо уявити розвинуте та здорове сучасне суспільство. Саме тому, які події не відбувалися б, які пріоритети не розставлялися б на шляху поступу держави та світу, фармацевтичні працівники завжди цінувалися і будуть цінуватися за внесок у збереження здоров’я та підвищення якості життя людини.

Національний фармацевтичний університет як єдиний в Украї­ні профільний вищий навчальний заклад забезпечує якісну підготовку фахівців для усіх складових галузі, починаючи від розробки лікарського засобу і закінчуючи реалізацією через аптечну мережу. Ми пишаємося нашими випускниками і раді бачити їх на провідних посадах галузі, в аптечних закладах, освітянській сфері, науці, виробництві. Цього року ми відзначаємо 210-річчя започаткування фармацевтичної освіти в Україні та разом відкриваємо чергову славетну сторінку нашої спільної історії — історії вітчизняної фармації.

Щиро вітаю усіх колег, однодумців, друзів із Днем фармацевтичного працівника і бажаю добра, миру, радості, творчої праці, яка стане часткою наших спільних добрих справ. Нехай вас завжди супроводжують любов і краса!

Валентин Черних,
ректор Національного фармацевтичного університету,
академік НАН України

Дорогі колеги!

Професія фармацевта є однією з найнеобхідніших і найшанованіших. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як професіоналізм, благородність, милосердя та гуманність.

Щиро вдячний за вашу наполегливу працю, адже кожен день ви даруєте людям найдорожче: здоров’я, віру та надію. Ваша робота — невід’ємна складова лікувального процесу, оскільки одужання пацієнта залежить від вчасного прийому якісних і ефективних препаратів! Кожного дня своїми порадами й діями ви робите значний внесок у підтримання здорового й повноцінного життя наших співвітчизників.

Зичу успіхів, і хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці — доброта, а у справах — мудрість та виваженість. Нехай же діяльність позначається світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення галузі, на добробут і здоров’я нації.

З професійним святом!

Олександр Гудзенко,
заслужений працівник охорони здоров’я України,
доктор фармацевтичних наук, професор

Дорогі фармацевти!

Дозвольте привітати вас із професійним святом та висловити величезну подяку за ваші досвід, знання, добрі умілі руки, за чуйність і самовідданість. Справа ця важка й благородна, вимагає великої віддачі сил, постійної ініціативи, високого професіоналізму.

Бажаю вам професійних успіхів, здоров’я, щастя, благополуччя і гарного настрою. Нехай мир і надія назавжди поселяться під дахом ваших домівок, добром переповнюються серця, а чистотою та світлом — ваші помисли! Нехай усі мрії здійсняться і щастя увійде у ваше життя сліпучим сонячним промінням!

З найкращими побажаннями
Віктор Чумак,
експерт фармацевтичного ринку

Шановні колеги!

Напередодні професійного свята дозвольте від щирого серця привітати Вас із Днем фармацевтичного працівника. Українська фармація має щасливе майбутнє. Адже його щоденно будуєте Ви — високопрофесійні, гуманні, високоморальні та героїчні люди.

Ваша самовіддана праця, служіння професії дозволяють з упевненістю дивитися у день прийдешній.

Бажаю Вам професійних здобутків, здоров’я, радості, сімейного затишку і благополуччя.

З повагою
Костянтин Косяченко,
голова ГО «Спілка працівників фармації»,
заслужений працівник фармації України,
доктор фармацевтичних наук

Дорогі фармацевти!

19 вересня Україна святкуватиме День фармацевтичного працівника, і це визнач­на подія для понад 350 тис. представників галузі. Нехай цей день буде наповнений теплом дружніх посмішок і залишить найяскравіші враження. Бажаю вам щасливої долі та міцного здоров’я, безмежних перспектив професійного вдосконалення, нових досягнень і перемог на фармацевтичній ниві!

Віктор Хоменко,
завідувач кафедри управління та економіки фармації
Донецького національного медичного університету ім. Максима Горького, заслужений працівник охорони здоров’я України, доктор фармацевтичних наук

Шановні колеги!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня фармацевтичного працівника!

Ваша невтомна праця є особливо важливою та значущою. Її результати щоденно достойно оцінюють мільйони українців. Адже ваша робота спрямована на те, щоб хворий отримав фахову пораду та необхідні ліки й при цьому був упевнений, що вони якісні та ефективні. Ви несете гуманну місію — допомагаєте людям зберегти й примножити здоров’я, а часом і рятуєте дорогоцінні життя.

Щиро дякую — провізорам, фармацевтам, виробникам та дистриб’юторам лікарських засобів — за професійну та самовіддану працю, за вагомий внесок у справу збереження та захисту здоров’я наших громадян і процвітання України, за відданість обраній справі.

Бажаю вам та вашим близьким міцного здоров’я, миру, нових професійних перемог, достатку та благополуччя. Нехай щастям і любов’ю наповнюється кожен день вашого життя, а праця на благо людей приносить натхнення й задоволення.

Олена Алєксєєва,
перший заступник голови Державної служби України з лікарських засобів — голова комісії з реорганізації

Дорогі колеги!

Щиро радий приєднатися до численних поздоровлень на адресу фармацевтичної спільноти від себе особисто та від імені Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України.

Ви відіграєте надзвичайно важливу роль у сфері охорони здоров’я країни. Завдяки Вашій відданості справі, високому професіоналізму, досвіду й людяності, які стоять на захисті найціннішого — здоров’я та життя людей, ця професія завжди буде престижною та шанованою.

Тож у цей святковий день бажаю вам невичерпних сил і творчої наснаги на ниві служіння ідеалам гуманізму й добра! Зичу щирої поваги колег та подяки пацієнтів за професійну допомогу і турботу, здійснення заповітних мрій, нових звершень та перемог, любові та підтримки рідних і близьких. Міцного вам здоров’я та наснаги у допомозі іншим зберігати здоров’я!

Валерій Печаєв,
президент Об’єднання організацій роботодавців
медичної та мікробіологічної промисловості України

Шановні фармацевтичні працівники!

Асоціація «Виробники ліків України» щиро вітає усіх, чия продукція стає оберегом для мільйонів життів, хто, глибоко шануючи традиції, не зупиняється у своєму розвиткові на досягнутому.

Сучасні національні виробники, які крокують в ногу з часом, розуміючи відповідальність перед суспільством та кожним українцем, у час незвичних, неймовірних випробувань, самовіддано працюють, забезпечуючи країну, її східні рубежі препаратами, працюючи натхненно, сподіваючись на зміни та забезпечуючи їх.

Щиро зичимо стабільності, і нехай справджуються усі здорові амбіційні плани стосовно майбутнього у кожного з вас!

Миру й злагоди усім нам, єднання всьому українському народові!

З побажанням здоров’я
Петро Багрій,
президент АВЛУ

Шановні друзі, колеги!

Прийміть мої щирі вітання з нагоди професійного свята — Дня фармацевтичного працівника! Професійне свято для всіх фахівців фармацевтичної галузі — радісна та хвилююча подія. Адже у буденних турботах ми не завжди знаходимо час, щоб усвідомити високе призначення — бути провізором і фармацевтом, служити вічним ідеалам добра та людяності. Змішуючи знання і досвід з турботою і співчуттям, фармацевтичні фахівці несуть добро у світ, турбуючись про збереження найсвятішого — здоров’я та життя людей.

Нехай ваша сумлінна праця стане вагомим внеском у збереження і зміцнення здоров’я населення України. Бажаю всім професійних успіхів, натхнення у всіх справах, здійснення задумів. У цей святковий день зичу вам, вашим сім’ям і близьким міцного здоров’я, щастя, добра та благополуччя. Нехай завжди поруч із вами будуть краса та радість, прихильність долі та вірність друзів.

З повагою
Олег Клімов,
голова правління ГО «Всеукраїнська фармацевтична палата»

Дорогі друзі, колеги!

З нагоди професійного свята хочеться висловити повагу та вдячність усім фармацевтичним працівникам за небайдужість, за любов і самопожертву. У цій галузі немає випадкових співробітників, тому що саме тут працюють чуйні люди, які зберігають здоров’я і життя людей.

Впевнений, що честь і громадська відповідальність, висока моральність та інтелігентність, працьовитість і відданість справі — всі ці риси, якими наділені фармацевти, і надалі слугуватимуть на благо народу України.

Ми усі уболіваємо за долю нашої країни і віримо, що стоїмо на порозі великих змін, як у країні, так і в наших серцях. Попереду — велика і копітка праця. Тож зичу Вам миру, доброго здоров’я, довгих і плідних років життя, щастя і добробуту в оселях, віри в завтрашній день!

Михайло Півнюк,
директор ДВТП «Волиньфармпостач»

Дорогі колеги!

Від імені ГС «ФАРМУКРАЇНА» щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Нехай щастям і любов’ю буде сповнений кожен день вашого життя, а праця на благо людей приносить вам задоволення і радість. Бажаю всім злагоди та процвітання, міцного здоров’я та терпіння, щастя та добра, витримки і стійкості, благополуччя і достатку і лише позитивної енергетики. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю! І якнайшвидше нам — миру!

Тетяна Котляр,
голова правління ГС «ФАРМУКРАЇНА»

Шановні колеги!

Щиро вітаємо вас із професійним святом! Бажаємо всім міцного здоров’я, родинного затишку, миру та віри у майбутнє! Бажаємо, щоб ваша наполеглива праця та любов до обраної професії привели вас до омріяних цілей! Щастя та успіхів у роботі!

З повагою
Менон Унні Парамбат Раманан,
президент Асоціації індійських фармацевтичних виробників «ІРМА»

Дорогі фармацевти!

Київська обласна асоціація аптечних працівників щиро вітає вас із професійним святом! Бажаємо впевненості у своїх силах у такій відповідальній роботі, кар’єрних звершень, надійних партнерів та повсякденної вдячності людей.

Життєвих вам удач і професійних досягнень! Зі святом!

Людмила Горюнова, голова правління
Київської обласної асоціації аптечних працівників,
заслужений працівник фармації України

Шановні фармацевти!

Ваше життєве покликання — дарувати людям здоров’я, повертати їм надію, коли трапляється лихо. Стоячи на варті найдорожчого, що є у людини, — здоров’я, ви є тією ланкою в системі охорони здоров’я, без якої неможлива ефективна медична допомога.

Ваші досвід, знання, майстерність та професіоналізм завжди поєднуватимуться зі щирим співчуттям, милосердям, високою відповідальністю.

Дякую вам за щоденну копітку працю, за чуйність і терпіння. Хай люди дарують вам слова вдячності, а доля завжди посміхається.

Ольга Хмельницька,
голова правління
ПОГО «Асоціація працівників фармацевтичної галузі»

Шановні колеги!

Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем фармацевтичного працівника України!

З давніх часів фармацевтичні працівники користуються заслуженою шаною та повагою, оскільки створюють не тільки ліки, але й настрій, допомагають доб­рою порадою, лікують словом. Поєднуючи знання та практичний досвід з турботою та співчуттям, фармацевти несуть добро та надію в ім’я збереження здоров’я Людини.

А тому напередодні професійного свята хочу висловити Вам слова подяки за відданість справі, досвід та відповідальність і побажати наснаги, професійних успіхів та впевненого майбутнього. Нехай життя дарує Вам мир та спокій, добробут, тепло і щастя в рідних домівках.

З повагою
Руслан Світлий,
генеральний директор Комунального підприємства «Фармація»

Шановні працівники фармацевтичної галузі України!

Від імені ГО «Всеукраїнське об’єднання «Миколаївська фармацевтична асоціація ФармРада» хочу подякувати Вам за Ваш професіоналізм, уміння знаходити оптимальні рішення, які повертають людям здоров’я, додають впевненості у власних силах та віри в життя.

Пройшов ще один нелегкий рік копіткої праці, випробувань, але у нас з Вами попереду ще дуже багато роботи з великого спектра завдань держави і потреб громадянина. Сьогодні, як ніколи, ми повинні об’єднатися не тільки для успішного вирішення проблем, а й задля стабільності і процвітання фармацевтичної діяльності.

У цей святковий день бажаємо натхнення в досягненні реалізації обраного покликання, поваги колег, наснаги у здійсненні всіх ваших задумів, особистого щастя, здоров’я та миру!

З повагою голова асоціації
Олена Пруднікова

Шановні, любі, дорогі колеги — фармацевтичні працівники!

Від щирого серця вітаємо вас зі святом!!!

В такий непростий час для всієї України — саме на нас з вами лежить свята місія: здоров’я нашого народу. У цей час найважливіше поєднати наші зусилля для досягнення мети — забезпечення населення якісними ліками.

Прийміть наші привітання —
«Здоров’я нації, народу —
ця справа, звісно, нелегка,
Але це діло звіку-зроду
Є суттю фармпрацівника.
І в день, і в ніч, в мороз і в спеку
Провізор наш завжди з людьми,
В аптеку ближню чи далеку
Спішить, щоб хворому допомогти.
Провізор, звісно, хоч і не Бог — людина,
Але від нього, як від Бога,
Для зцілення украй потрібна
Недужим людям допомога.
І дай нам, Боже, всім надовго
Здорового, безхмарного життя.
Ми, фармацевти, віддаємо людям
Свої знання, і сили, й почуття.
У цей святковий осінній час
Прийміть побажання від нас!
Хай буде здоров’я міцне, мов граніт,
І з ним Вам прожити не менше ста літ.
Хай горе обходить Вас стороною,
А щастя приходить і ллється рікою!
Хай кожен день до Вас приходить радість,
І довго десь блукає старість,
Щоб ніколи не старіли,
А душею молоділи.

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ФАРМАЦІЇ! МИРУ НАМ!

Тамара Литвиненкова,
голова правління Громадської організації
«Фармацевтична асоціація Дніпропетровської області»

Шановні провізори і фармацевти!

Щиро вітаю вас із професійним святом! Щодня й щогодини піклуватися про здоров’я наших громадян — це і значить бути фармацевтом. Усі ви виконуєте найважливіше соціальне завдання. Адже саме від результатів вашої роботи залежить, щоб хворий не лише міг отримати необхідні ліки, але й був упевнений у тому, що вони якісні й ефективні. Прийміть у цей святковий день щиру подяку за важливу працю, яка повертає людям радість життя.

Зичу вам наснаги в досягненні нових здобутків! Нехай праця на благо людей приносить вам завжди тільки задоволення та прибуток, а доброзичливість, уважність і професіоналізм плідно сприяють творчому натхненню та новим звершенням!

З повагою Іван Сорока,
заслужений працівник охорони здоров’я,
президент Українського медичного клубу

Дорогі колеги!

Від імені Асоціації представників міжнародних фармацевтичних виробників України «AIPM Ukraine» щиро вітаю всіх працівників фармацевтичної галузі з професійним святом!

Ситуація у нашій сфері не стає простішою з кожним роком. Проте, зустрічаючи всі виклики сьогодення з гідністю та незламною вірою у зміни на краще, ми долаємо наш шлях перетворюючи фармацевтичний сектор за європейським зразком на зрілий та ефективний інструмент, який невпинно працює на благо суспільства та держави. Відкрито зустрічаючи всі проблеми та спільно долаючи труднощі, нам вже вдалося багато чого досягти у цій еволюції.

Ми сподіваємось, що у пошуках вірної моделі організації роботи нашого сектору та системи охорони здоров’я загалом, ми не втратимо кращих здобутків попередніх років, а нові надбання стануть достатньою передумовою для чергового переходу на якісно новий рівень співробітництва усіх учасників фармацевтичного сектору.

Сьогодні характерною ознакою ринку стала його безпрецедентна консолідація та об’єднання усіх його учасників довкола єдиної цілі — встановлення парадигми цивілізованих, прозорих та зрозумілих правил роботи, які дадуть можливість безперешкодно реалізовувати головну нашу функції — забезпечити доступність ефективних, безпечних та якісних лікарських засобів для кожного громадянина України. На цьому шляху усім нам доведеться докласти максимальних зусиль та здійснити чимало нелегких кроків, тому, від душі, бажаємо Вам сил, натхнення, віри та оптимізму у кожній Вашій справі!

Тож, ще раз вітаю Вас з Днем фармацевтичного працівника!

Миру та процвітання всім Вам та нашій державі!

З повагою
Володимир Ігнатов, виконавчий директор AIPM Ukraine

Шановні працівники фармацевтичної галузі!

Комітет з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації щиро вітає Вас з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Висловлюємо свою глибоку повагу за Вашу щоденну працю, яка робить вагомий внесок у збереження найціннішого — здоров’я людей!

Ми впевнені, що Ваша відданість професії й надалі сприятиме розвитку фармацевтичної галузі!

За Вашої підтримки ми докладатимемо зусиль, аби сфера охорони здоров’я розвивалась за найкращими стандартами, а система медичного і медикаментозного забезпечення населення України — покращувалась.

Зичимо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії у досягненні нових професійних висот, життєвого оптимізму та сімейного благополуччя!

Комітет з охорони здоров’я
Європейської Бізнес Асоціації

Шановні фармацевтичні працівники, дорогі друзі!

Від імені Всеукраїнської громадської організації «Аптечна професійна асоціація України» щиро вітаємо вас із професійним святом!

Важливою і значущою є ваша повсякденна, гуманна місія — забезпечувати ліками населення. Ця професія сповнена милосердя, тепла, небайдужості до людських проблем.

Ваші фаховий досвід, глибокі знання і динамізм завжди супроводжуються щирим співчуттям до людей у кращих гуманітарних традиціях.

Зичимо усім усіляких гараздів, здійснення заповітних мрій, нових звершень і перемог. Нехай життя дарує вам спокій та добробут, затишок і щастя в оселях!

Ігор Червоненко, голова правління АПАУ
Володимир Руденко, директор ВГО «АПАУ»,
доктор фармацевтичних наук,
заслужений працівник охорони здоров’я

Дорогі колеги!

Прийміть від фахівців ДП «Державний експертний центр МОЗ України» найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня фармацевтичного працівника.

Ця професія недарма викликає повагу: від успіхів фармацевтів значною мірою залежить збереження найціннішого надбання держави — здоров’я і благополуччя людей. Ваші відданість благородній справі, глибокі знання і фаховий досвід поєднуються з духовністю, милосердям та щирим співчуттям до людей.

Бажаємо усім міцного здоров’я, радості і щастя, родинного затишку та нових професійних перемог! Нехай ваша праця збагачується новим досвідом, а кожен прожитий день сповнюється гордістю за обрану професію, шаною і повагою вдячних співвітчизників. Нехай кожен новий день дарує спокій та мир!

З повагою
колектив Державного експертного центру МОЗ України

Шановні колеги, працівники фармацевтичної галузі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди нашого спільного професійного свята — Дня фармацевтичного працівника!

З кожним роком завдяки Вашій наполегливій і самовідданій праці покращується забезпечення населення України високоякісними лікарськими засобами. Ваш професіоналізм дарує людям здоров’я, додає впевненості у власних силах та повертає віру в життя.

Бажаємо Вам радості буднів, наснаги в досягненні нових здобутків, подальшого професійного вдосконалення, міцного здоров’я, оптимізму, щастя, добробуту та родинного благополуччя! Нехай перед Вами відчиняються двері до нових професійних успіхів, надійних друзів та ділових партнерів.

Життєвих Вам удач і професійних досягнень!

З повагою
Володимир Редько,
виконавчий директор Асоціації виробників інноваційних ліків «АПРАД»

Дорогі фармацевти! Шановні колеги!

Приміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня фармацевтичного працівника! Завдяки відданості своїй справі, своїй професійній майстерності Ви допомагаєте людям у поверненні сили і радості життя, збереженні здоров’я. Бажаю Вам і вашим близьким миру і добра, довгих і щасливих літ у доброму настрої, нових досягнень і успіхів у професійній діяльності. Людяності Вам, доброти і терпіння!

Нехай щастям і любов’ю наповнюється кожен день Вашого життя!

Володимир Васильович Синяк,
генеральний директор ТДВ «Рівнефармація»,
відмінник охорони здоров’я,
заслужений працівник охорони здоров’я України,
кавалер ордену «За заслуги» ІІІ ступеня
голова ради Рівненської обласної фармацевтичної асоціації

Дорогі колеги!

Від імені Асоціації «Оператори ринку медичних виробів» напередодні державного професійного свята — Дня фармацевтичного працівника — щиро вітаємо всіх колег з цим святом!

Хочемо подякувати виробникам, імпортерам, дистриб’юторам, вченим та провізорам за високий професіоналізм і відданість своїй справі, турботу, увагу й сумлінність.

Завдяки вашій професійній майстерності та самовідданості, ентузіазму та наполегливій праці галузь фармації завжди була й залишається на високому рівні.

Отож нині бажаємо кожному колезі особистого благополуччя й міцного здоров’я. Нехай творче натхнення і невичерпна енергія будуть вашими постійними союзниками в досягненні нових цілей і професійних успіхів!

Миру та злагоди вам і вашим рідним!

Зі святом!

Асоціація «Оператори ринку медичних виробів»

Шановні колеги, дорогі друзі, фармацевти!

Повсякденна праця кожного з вас закладається у фундамент стабільної, міцної та цивілізованої держави. Завітавши до аптеки, наші громадяни отримують з ваших рук не тільки хімічні сполуки та яскраві упаковки, але й тепло долонь, і часточку душі, яку ви вкладаєте в цю справу.

Для нас велика честь бути свідками ваших досягнень та перемог. Тож нехай перед вами відчиняються двері до нових професійних успіхів, надійних друзів та ділових партнерів. У переддень професійного свята бажаємо мирного неба, економічного і духов­ного розвитку, злагоди, прихильності долі та життєвої енергії.

Редакція «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті