Розпорядження КМУ від 27 грудня 2008 р. № 1605-р

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 27 грудня 2008 р. № 1605-р

Про виділення коштів для проведення першочергових заходів з підготовки та акредитації лабораторії з контролю якості медичних імунобіологічних препаратів державного підприємства «Центр імунобіологічних препаратів»

Про виділення коштів для проведення першочергових заходів з підготовки та акредитації лабораторії з контролю якості медичних імунобіологічних препаратів державного підприємства «Центр імунобіологічних препаратів»

1. Виділити МОЗ 26300 тис. гривень для проведення першочергових заходів з підготовки та акредитації лабораторії з контролю якості медичних імунобіологічних препаратів державного підприємства «Центр імунобіологічних препаратів».

Мінфіну здійснити зазначені видатки за рахунок резервного фонду державного бюджету.

2. МОЗ:

затвердити у тижневий строк за погодженням з Мінекономіки та Мінфіном перелік витрат, пов’язаних із здійсненням першочергових заходів з підготовки та акредитації лабораторії з контролю якості медичних імунобіологічних препаратів державного підприємства «Центр імунобіологічних препаратів»;

подати до кінця 2008 року Мінекономіки, Мінфіну і Державному казначейству звіт про використання коштів, виділених згідно з цим розпорядженням.

Прем’єр-міністр України Ю. ТИМОШЕНКО


Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті