PROFILAKTONE: захистить родину у застудний сезон

107041Рік уже на фінішній прямій, а це значить, що прийшов час планувати святкування Нового року. Тому не дивно, що жінки заполонили торгові центри в пошуках ідеального святкового вбрання та подарунків для всієї родини. Натомість діти з радістю складають список того, що хотіли б отримати від Діда Мороза на Новий рік, сумлінно допомагаючи батькам з хатніми справами, щоб не давати привід відмовляти їм у бажаних подарунках. Будинки в містах поступово вкриваються новорічними прикрасами, у повітрі відчувається дух Нового року та Різдва… Проте разом зі святковим настроєм у повітрі витають також підступні віруси та бактерії, у яких є свої плани на те, як родина має проводити новорічні свята. Тому, щоб не перебувати у новорічну ніч у «постільному режимі» та не змінити святкове вбрання на піжаму, слід заздалегідь потурбуватися про зміцнення імунітету родини, щоб захистити дорослих та малих від застуди та грипу. Це особливо важливо, адже в деяких регіонах України вже перевищено епідемічний поріг захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) та спостерігаються тяжкі випадки перебігу цих хвороб у дорослих та дітей. Тому не дивно, що сьогодні тема ГРВІ стає частиною майже кожної бесіди між турботливими матусями. Щоб порадитися зі спеціалістом щодо методів профілактики застуди та грипу, а також з приводу того, як скоріше стати на ноги, якщо застуда наздогнала, батьки часто звертаються за консультацією до провізора. Про те, який продукт може стати у нагоді батькам у такій ситуації, і піде мова далі…

107039Коли говоримо про профілактику ГРВІ та грипу, на думку одразу спадає 3 способи, 2 з яких скоріше відносяться до наукової фантастики. По-перше, можна ізолювати людину від контакту з носіями вірусів. Проте чи можливо це взагалі, адже роботу, школу, дитячий садок ніхто не відміняв… А разом з ними — натовп людей, що кашляють і чхають. Інший варіант — знищити віруси в зовнішньому середо­вищі. Проте навіть якщо б це було можливим, мікроорганізми змінюються і пристосовуються до нових умов з такою швидкістю, що вчені не встигають їх реєструвати. Тож залишається останній варіант, що легко втілити в життя на практиці, — підвищити стійкість організму до сезонних інфекцій. І в цьому аспекті можна багато зробити, починаючи з корекції раціо­ну харчування.

Щоб підтримати захисні сили організму малечі та дорослих у сезон застуд, доцільно доповнити раціон харчування всієї родини ком­плексом поживних речовин, здатних зміцнити імунітет. У якості захисного щита від несприятливого впливу патогенних мікроорганізмів на здоров’я родини компанією «NEWTONE PHARMA LIMITED» (Великобританія) було розроблено PROFILAKTONE, на основі масла з печінки гренландської акули.

PROFILAKTONE: У ПІДВИЩЕННІ ІМУНІТЕТУ СПРАВЖНІЙ ЧЕМПІОН

Секрет PROFILAKTONE — у алкілгліцеролі, сполуці, що міститься в печінці акули. Цю речовину відкрили ще в 1922 р. японські вчені, і відтоді цілющі властивості алкілгліцеролу тільки підтверджувалися науковими даними.

Доведено, що алкілгліцерол здатний стимулювати імунну систему та підсилювати вироблення більше 50 факторів захисту організму від інфекцій. Завдяки алкілгліцеролу масло з печінки акули широко використовується як засіб для попередження розвит­ку вірусних, бактеріальних та грибкових захворювань (Погожева А.В., 2007). Алкілгліцерол з масла печінки гренландської акули також здатен впливати на ріст клітин, стимулювати кровотворення та утворення антитіл, а також підвищувати ефективність вакцинації (Deniau A.-L. et al., 2010; Латышев и соавт., 2012). Останній факт є особ­ливо цікавим для тих, хто робить щорічну вакцинацію від грипу.

Застосування PROFILAKTONE може зацікавити чоловіків, що піклуються про власне здоров’я, не тільки з метою його захисту від інфекційних захворювань, але й збереження репродуктивної функції, адже відомо, що алкілгліцерол з масла печінки акули здатен позитивно впливати на фертильність сильної статі (Deniau A.-L. et al., 2010).

Масло з печінки акули, крім алкілгліцеролу, містить природньо жиророзчинні вітаміни А, D, Е та вітамін С. Добре відомо, що нестача вітамінів в організмі знижує здатність імунної системи боротися з патогенами, підвищує вірогідність розвитку інфекційних захворювань та переходу хвороб у хронічну форму. Тому прийом таких вітамінів, як А, Е, С та ін., допоможе зміцнити імунітет і попередити розвиток застуди (Рулева А.А., 2011). Окрім того, вітаміни А, Е та С забезпечують антиоксидантний захист організму (Сейфулла Р.Д. и соавт., 2009), завдяки чому сприяють зменшенню інтоксикації організму продуктами окиснення, що вкрай важливо, коли людина ослаблена в боротьбі з інфекцією.

Мінерали селен та цинк, що також входять до складу масла з печінки акули, забезпечують активність імунних клітин. До того ж цинк стимулює синтез антитіл та має противірусну активність. Відомо, що цинковмісні продукти здатні полегшувати перебіг застуди та скорочувати строки боротьби з нею (Зайцева О.В., 2011), тому PROFILAKTONE може стати в нагоді й тим, хто не вберігся від застуди та бажає швидше одужати.

Таким чином, вітаміни А, С, Е і D, а також мінерали цинк та селен у складі PROFILAKTONE допомагають підтримувати імунітет (Фофанова И.Ю., 2005; Лифляндский В.Г., 2006) у сезон застуд у дорослих та малечі.

PROFILAKTONE: корисний та смачний засіб, зручний прийом

Таким чином, PROFILAKTONE — джерело антиоксидантних речовин, здатних підтримувати імунітет та є необхідними організму в холодну пору року задля попередження та боротьби з патогенними мікроорганізмами. Серед його переваг — можливість застосовувати у дітей з 1 року. І навіть хворі на цукровий діа­бет можуть застосовувати приємний на смак сироп, оскільки він не містить цукру та завдячує своїм солодким смаком стевії — низькокалорійному підсолоджувачу натурального походження з низьким глікемічним індексом. PROFILAKTONE позбавлений присмаку риби та порадує дітей приємним ароматом малини або всю родину — смаком манго з персиком.

PROFILAKTONE виробляється в Європі відповідно суворих вимог щодо яко­сті, та завдяки демократичній ціновій політиці має доступну вартість – це ще один привід придбати його для підтримки імунітету родини напередодні Новорічних свят.

PROFILAKTONE випускається в зручній формі — у пластикових пляшках по 165 та 250 мл, що не б’ються. Дітям від 1 до 3 років рекомендується споживати по 1 чайній ложці PROFILAKTONE на добу, дітям від 3 років і дорослим — по 2 чайні ложки до або після їжі. Після відкриття флакон слід зберігати в холодильнику не більше 60 діб.

Але, мабуть, найважливішою властиві­стю продукту є здатність його активних компонентів підтримувати захисні сили організму в боротьбі з інфекціями, що робить PROFILAKTONE зручною додатковою аптечною рекомендацією у випадках, пов’язаних із застудою, як у дорослих, так і у дітей.

До складу PROFILAKTONE входить масло, отримане з печінки гренландської акули (походження уловів — Ісландія і Фарерські острови), що є джерелом алкілгліцеролу, вітамінів А, D, Е, С і мінералів — цинку і селену (таблиця), широко відомих здатні­стю посилювати захисні сили організму. Тобто активні компоненти, включені до складу PROFILAKTONE, — алкілгліцерол, вітаміни та мінерали — здатні працювати в одному напрямку: на користь імунітету людини.
Таблиця Склад PROFILAKTONE
Компоненти 1 чайна ложка 2 чайні ложки
(5 мл) % РДД (10 мл) % РДД
Масло з печінки гренландської акули 1011 мг 2022 мг
У тому числі алкілгліцероли 202 мг 404 мг
Вітамін A 400 мкг 50 800 мкг 100
Вітамін D 2,5 мкг 50 5 мкг 100
Вітамін E 6 мг 50 12 мг 100
Вітамін C 40 мг 50 80 мг 100
Цинк 2,5 мг 25 5 мг 50
Селен 14 мкг 25 28 мкг 50
% РДД — рекомендована денна доза

кому порадити PROFILAKTONE?

PROFILAKTONE буде доречною додатковою рекомендацією, коли в аптеку звертається відвідувач із запитом на:

  •  протизастудні препарати (аргумент: активні компоненти PROFILAKTONE важливі для пришвидшення одужання та попере­дження ГРВІ в сезон застуд);
  •  імуностимулятори (аргумент: до складу PROFILAKTONE входять активні компоненти натурального походження, здатні підтримувати імунітет, завдяки чому організм зможе дати відсіч збудникам);
  •  препарати для лікування хронічних захворювань (серцево-судинної системи, цукрового діабету тощо) + протизастудні засоби (аргумент: на тлі гострих вірусних інфекцій часто загострюються хронічні захворювання (Ершов Ф.И., 2009), тому буде доцільно подбати про хворого і підтримати імунітет за допомогою активних речовин PROFILAKTONE;
  •  антибіотики (аргумент: протимікробні засоби здатні пригнічувати імунну систему (Ершова И.Б. и соавт., 2014), тому під час або після прийому антибіотиків може бути доцільною підтримка захисних сил організму завдяки активним компонентам PROFILAKTONE.

NB! Рекомендуючи PROFILAKTONE, провізорам варто роз’яснити відвідувачеві, що незважаючи на те що продукт має в своєму складі масло з печінки гренландської акули, він не має присмаку риби, тому не залишить неприємних відчуттів після споживання, як, наприклад, риб’ячий жир, знайомий багатьом з дитинства. Тому PROFILAKTONE буде до смаку і дорослим, і малюкам. До того ж завдяки смачному солодкому сиропу можна частково задовольнити потребу маленьких ласунів у солодощах, при цьому поповнивши їх організм корисними речовинами в сезон застуд.

ситуації в аптеках, коли доречно порекомендувати PROFILAKTONE

PROFILAKTONE зручно рекомендувати в якості додаткового джерела біологічно активних речовин, здатних підтримувати імунітет в сезон застуд. Тому взимку протягом дня у провізора може виникати багато ситуацій, коли відвідувачеві доречно порекомендувати PROFILAKTONE. Проте з чого почати? З метою коректної рекомендації в аптеці провізор може дотримуватися наступних алгоритмів бесіди зі споживачами (рис. 1, 2).

Рис. 1
wpid-profilaktone01_fmt.jpeg
Рис. 2
wpid-profilaktone02_fmt.jpeg

Якщо навкруги ворожих бактерій мільйон, для імунітету — PROFILAKTONE!

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті profilaktone.ua.

PROFILAK TONE представляє компанія «NEWTONE PHARMA LIMITED» (Великобританія), представництво в Україні — тел.: + 38 (044) 490-32-77; е-mail: [email protected].

Дистриб’ютор — «ОПТІМА-ФАРМ»: Київ, тел.: (044) 490-53-10, Вінницький філіал, тел.: (0432) 55-30-00, Дніпропетровський філіал, тел.: (0562) 35-04-40, Житомирський ­філіал, тел.: (0412) 41-88-53, Запорізький філіал, тел.: (0612) 28-80-22, Івано-Франківський філіал, тел.: (0342) 77-32-80, Львівський філіал, тел.: (032) 294-89-88, Одеський філіал, тел.: (048) 774-45-00, Полтавський філіал, тел.: (0532) 51-83-24, Харківський філіал, тел.: (057) 713-69-79.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті