Сироватка проти ботулізму має з’явитися в Україні цього тижня — Уляна Супрун

20 Червня 2017 5:08 Поділитися

Цього тижня українці отримають партію сироватки проти ботулізму. Про це 20 червня під час брифінгу у Львові повідомила виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, передає Львівський портал.

Уляна Супрун приїхала до Львова, щоб оцінити рівень епідеміологічної загрози через сміттєву кризу у Львові, проте під час брифінгу також торкнулася однієї з найважливіших тем для громадян нашої країни — збільшення кількості випадків захворювання на ботулізм в Україні.

«Ми попросили ООН та Червоний Хрест, щоб вони нам передали її як гуманітарну допомогу, бо сироватка не зареєстрована в Україні, її не можна закуповувати легально. Але ми можемо привезти її як гуманітарну допомогу. То чекаємо цього тижня, що її вже доставлять», — повідомила виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я під час заходу.

Нагадаємо, що раніше наше видання висвітлювало питання щодо причин відсутності сироватки проти ботулізму в Україні та окреслювало шляхи вирішення цієї проблеми, які має забезпечити МОЗ України.

За матеріалами portal.lviv.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті