З Новим 2018 роком та Рiздвом Христовим!

Шановні колеги!

Маємо честь від імені всієї фармацевтичної спільноти Харківщини та колективу Національного фармацевтичного університету передати щирі привітання з нагоди Новорічних свят та світлого Різдва Христового!

Завжди приємно вітати своїх колег і друзів, усю велику фармацевтичну громаду України: трудові колективи фармацевтичних підприємств, аптечної мережі, наукових і навчальних закладів, професійних видавництв, усіх, хто присвятив своє життя Фармації, служінню на благо народу нашої країни.

Усі ми чекаємо улюблені з дитинства Новорічні свята з ялинкою, подарунками, зустрічами у колі родини і друзів та рахуємо, скільки днів залишилося до Нового року. І в новорічну, чарівну ніч мільйони людей загадують безліч гарних і добрих бажань: довголіття і здоров’я батькам, любові і злагоди молодятам, щастя і радості дітям, успіхів і творчих злетів колегам, добробуту кожній сім’ї!

З радістю приєднуємося до цих побажань, і на порозі Нового 2018 року найперше хочеться побажати найголовнішого — миру! Миру нашій країні, кожній родині, миру кожному дому! Хай панує мир і безмежна духовна гармонія в душі кожної людини!

Підводячи підсумки року минулого, пишаємося єдністю та здобутками фармацевтичної спільноти нашої держави — належним забезпеченням лікарськими препаратами та кваліфікованими кадрами, що дає змогу подолати всі випробування та розвивати нашу галузь задля процвітання та гідного майбутнього народу України.

Сердечно бажаємо всім колегам, рідним і близьким міцності духу й здоров’я, вірних та надійних друзів, ентузіазму, наснаги. Нехай Новий рік буде сповненим добром і любов’ю, вірою і милосердям, перемогами і великими звершеннями. Господньої благодаті й благословення на добрі справи!

З повагою
Алла Котвіцька,
ректор НФаУ, професор
Валентин Черних,
почесний ректор НФаУ, академік НАНУ


Шановні колеги, дорогі друзі!

Щиро вітаю вас з Різдвяними та Новорічними святами! Наснаги вам та любові, здоров’я та сил у Новому 2018 році!

Цей рік потребуватиме від нас злагод­жених дій, командної роботи та взаєморозуміння. Нам важливо завжди відчувати підтримку професійних асоціацій, громадських та пацієнтських організацій, кожного лікаря, провізора та фармацевта зокрема.

Саме у 2018 році ми отримали шанс для рішучих дій. Крок за кроком, поступово змінюючи галузь, ми рухатимемося до спільної мети: здорової нації та гарантій опіки держави кожним громадянином.

Усе не запрацює відразу за помахом чарівної палички. Якщо кожен з нас буде не лише сподіватися, але й наполегливо працювати — ми зможемо зробити нашу країну європейською.

З Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай радісні моменти святкування в родинному колі наповнять вас енергією та відродять довіру у вашому серці!

З повагою
Роман Ілик,
заступник міністра охорони здоров’я України


Дорогі колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди світлих зимових свят — Нового 2018 року і Різдва Христового! Нехай ці чудові зимові дні принесуть гармонію, мир і спокій у ваші домівки.

Нехай ніякі перешкоди не завадять нашому спільному шляху до демократичного суспільства, чесної і справедливої держави. У ці непрості часи нам усім потрібна витримка, наполегливість і цілеспрямованість. Лише власним прикладом ми з вами допоможемо відродити патріотизм і створити могутню та незалежну державу.

Міцного здоров’я вам і вашим сім’ям, родинного щастя, достатку й благополуччя! Нехай доля посміхається вам, а успіх поспішає назустріч!

Веселого Нового року та Різдва!

Ольга Богомолець,
голова Комітету Верховної Ради з питань
охорони здоров’я, заслужений лікар України


Шановні співвітчизники!

На порозі Новий 2018 рік — час, коли ми згадуємо, що було зроблено за попередній рік, підбиваємо підсумки, намагаємося забути прикрі моменти, будуємо нові плани, визначаємо нові цілі і завдання. Я вірю в те, що наступний рік виправдає ваші сподівання і дозволить втілити у життя все задумане.

Напередодні світлих Новорічних та Різдвяних свят колектив Державного експертного центру Міністерства охорони здоров’я України щиро бажає вам підкорення нових висот, перемог і досягнень!

Нехай у ваших родинах царить тепло, затишок і благополуччя!

З Новим роком і Різдвом Христовим! Благословення на добрі справи!

Тетяна Думенко,
кандидат медичних наук, директор
ДП «Державний експертний центр
Міністерства охорони здоров’я України»


Шановні колеги!

Рік, що минає, був непростим для нашої держави, але Новорічні свята завжди сповнюють нас новими надіями і сподіваннями, вірою у краще майбутнє.

Ми всі щодня працюємо над тим, щоб наші громадяни мали доступ до якісних, ефективних і безпечних ліків, і наші досягнення зобов’язують кожного з нас примножувати зроблене, досягати кращих результатів. Нам є над чим працювати і в Новому році.

Тож, прийміть найщиріші привітання з наступаючим Новим 2018 роком та Різдвом Христовим! Нехай збудуться ваші мрії, хай новий рік стане для вас і ваших рідних роком добрих змін, а для України — роком зміцнення і утвердження державності, соціально-економічного зростання, духовного оновлення та процвітання!

Від імені колективу Державної служби Украї­ни з лікарських засобів та контролю за наркотиками та від себе особисто сердечно бажаю всім вам у наш нелегкий час міцного здоров’я, мирного неба над головою, витримки, добробуту! Нехай виправдаються всі ваші сподівання і надії на краще в Новому році!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Щиро і з повагою
Наталія Гудзь,
голова Державної служби України з лікарських
засобів та контролю за наркотиками


Дорогі друзі, колеги!

Щиро вітаю усіх вас з Новорічними та Різдвяними святами. Нехай дух свята, відчуття щастя, радості, легкості та відповідний позитивний настрій супроводжують вас упродовж усього наступного року. Ніколи не зупиняйтеся перед будь-якими труднощами, сміливо долайте всі перешкоди, які зустрічатимуться у вашому житті, працюйте з натхненням, реалізовуйте всі свої професійні мрії та бажання, і тоді успіх завжди супроводжуватиме вас.

Сподіваюся, що 2017рік був для вас цікавим, наповненим приємними та яскравими подіями, які надовго залишаться у вашій пам’яті. Вірю в те, що всі труднощі та негаразди залишилися далеко позаду, а попереду на вас чекають лише позитивні емоції, нові здобутки та успіхи як в роботі, так і в особистому житті.

Бажаю вам та вашим рідним у Новому 2018 році перш за все міцного здоров’я, так потрібного всім нам миру, щастя, радості, затишку, добробуту, оптимізму, злагоди й насолоди від життя.

З повагою
Іван Сорока,
президент Українського медичного клубу,
голова медико-фармацевтичного комітету
Громадської Ради при МОЗ України,

заслужений працівник охорони здоров’я України


Шановні колеги, партнери!

Рік, що минає, видався для всіх нас насиченим, наповненим новими регуляціями і викликами. Проте спільною працею і наполегливістю ми змогли достойно пройти через це все. Будь-які ініціативи з боку держави, безперечно, підкріплені добрими намірами. Нашим незмінним завданням є забезпечення українців якісними, ефективними і доступними лікарськими засобами.

Маємо надію, що влада вестиме прозору й зрозумілу для всіх державну політику. А ми зі свого боку зробимо все можливе, щоб з успіхом впоратися з поставленими завданнями.

Напередодні світлих свят — Нового року та Різдва Христового прийміть найщиріші вітання від імені Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України. Нехай всі негаразди залишаються у році, що минає, а 2018 рік супроводжується лише приємними сюрпризами!

Миру, злагоди і тепла у ваших домівках!

З повагою
Валерій Печаєв,
президент ООРММП України


Шановні колеги, партнери та друзі!

Сердечно вітаємо вас, колективи та родини з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай Новорічні свята сяють яскравою зорею, а ялинкова свіжість наповнює ваше серце радістю, любов’ю і надією.

Нехай Різдво Христове благословляє та духовно збагачує ваші родини вічними ідеалами добра, милосердя. Асоціація «Виробники ліків України» щиро зичить розквіту Україні, всім здоров’я і мудрості, духовної наснаги і щедрих достатків, невичерпної енергії та нових звершень!

З повагою
Петро Багрій,
президент Асоціації
«Виробники ліків України»


Дорогі колеги!

Від імені колективу Асоціації представників міжнародних фармацевтичних виробників України «AIPM Ukraine» вітаємо вас з Новим роком і Різдвом Христовим! Прийміть наші найщиріші та найтепліші новорічні побажання.

Бажаємо вам міцного здоров’я, родинного щастя, злагоди й благополуччя. А ще — сил для нових звершень, успіхів у професійній діяльності, вірних друзів та надійних партнерів у добрих справах!

Нехай у вашому житті панують гармонія та вдача!

Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій та впевненість у майбутньому, а 2018 рік стане роком здійснення ваших заповітних бажань!

Дякуємо за плідну співпрацю та сподіваємося на її успішне продовження в наступному році.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

З повагою
колектив «AIPM Ukraine»


Шановні колеги!

Прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Добігає кінця 2017 рік. Для кожного з нас це був по-своєму складний рік, коли в житті кожного українця трапилися події, завдяки яким він запам’ятається на все життя.

Тепер можна впевнено перегортати ще одну сторінку і, забуваючи про всі негаразди та невдачі, з чистого аркуша починати Новий 2018 рік, будувати нові плани і ставити цілі, з оптимізмом і впевненістю рухатися вперед.

Напередодні Новорічних свят хочемо побажати, щоб у кожну вашу оселю завітав Дід Мороз і виконав ваші найзаповітніші бажання. Переконаний, що прийдешній рік буде щедрим на професійні здобутки та життєві перемоги.

Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому.

Зичимо вам міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, затишку, достатку і благополуччя! Бажаю гарного новорічного настрою і любові, нехай у вашому житті панують гармонія та вдача!

Олег Клімов,
голова правління ГО «Всеукраїнська фармацевтична палата»,
член ради Міжнародної фармацевтичної федерації


Шановні колеги!

Комітет з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації щиро вітає вас з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!

Нехай Новий рік принесе вам сили та енергію для втілення найамбітніших планів і звершень, а вашим родинам — мир та гармонію. У 2017 році зроблено певні кроки на шляху реформування і наближення системи охорони здоров’я України до сучасних міжнародних стандартів.

Сподіваємося, що стратегічні ініціативи державних органів влади, прийняті у 2017 році, матимуть позитивний результат для країни, а спільна робота над подальшим удосконаленням продовжиться.

Дякуємо всім за співпрацю, ми готові до її продовження у 2018 році!

З повагою та щирими вітаннями
Комітет з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації


Шановні колеги і партнери!

З нагоди Нового року та світлого свята Різдва Христового прийміть найщиріші вітання від Асоціації індійських фармацевтичних виробників (Indian Pharmaceutical Manufacturer’s Association — ІРМА).

Нехай здійсняться ваші найзаповітніші бажання та очікування. Вірю, що прийдешній рік буде наповнений відкриттями і досягненнями, а кожен день багатим на нові знання і звершення.

Зичу вам щастя, міцного здоров’я і добра, вірних друзів та надійних партнерів. Натхнення вам і наснаги, професійного розвитку і матеріального достатку!

Щасливого Нового року та веселого Різдва!

Доктор Менон Унні Парамбат Раманан,
президент Асоціації індійських фармацевтичних виробників


Дорогі друзі та колеги!

Минає ще один рік, наповнений багатьма важливими подіями для нас усіх. Спільними зусиллями і взаєморозумінням ми подолали нові виклики. Тому важливо і надалі підтримувати один одного у прагненні побудови здорової та могутньої української нації.

Впевнена, Новий 2018 рік принесе нам успіх, буде супроводжуватися новими досягненнями і перемогами! Вірю, що добрими справами, щоденною плідною працею і завзятістю ми разом здолаємо всі негаразди. Миру нам всім, благополуччя і затишку в родинах!

Нехай нас зігріває віра, підтримує надія і надихає любов. Гарного Нового року та Різдва Христового!

Тетяна Котляр,
голова правління ГС «ФармУкраїна»


Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає, видався непростим для кожного громадянина України в цілому та медичної і фармацевтичної спільноти зокрема. Проте він приніс досягнення і перемоги, чудові враження і відкриття, надію.

Зроблено багато в законотворчій, адміністративній і практичній сферах. Головне не збавляти оберти в наступному році та підкорювати нові вершини. Щиро бажаю, щоб Новий рік приніс лікарям і фармацевтам — усім представникам галузі охорони здоров’я — розуміння важливості цехової єдності, підвищення престижу і самоповаги до своєї професії, достойного визнання суспільством, владою і колегами.

Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов. Від усієї душі бажаю вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч.

Найщиріші привітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Михайло Півнюк,
директор ДВТП «Волиньфармпостач»


Дорогі друзі!

Від щирого серця вітаю всіх вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай ці свята — вісники оновлення, мрій та сподівань принесуть у кожну вашу родину мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому.

Бажаю всім міцного здоров’я, щастя та любові, здійснення найзаповітніших мрій та бажань, достатку, процвітання та щедрої долі, щоб у житті завжди панували гармонія та вдача.

Нехай Різдвяна зоря запалить у серцях вогонь віри, любові, надії та оптимізму!

З повагою
Ігор Червоненко,
голова правління ГС «Аптечна професійна асоціація України» (АПАУ)


Шановні колеги!

Щиро вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Хай добробут та благополуччя панують у ваших сім’ях, мир та затишок — в оселях, достаток та радість — у родинах.

Бажаю міцного здоров’я, щастя, натхнення в роботі, миру, надії на краще майбутнє.

Нехай ці чудові зимові свята надають життєвих сил та енергії на нові звершення, досягнення, перемоги.

Бажаю радісних та щедрих на враження Новорічних свят!

З повагою
Петро Чепель,
голова правління ВГО «Аптечна професійна асоціація України»


Дорогі колеги!

Ось і настає Новий 2018 рік. Цей рік є багатообіцяючим, оскільки про нього дуже багато наговорили в 2017 році. Рік, який відкрив нам як громадськості справжі обличчя і представників влади, і самих операторів фармацевтичного ринку. Яким він буде, побачимо!

Але 2017 рік прожито недарма. Він був насичений подіями, напруженою працею, супере­чками та турботою про майбутнє. Нехай у старому році залишаться всі негаразди, а Новий 2018 рік буде щедрим на нові досягнення та професійні перемоги.

Нехай Різдво та Новий рік принесуть вам тільки добробут, благополуччя, родинне тепло та злагоду, щирих друзів та партнерів, шану та любов від рідних та близьких вам людей, щасливі та яскраві події та все найкраще!

З повагою
Олена Пруднікова,
голова ГО «Всеукраїнське об’єднання «Миколаївська
фармацевтична
асоціація Фармрада»


Шановні колеги, дорогі друзі!

Прийміть щирі вітання з Новим роком та Різдвом Христовим від ПОГО «Асоціація працівників фармацевтичної галузі»!

У ці світлі свята побажаємо один одному тепла, гармонії і позитивного настрою на весь рік. Нехай всі негаразди залишаться позаду, а новий 2018 рік надихне нас на нові відкриття і професійні перемоги.

Вірю, що чудеса трапляються у Новий рік, а Різдвяна зірка запалить у Ваших серцях вогонь віри й любові, надії!

Достатку, стабільності і любові вам і вашим родинам!

З повагою
Ольга Хмельницька,
заступник голови правління ПОГО
«Асоціація працівників 
фармацевтичної галузі»


Шановні колеги!

Від імені Вінницької обласної асоціації фармацевтів «Кум Део» прийміть щирі вітання з Новим роком і Різдвом Христовим.

Ще один рік відходить у минуле. Рік, наповнений радощами і успіхами, світлими і проблемними сторінками.

Своєю самовідданою працею ми сприяли покращенню здоров’я людей, гідно представляли велику професійну спільноту.

Нехай Новорічні свята та Різдво Христове принесуть нам міцне здоров’я, родинний затишок, душевний спокій, щастя і радість, теплу зустріч з рідними і близькими, а Україні — мир, злагоду, благополуччя.

Бажаємо вам, вашим колективам свіжих сил і натхнення для нових звершень, творчих успіхів у професійній діяльності, вірних друзів і надійних партнерів у добрих справах.

З повагою
Лариса Просяник,
голова правління ГО «Вінницька обласна
асоціація фармацевтів «Кум Део»


Шановні колеги!

Щиро вітаємо вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Зичимо всім міцного здоров’я, невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів, плідної професійної діяльності під мирним небом України.

Нехай людська шана буде подякою вам за чуйність, уміння творити добро.

З повагою
Людмила Горюнова,
голова правління ГО «Київська обласна
асоціація аптечних працівників»,
заслужений працівник фармації України


Шановні колеги!

Ось і черговий рік на підході. Це чудова можливість окинути поглядом всі свої досягнення в минулому році і намітити нові цілі на наступний. Новий рік, безумовно, принесе нам багато нового. Я бажаю, щоб Новий рік забрав у вас всі неприємності. Нехай зміни будуть тільки на краще, а рік — щасливим, благополучним, іноді важким, але завжди успішним і захопливим!

Бажаю вам відкрити в собі нові сили і запастися вірою в себе, навчитися задовольнятися простими речами, якими багате наше життя. Проте при цьому завжди прагнути більшого і хоробро зустрічати всі складнощі на своєму шляху.

Щасливого Нового року та Різдва Христового! Миру та злагоди вам та вашим близьким!

З повагою
Тамара Литвиненкова,
голова правління громадської організації
«Фармацевтична асоціація 
Дніпропетровської області»


Шановні колеги та партнери, дорогі друзі!

Щиро дякую усім, хто був поряд у році, що минає, та вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Новий рік — це завжди надія на краще, сподівання легкого розв’язання поточних проблем та очікування різдвяного дива. Тож хай все задумане вдається, хай рік новий подарує нові надії та сподівання, дасть сил та натхнення для реалізації планів, принесе щастя і добробут вашим родинам.

Бажаю вам у новому році завжди бути серед позитивних та доброзичливих людей, мати безліч гарних емоцій та радіти кожному прожитому дню, даруючи радість своїм близьким. Хай диво прийде до вашого дому і стане реальністю заповітна мрія!

Щасливого вам Нового року та гарного Різдва!

З повагою
Руслан Світлий,
генеральний директор КП «Фармація»


Дорогі колеги, друзі та партнери!

Від імені Асоціації «Оператори ринку медичних виробів» прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Ці свята мають особливе значення, оскільки знаменують собою завершення старого року, в якому ми спільно працювали над вирішенням актуальних питань та поставлених завдань, а також народження нового часу та нових звершень.

Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, втілення в життя ваших творчих планів і, безсумнівно, удачі!

Ми віримо, що Новий рік стане для вас і ваших рідних роком добрих змін, а Різдво Христове наповнить серце вірою в здійснення задумів.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

З повагою
Асоціація «Оператори ринку медичних виробів»


Дорогі наші читачі, друзі, колеги та партнери!

Прийміть найщиріші і найтепліші поздоровлення з наступаючими Новим роком та Різдвом Христовим! Новий рік — це нові плани, нові зустрічі і нові успіхи. Бажаємо, щоб 2018 рік був насичений яскравими подіями, багатий приємними несподіванками і сюрпризами. Нехай поруч з вами будуть дорогі люди і вірні друзі, які допоможуть вам у всіх ваших починаннях.

Міцного здоров’я вам і вашим близьким, мирного неба над головою та здійснення найзаповітніших мрій!

З найкращими побажаннями
редакція «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті