Щасливого Нового року та Різдва!

Ольга БогомолецьШановні колеги!

Ось і настав час підводити підсумки року, котрий, як і попередній, став чи не найважчим в новітній історії незалежної України! Другий рік країна живе в стані війни!

Справжня відданість професії, готовність у будь-яку хвилину прийти на допомогу та стати на захист своєї країни, жертвуючи при цьому спокоєм, домашнім затишком і навіть власним життям — ці риси об’єднують усю медичну спільноту України. А ще наше товариство завжди відзначалося вмінням розділити чужий біль та взаємопідтримкою у важку хвилину.

2015 рік надав не одну можливість засвідчити це. Ми були й продовжуємо стояти в перших рядах на передовій, рятуючи життя цивільних і військових. Ми продовжуємо спільно працювати над розбудовою системи охорони здоров’я європейського зразка.

2015 рік став роком продовження очищення медичної галузі від одіозних фігур, корупційних схем та відкатів. Нехай наступний — 2016 рік — стане роком відродження української медицини. І першим кроком до цього буде реформування галузі: прийняття Національної стратегії побудови нової системи охорони здоров’я європейської якості та Військово-медичної доктрини України, що забезпечить збереження життя й здоров’я громадян нашої країни, як у мирний, так і військовий час.

Бажаю всім нам, щоб українські медики відчували себе захищеними та потрібними державі.

І, звісно, бажаю кожному з нас мирного неба над головою, здоров’я, любові, сімейного затишку вам і вашим рідним, а також Божого благословення.

З Новим Роком!

Ольга Богомолець,
голова Комітету Верховної Ради України
з питань охорони здоров’я

Олександр КвіташвіліДорогі працівники медичної галузі — лікарі, фельдшери, медичні сестри, фармацевти і виробники ліків!

Сердечно вітаю вас із Новим 2016 роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минув, був для Міністерства охорони здоров’я та України в цілому напруженим і відповідальним. Хочу особисто подякувати всім, хто чесною повсякденною працею робив внесок у виконання державних та суспільно значущих завдань. Ми вкотре впевнилися, що у сучасному світі варто сподіватися на себе і на власні сили. Разом з тим переконаний, що з безцінним життєвим досвідом, міцною командою й непохитними переконаннями можна змінити світ. Маю надію, що всі добрі справи, які вдалося здійснити в 2015 році, стануть фундаментом для нових звершень у наступному.

Бажаю зустріти Новий рік з усмішкою та оптимізмом, адже лише від нас залежить, у яких умовах будемо жити в нашій країні. Бажаю вам та вашим близьким міцного здоров’я і благополуччя, а народу України — миру, злагоди та процвітання! Нехай Новий рік закріпить вашу віру в майбутнє та подарує здійснення бажань, а успіх супроводжує вас завжди та в усьому. Бажаю вам усім міцного здоров’я і невичерпної енергії, життєвих сил і наснаги, терпіння й оптимізму.

Нехай Новий рік увійде до ваших сімей добрим і радісним, принесе злагоду й достаток, стане багатшим і щедрішим на здобутки, а всі найзаповітніші мрії здійсняться!

З Новим Роком!

З повагою
Олександр Квіташвілі,
Міністр охорони здоров’я України

Валентин ЧернихШановні колеги!

Прийміть найщиріші привітання з Новим 2016 роком!

Впевнений, що наступний рік буде щедрим та плідним, а доля подарує нові, унікальні можливості та досягнення на ниві праці, злагоду в наші родини, мир і порозуміння в нашу країну.

Бажаю всім, щоб Новий рік та Різдво Христове принесли казкові святкові дні в оточенні найдорожчих людей, щоб усе, задумане з першим кроком годинника, здійснилося. Нехай сум та розчарування залишаться в минулому році й розтануть з торішнім снігом. Натомість нехай надія зігріє серця, віра окрилить душу, а любов, як чарівне невичерпне джерело, завжди залишається поруч.

Здоров’я, добробуту, щастя та Божого благословення!

З повагою
Валентин Черних,
ректор Національного фармацевтичного університету

Олександр ГудзенкоДрузі!

Щиро вітаю вас з Новим 2016 роком та Різдвом Христовим!

Перегорнуто ще одну сторінка історичного календаря. Ми входимо у новий відлік часу, оцінюючи і аналізуючи пройдене, підбиваючи підсумки року.

Рік, що минає, був багатим на виклики, але ми змогли гідно пройти всі випробування та завершуємо його значно сильнішими. Вірю, що 2016 р. стане для всіх нас роком добрих змін.

Миру та добробуту вам, дорогі колеги, міцного здоров’я, родинної злагоди й благополуччя на довгі щасливі роки! Нехай Новий рік буде щедрим на добро.

Олександр Гудзенко,
заслужений працівник охорони здоров’я України,
доктор фармацевтичних наук, професор

Олександра ПавленкоДорогі читачі «Щотижневика АПТЕКА»!

Щиро вітаю вас з Новим роком і Різдвом Христовим!

У цьому році нам вдалося досягти немало позитивних змін. Впевнена, що в наступному ми зможемо ще більше!

Нехай в Новому році у ваші домівки приходять тільки хороші звістки, у ваших серцях перемагає добро, а в родинах нехай царить тільки злагода й любов!

Бажаю вам міцного здоров’я, наснаги, приємних несподіванок і яскравих емоцій!

Пам’ятайте — світом рухають люди!

Олександра Павленко,
Перший заступник міністра охорони здоров’я України

Олег КлімовШановні друзі!

Дозвольте сердечно привітати вас із наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Згадуючи минулий 2015 рік, хочу зазначити, що він став випробуванням на мужність, гідність, моральність та єдність. І тільки наша віра може подолати розбіжності й потрясіння, які випали на долю нашої країни.

Зустрічаючи Новий рік, побажаємо один одному любові та віри, процвітання нашій країні та кожній родині. Подаруємо найдорожче, найцінніше — любов і тепло наших сердець, увагу й турботу нашим близьким, аби в Новому році щасливих людей стало більше.

Щиро бажаю, щоб свято Різдва Христового завітало до вас колядками та щедрівками, зігріло душевним теплом, добротою і любов’ю вашої родини, принесло всім нові надії, нові мрії та нові звершення!

Олег Клімов,
голова правління ВГО «Фармацевтична палата України»

Віктор ЧумакДорогі друзі, колеги!

Сердечно вітаю вас з Новим 2016 роком та Різдвом Христовим!

З дитинства — це найкращі й радісні дні, сповнені очікуванням казки, зігріті душевним теплом і любов’ю.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2015 рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей та відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.

Бажаю вам, щоб Новий рік був радісним та щедрим, поруч були вірні друзі, а у домівках — світло та радісно від любові й добрих новин. Нехай Різдвяна зоря запалить у ваших серцях вогонь віри, надії та оптимізму, додасть наснаги й невичерпної енергії, принесе удачу та успіх у всіх починаннях!

Щасливого Нового року! Світлого Різдва!

Віктор Чумак,
експерт фармацевтичного ринку

Віктор ШафранськийДорогі колеги!

Новий 2016 рік — це час нових можливостей та здійснення найбільш сміливих планів. Рік, що минає, був насиченим політичними та економічними подіями, а також сповненим напруженою працею. Він запам’ятався досягненнями й поразками, але головне те, що ми набули нового безцінного життєвого досвіду. Тому старий рік ми проводжаємо із задоволенням від звершеного, а новий зустрічаємо з надією на краще.

Нехай все, що вас радувало в році, що минає, обов’язково знайде своє продовження в наступному. Залиште у старому році всі негаразди й вірте, що Новий 2016 рік стане для вас періодом нових звершень та перемог.

Міцного здоров’я вам і вашим близьким та впевненості у завтрашньому дні! Щасливого Нового року та веселого Різдва!

З повагою
Віктор Шафранський,
заступник Міністра охорони здоров’я України

02Шановні працівники фармацевтичної галузі!

Від усього серця вітаю вас із найдовгоочікуванішими й світлими святами — Новим Роком та Різдвом Христовим!

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2015 рік був непростим, але пройшов він під знаком оновлення, змін і віри в краще майбутнє. Нехай 2016 рік стане роком миру, добра, здобутків і перемог. Від усього серця бажаю, щоб Новий рік подарував вам тепло любові й дружби, віри та надії, натхнення і вдачі, наповнив вас упевненістю та щастям! Щоб ці чудові зимові свята були радісними та щедрими, додали вам життєвих сил та окрилили душу.

Нехай поруч будуть вірні друзі, удача й успіх, а в домі — світло та радісно від любові й добрих новин. Миру, здоров’я, добробуту, сімейного затишку, божої благодаті вашим рідним. Дякую за небайдужість, спільну працю на благо нашої рідної України та бажаю реалізації усіх проектів та започаткування нових ініціатив у наступному році.

Юрій Гарбуз,
народний депутат України, член депутатської фракції партії «Блок Петра Порошенка», заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань запобігання та протидії корупції

Костянтин ЯринічДорогі працівники охорони здоров’я! Дорогі колеги!

Від щирого серця вітаю вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Хочу побажати, щоб наступний рік став втіленням нашої спільної мети — вивести сферу охорони здоров’я на новий якісний рівень! Щоб громадяни мали можливість отримувати якісне та доступне медичне обслуговування, а лікарі — гідну заробітну плату! Щоб вітчизняна медицина стала взірцем для наслідування!

Дякую за вашу кропітку роботу та низько вклоняюсь за ваші заслуги! Бажаю нам віри, порозуміння, єднання та міцного здоров’я!

Завжди ваш
Костянтин Яриніч,
народний депутат України, заслужений лікар України,
член Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я

Андрій ШипкоШановні колеги!
Від щирого серця вітаю вас з Новим Роком та Різдвом Христовим — чарівними святами, які завжди дарують нам надію на справжні дива!

Рік, що минає, був непростим для нашої країни, але я вірю, що попереду — нові цілі, нові шляхи, перемоги й досягнення.

Я певен, що наші спільні зусилля і здобутки сприятимуть ефективному розвитку галузі — забезпечать гідні умови праці фармацевтичній спільноті та доступність якісних ліків кожному українцю.

Тож, залишимо всі сумніви та розчарування в минулому і з добром та порозумінням будемо крокувати вперед.

Щиро бажаю вам, щоб кожен день у Новому році був сповнений радістю, зігрітий родинним теплом та осяяний любов’ю! Нехай зимові свята подарують вам надзвичайну казку! Міцного здоров’я та добробуту!

З повагою
Андрій Шипко,
народний депутат, член Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я

Олег МусійШановні українці!

Щиро вітаю вас з Різдвом Христовим та Новим Роком!

Хай величне християнське свято зігріє наші душі Вірою у перемогу Добра, Надією на світле майбутнє, Любов’ю один до одного. Миру і Божої ласки кожному і всій нашій країні. Українці у надзвичайно важкі часи демонструють свої споконвічні якості — братерство, взаємодопомогу і милосердя. Наша древня нація талановита й нездоланна. Нехай прийдешній рік стане роком оновлення, активного поступу, потрібних країні і людям реформ, очищення наших земель від зовнішньої і внутрішньої скверни. Хай прибуде нам сили, мужності жити праведно й на своєму місці утверджувати справедливість та творити Україну нашої мрії. Будьмо щедрими на добро, чесними і людяними. Наша віра у власні сили, наші думки і вчинки здатні змінювати сьогодення.

Бажаю всім міцного здоров’я, родинного затишку, душевної гармонії і мирного радісного життя у вільній соборній Україні.

СЛАВА УКРАЇНІ!

Олег Мусій,
народний депутат, заступник голови Комітету Верховної Ради України
з питань охорони здоров’я

Ігор ЧервоненкоШановні колеги!

Від імені Аптечної професійної асоціації України щиро вітаю вас з зимовими святами!

Напередодні Нового року ми всі, зазвичай, підводимо підсумки останніх 12 місяців, аналізуємо результати, згадуємо досягнення. Цей рік був складним для всієї фармацевтичної сфери, однак спільними зусиллями ми змогли відстояти важливі для розвитку галузі питання, стали на шлях підвищення рівня діяльності до європейського, впровадили нові ініціативи. Впевнені, що наступний рік принесе нам з вами нові перемоги!

Від щирого серця бажаю вам безмежної енергії та наснаги, здоров’я й сімейного щастя. Нехай у всіх планах і починаннях вас супроводжують успіх і творчі перемоги, робота приносить задоволення й щедрі результати, а кожен день дарує натхнення, нові відкриття й звершення!

З Новим роком і Різдвом Христовим!

Ігор Червоненко,
Голова правління

Валерій ПечаєвШановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай зимові свята — вісники оновлення, сподівань і чудес — зігрівають теплом сердець, радісними посмішками, щедрими побажаннями та принесуть вам і вашим родинам добро, мир і достаток.

У кожного з нас є особисті досягнення. Нехай звершення в поточному році піднімуть нас на рівень ще більших успіхів у наступному!

Щиро бажаю у Новому році добробуту, щастя, злагоди та здійснення найзаповітніших мрій.

Веселих і добрих вам свят!

З повагою
Валерій Печаєв,
президент Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України

Петро БагрійДорогі друзі!

Вітаючи з Новим Роком та Різдвом Христовим, зичу МИРУ: миру Україні, миру кожному колективу і в кожний дім.

Усім міцного здоров’я, достатку та людського щастя, щоб ваші серця наповнювалися радістю, любов’ю і надією.

Бажаю процвітання вітчизняним фармацевтичним виробникам та успішності іноземним представництвам.

Нехай вашими думками, словами, почуттями, ділами керують Небеса: просто і мудро.

З щирим вітанням
Петро Багрій,
президент Асоціації «Виробники ліків України»

Тетяна КотлярДорогі друзі!

Від імені Асоціації «ФАРМУКРАЇНА» щиро вітаю вас з Новорічними і Різдвяними святами. Нехай вони принесуть нам мир, спокій, міцне здоров’я і здійснення усіх задумів та мрій.

Бажаю, аби Новий 2016 рік був мирним і щасливим, а Різдво наповнило кожен дім радістю, злагодою, надією, достатком та Божим благословенням. Хай 2016 рік буде для вас щедрим, відкриє нові горизонти, помножить оптимізм і сили, принесе успіх і процвітання нашій державі та української нації, а найголовніше — принесе мир і спокій нашій державі.

Обійміть тих, хто в ці святкові дні поруч з вами, адже немає нічого важливішого, ніж сім’я, друзі, ті люди, які роблять вас щасливими. Щедрого Нового року та гарних Різдвяних свят!

Тетяна Котляр,
голова Правління Асоціації «ФАРМУКРАЇНА»

Михайло ПівнюкШановні пані та панове!

Прийміть найщиріші вітання з новорічними та різдвяними святами!

Завершується 2015 рік — рік випробувань і викликів, рік патріотизму, сили духу й безмежної відданості Україні. За цей час ми з вами стали іншими на шляху європейського розвитку.

Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання й вірити, що вони обов’язково здійсняться. Нехай кожен новий день наближає вас до мети, зміцнює віру й доводить, що лише разом ми все подолаємо, зуміємо протистояти будь-яким труднощам і радіти спільним успіхам, домогтися гідного життя, наповненого духовністю.

Щиро бажаю всім у наступному році міцного здоров’я, сил, успіху, перспектив, професійних звершень, здійснення найзаповітніших мрій, а також щастя й ладу в житті! Нехай доля завжди посміхається вам, а вдача поспішає назустріч!

Михайло Півнюк,
директор ДВТП «Волиньфармпостач»

Менон Унні Парамбат РамананШановні колеги!

Від імені всіх членів Асоціації сердечно вітаю вас з Новим 2016 роком та Різдвом Христовим! Бажаю вам міцного здоров’я, добробуту, добре оплачуваної роботи, творчих успіхів та особистого щастя! Хай все погане та недобре залишиться в році, що минає, а все добре та успішне хай примножиться в нашому житті в Новому Році!

З повагою
Менон Унні Парамбат Раманан,
Президент МГО «Асоціація індійських фармацевтичних виробників» (ІРМА).

Костянтин КосяченкоШановні колеги!

Від щирого серця вітаємо Вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаю отримувати задоволення від життя, захоплення від професії та радість від досягнень. У такі дні ми завжди сподіваємось на диво. То ж нехай наступний рік буде дивовижним: настане мир, злагода, стабільність, а разом з ними прийде добро і достаток у ваші родини.

З повагою
Костянтин Косяченко,
голова ГО «Спілка працівників фармації», заслужений працівник фармації України, завідувач кафедри аптечної та промислової технології ліків НМУ ім. О.О. Богомольця

Людмила ГорюноваШановні колеги!

Сердечно вітаємо вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаємо здійснення всіх намічених планів і досягнення поставлених цілей. Успіхів вам у всіх ваших добрих починаннях, міцного здоров’я, благополуччя, мирного неба і Божого благословення!

З повагою
Людмила Горюнова,
голова правління Київської обласної асоціації аптечних працівників, заслужений працівник фармації України

Ольга ХмельницькаШановні колеги!

Підходить до завершення 2015 рік, який був для всіх нас дуже непростим: сподівання й розчарування, утвердження й сумніви, успіхи й невдачі крокували поруч. Але все це зробило наш сильнішими, тож, подякуймо за отриманий досвід, впевненість і віру в те, що ми все разом переборемо, що наша українська родина буде гідною європейської.

Хай ці свята будуть гарними для всіх нас і принесуть надію на вільну й заможну Україну, а всі починання будуть добрими та благородними. Нехай поруч з кожним буде мир, затишок, радість і добро.

Бажаю вам здоров’я, здійснення найзаповітніших мрій, успіхів, мудрості та сили для подолання негараздів, мирного неба. З Новим роком!

Ольга Хмельницька,
голова правління
ПОГО «Асоціація працівників фармацевтичної галузі»

Тамара ЛитвиненковаВельмишановне фармацевтичне товариство!

Наприкінці 2015 року пригадуємо, робимо висновки, вирішуємо, як бути далі, та… сподіваємося. Сподіваємося, що Бог нас не залишить, що влада нарешті почує кожного, що припиниться протистояння світоглядів, що перестануть вбивати та калічити наших кращих синів. Нарешті зрозуміємо, що головне — мир. Мир над головою, мир в нашій оселі, мир в Душі нашій. Тільки з миром та любов’ю, яка його супроводжує — можливий процес творіння. Творіння себе як особистості, творіння своєї улюбленої справи, творіння своєї української державності.

Зустрічаємо Новий 2016 рік, впевнені в своїх виборах та силах, вистоявши та здолавши всі перешкоди, навчившись гідності та поваги до себе, своєї родини, своєї батьківщини.

Зі святом вас, любі наші! Тепла в ваші оселі, тепла в ваші серця, у ваші посмішки. Хай світ віддячить тим самим.

Тамара Литвиненкова,
голова Правління ГО ««Фармацевтична асоціація Дніпропетровської області»

Олена ПрудніковаЯ хочу привітати вас зі святом

І з Новим роком і з Різдвом Христовим

Хай дід Микола зайде в вашу хату,

Оселю сповнить настроєм святковим.

Бажаю посмішок вам, сяючих весною

На цілий рік, на п’ять, допоки сонце

У небі світить, гріє теплотою

І вранці стукається у віконце.

Бажаю друзів вам багато, справжніх друзів,

Щоб радість множити, а горе поділити.

Нехай здорові бігають на лузі,

Ростуть батькам на радість ваші діти.

У домі вашім хай росте добробут,

І завжди сяє радість у обличчях.

А ще бажаю молодіти серцем,

І доброти в житті без краю зичу!

Олена Пруднікова,
голова ГО «Всеукраїнське об’єднання «Миколаївська фармацевтична асоціація «ФармРада»

Руслан СвітлийШановні колеги!

Щиро вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай душевне тепло та піднесений настрій цих свят панують у ваших серцях весь прийдешній рік та несуть у ваші домівки радість, мир і злагоду.

Бажаю, щоб кожен день 2016 року був успішним кроком до заповітної мрії, щоб енергія та професійне завзяття врожаїлися новими здобутками й перемогами.

З повагою
Руслан Світлий,
генеральний директор КП «Фармація»

Іван СорокаДорогі друзі!

Сердечно вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Новорічні свята — час надій і побажань. Я бажаю всім нам миру, любові, здоров’я, оптимізму та втілення в життя кращих сподівань. Сьогодні як ніколи нам потрібно відчувати себе єдиним народом, єдиною державою. Адже тільки разом можна подолати виклики сьогодення.

У всіх нас є одна спільна мета — ми прагнемо жити в незалежній і заможній країні. Але мир і добробут несуть не політичні пристрасті, а виваженість, мудрість та наполегливість у нашій повсякденній роботі.

Зичу кожній родині злагоди, достатку та любові. Переконаний, що Новий рік принесе нам нові перемоги та здобутки.

Щасливих свят!

Іван Сорока,
заслужений працівник охорони здоров’я,
президент Українського медичного клубу

EBAШановні колеги!

Від імені Комітету з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації вітаємо вас з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаємо вам, аби з останніми хвилинами старого року вас залишили турботи та негаразди, а Новий 2016 рік був напрочуд щедрим на цікаві плани, нові досягнення, а також приніс вам професійні перемоги.

З найкращими побажаннями
Комітет з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації

Асоціація «Оператори ринку медичних виробів»Дорогі колеги!

Від імені Асоціації «Оператори ринку медичних виробів» прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Ці свята мають особливе значення, оскільки знаменують собою завершення старого року, у якому ми спільно працювали над вирішенням актуальних питань та поставлених завдань, а також народження нового часу та нових звершень.

Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, втілення в життя ваших творчих планів і, безсумнівно, удачі!

Ми віримо, що Новий рік стане для вас і ваших рідних роком добрих змін, а Різдво Христове наповнить серце вірою в чудеса.

Висловлюємо надію, що наша відповідальна спільна діяльність у Новому році буде більш результативною, а наші громадські ініціативи будуть враховані та оцінені владою.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Асоціація «Оператори ринку медичних виробів»

АПРАДШановні колеги!

Сердечно вітаємо вас з нагоди світлих і радісних свят Нового року та Різдва Христового!

З Різдвяних свят, із світлої надії кожної людини на щасливе майбутнє розпочинається новий рік життя. Тож, від усієї душі зичимо вам у Новому році великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та надійних партнерів поруч. Нехай прийдешній рік виправдає ваші сподівання і прагнення, принесе достаток і добробут Вашій родині, а в домівці панує мир, взаєморозуміння і любов. Нехай надія й віра в себе й свої сили надихають вас на досягнення поставлених цілей та втілення найсміливіших планів.

З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Асоціація виробників інноваційних ліків «АПРАД»

AIPM UkraineДорогі колеги,

Асоціація представників міжнародних фармацевтичних виробників України «AIPM Ukraine» щиро вітає вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає, наповнював кожен день нашої роботи новим змістом та незламною вірою в сталий, хоч і нелегкий, процес перебудови, змін та реформ, до яких ми неухильно рухаємося, попри будь-які обставини та перепони. Наші спільні прагнення змогли віднайти своє втілення в реальних кроках завдяки вашій небайдужості та знанням, розумінню та відкритості до нових, а часто й просто чергових, починань. Впевнені, що в Новому році наполегливість та єдність, які також є запорукою нашого успішного просування до відбудови цивілізованого простору, як в контексті бізнесу, так і в соціальному розумінні, не полишать нас.

Тож, з нагоди прийдешніх свят сердечно бажаємо всім міцного здоров’я, родинного затишку, щастя, миру й незламної віри в процвітання нашої України.

Нехай ці чудові свята будуть радісними й щедрими, додадуть життєвих сил, окрилять ваші душі.

З Новим 2016 роком!

З найкращими побажаннями
колектив AIPM Ukraine

Дорогі колеги!

Щиро вітаємо вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Проводжаючи 2015 рік, ми віримо, що наступний стане для нашої країни роком миру та єдності, позитивних перетворень і звершень.

Нехай Новий рік виправдає ваші найщиріші сподівання та прагнення, принесе злагоду й добробут сім’ям, дасть упевненість у гідному майбутньому. Хай Різдвяна зірка осяє ваші душі милістю й благодаттю.

Колектив Державної служби України з лікарських засобів

Шановні колеги!

Зустрічаючи Новий рік і одне з найвеличніших християнських свят — Різдво Христове, — переконані, що зійде на нашу землю Боже благословення, ясним променем увійде в наші оселі, порадує і звеселить наші родини, вселить віру й надію на мир, щасливу долю, добро та благополуччя. Хай з останніми хвилинами старого 2015 року покинуть нас турботи та негаразди, а рік прийдешній буде щедрим на нові досягнення та перемоги.

Щиро бажаємо, щоб ваша праця завжди була потрібною й корисною, щоб ваше життя було наповнене радістю. Нехай у серці живе тільки добро і любов, душа буде чистою і відкритою для всіх!

З повагою
колектив Державного експертного центру МОЗ України

Щотижневика АПТЕКАДорогі друзі!

Рік, що минає, був непростим для всіх нас, але все ж таки він залишає в наших душах та серцях радість зустрічей та відкриттів, маленькі перемоги й великі здобутки. Ми набували нового безцінного досвіду та наполегливо працювали, намагаючись максимально реалізувати те, що натхненно планували. Нехай 2016 рік принесе достаток, стабільність та процвітання, здоров’я, любов та злагоду, нехай здоровими та щасливими будуть ваші діти та батьки, а тепло різдвяної свічки зігріває серця протягом усього року.

Бажаємо побільше приводів для радості, нових звершень та успіхів, взаєморозуміння та гарного настрою! Веселих вам свят!

Колектив «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Владимир 26.12.2015 10:24
Аминь.

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті