Медичне забезпечення під час Євро-2012

Медичне забезпечення під час Євро-2012За повідомленням Управління у зв’язках із засобами масової інформації Секретаріа­ту Кабінету Міністрів України, 27 травня цього року уряд на своєму засіданні ухвалив Концепцію медичного забезпечення під час підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 р. з футболу.

Концепція містить загальні організаційні заходи у сфері охорони здоров’я, що застосовуватимуться для забезпечення своєчасного та адекватного реагування під час проведення футбольних матчів та інших заходів чемпіонату на території України, зокрема в приймаю­чих містах.

Крім того, передбачено, що заклади охорони здоров’я будуть приведені у відповідність до вимог УЄФА. Зокрема, це стосуватиметься надання цілодобової екстреної медичної допомоги та посилення державного санітарно-епідеміологічного нагляду.

Також планується будівництво, реконструкція та капітальний ремонт відповідних закладів на більш ніж 100 тис. ліжок та закупівля медичних автотранспортних одиниць у кількості 622.

За матеріалами www.kmu.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті