Зі святом весни — з 8 Березня!

ЧАРІВНІ ЖІНКИ ФАРМАЦІЇ!

Прийміть вітання з нагоди найпрекраснішого свята року — 8 Березня!

У нинішньому світі розмита грань між традиційно чоловічими та жіночими професіями і обов’язками. Сьогодні нікого не дивує жінка — очільник виробничого підприємства чи жінка — державний діяч. І це є свідченням того, що ваші розум та тендітні руки можуть однаково раціонально виявляти себе як у збереженні родинного вогнища, так і у нелегких професійних сферах. І надихати чоловіків на щоденні справи, творчість, героїчні вчинки.

Уже дарує тепло весняне сонце і свіжий подих березневого вітру, окриляючи надією на доб­ро. Але поруч із жінками будь-яка пора року звучить весною. Тож нехай сьогодні ваших очей торк­неться весняна щира посмішка, а у ваших душах розквітне мрія.

Нехай у вашому житті буде впевненість, не долає втома та турботи, і нехай всі навкруги захоплюються вами: «Яка щаслива жінка!». Бажаємо вам нових успіхів у професії, якій ви присвятили знання й таланти.

Здоров’я, добробуту, злагоди, миру вам і вашим родинам!

Будьте коханими, бережіть кохання у своїх душах!

Колектив Національного фармацевтичного університету

ПРЕКРАСНЕ ЖІНОЦТВО!

Без вас, шановні, фармацевтична, медична галузь неможливі: завдяки тонкощам вашого розуму та душі цей світ стає здоровішим і світлішим! Віримо, що розтане сніг і до ваших ніг разом із сонцем, квітами впаде весняний день. Та нехай не лише 8 Березня звучать урочисті промови, піднімаються келихи на вашу честь. Нехай у житті кожної з вас буде яскраве, дивовижне індивідуальне жіноче щастя!

Нехай пломеніють променистими посмішками ваші обличчя, кожен день дарує добро, турботу і ласку.

З пошаною
Петро Багрій,
президент Асоціації «Виробники ліків України»

ШАНОВНЕ ЖІНОЦТВО!

День Жінки має бути особливим святом кожної свідомої людини. Людини, небайдужої до природних цінностей та найперших людських пріоритетів. Родина, Бабуся, Мати, Сестра, Донька — всі ці статуси важать багато для кожної людини в суспільстві. Для чоловіків, крім того, дівчина, дружина — уособлення затишку, статусу, роду, продовження життя.

Шануймо жінок, друзі! Даруймо їм привітання, квіти, увагу. Зробімо їх життя комфортнішим, зручнішим, сповненим любові та радості. Зробімо їх життя щасливішим! Хіба не в цьому мета позитивного свідомого існування людини — робити життя того, кого цінуєш, кращим? Без жінки уявити наш світ неможливо. І він, цей світ, у якому є жінка, – прекрасний.

Зі святом, рідні, кохані, шановні, прекрасні! Нехай весна живе у вашому серці. Щодня, за будь-якої погоди та будь-якого настрою. А настрій нехай вам забезпечують ті, хто поряд, хто любить вас і кого любите ви!
Бажаю вам весняного настрою протягом усього року, неземної краси та щастя! Зі святом вас, любі жінки!

З повагою
Іван Сорока,
президент Українського медичного клубу,
голова медико-фармацевтичного комітету
Громадської ради при МОЗ України,
заслужений працівник охорони здоров’я України


ЛЮБІ НАШІ ЖІНКИ!

Від імені чоловічої половини Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України прийміть найтепліші привітання зі святом Весни!

Без перебільшення ви — наше натхнення, ви щодня підтримуєте добрим словом, даруєте свою любов і ніжність!

Нехай у ваших серцях завжди панують тепло і весняний настрій, а домівки будуть наповнені родинним затишком і благополуччям!

Миру та злагоди вам і вашим сім’ям!

З повагою
Валерій Печаєв,
президент Об’єднання організацій роботодавців
медичної та мікробіологічної промисловості України, член Колегії МОЗ України

ШАНОВНІ ЖІНКИ!

Від імені Асоціації індійських фармацевтичних виробників (ІРМА) та всіх компаній — членів нашої Асоціації, вітаю вас зі святом 8 Березня та бажаю вам кожного дня відчувати це чарівне свято весни!

Яскравих, сонячних і теплих днів вам цілий рік!

Краси та любові вам, здоров’я міцного і здійс­нення всіх побажань!

З пошаною і щирими вітаннями
д-р Менон Р.У.П., президент Асоціації

ШАНОВНІ ЖІНКИ, КОЛЕЖАНКИ!

Прийміть найщиріші вітання з Міжнародним днем жінок! Символічно, що це свято припадає саме на весну — час, коли оживає природа, а на зміну холодам приходять теплі сонячні дні!

Нехай щодня вас супроводжують успіх, щастя і любов. Ваша ніжність і жіночність надихають нас на нові подвиги. Тому продовжуватимемо робити все для того, щоб з ваших облич не сходила посмішка, а у душі завжди була весна!

Олег Клімов,
голова правління ГО «Всеукраїнська фармацевтична палата»,
член Ради Міжнародної
фармацевтичної федерації

ШАНОВНІ ЖІНКИ ФАРМАЦІЇ!

Сердечно вітаю вас з вашим днем — святом 8 Березня!

Ви — берегині сімейного тепла і затишку, ви — наше натхнення. Ваші мудрість, хитрість і краса мотивують нас на нові звершення. У цей весняний день щиро бажаю вам нев’янучої краси, творчих успіхів і життєвих перемог! Нехай ваше життя буде наповнено незабутніми моментами, приємними сюрпризами і душевним спокоєм!

Зі святом весни вас, наші любі жінки!

Михайло Півнюк,
директор ДВТП «Волиньфармпостач»

ДОРОГІ НАШІ ЛЮБІ ЖІНКИ!

Сердечно вітаю вас зі святом жіночності та весни — 8 Березня!

Нехай усе в житті вдається, робота приносить лише задоволення, а близькі та рідні завжди залишаються здоровими.

Бажаю здійснення всіх ваших заповіт­них мрій, нехай кожну вашу справу супроводжує удача. Будьте коханими і щасливими! Благополуччя вам і вашим родинам! Миру та злагоди!

Олександр Гудзенко,
заслужений працівник охорони здоров’я України,
доктор фармацевтичних наук

ЛЮБІ ЖІНКИ! ДОРОГІ КОЛЕГИ!

Напередодні свята Весни прийміть найширші привітання!

Дозвольте подякувати за вашу підтримку і віру в нас, за те, що робите нас сильними і надихаєте на нові перемоги і звершення! Завдяки вашій професійності, турботі і щоденній опіці пацієнт почуває себе захищеним та впевненим в одужанні. Від щирого серця зичу вам терпіння, душевного спокою і наснаги! Здоров’я та миру вам і вашим рідним!

Віктор Хоменко,
завідувач кафедри управління та економіки фармації Донецького національного медичного університету ім. Максима Горького

ДОРОГІ ЖІНКИ!

Від щирого серця вітаю вас зі святом весни — 8 Березня.

На вашій мудрості, силі та терпінні тримається світ, а ваші доброта, ніжність та жіночність завжди сповнюють наші серця радістю та любов’ю. Тож нехай нова весна дарує вам надію, красу, наснагу, добробут у ваших оселях, здійснення найзаповіт­ніших мрій та усіляких гараздів!

Петро Чепель,
голова правління
ВГО «Аптечна професійна асоціація України»

ДОРОГІ ЖІНКИ!

Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята — 8 Березня!

Усе найсвітліше, що є у нашому житті, — весна, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою — берегинею роду людського. Ви нас надихаєте на працю, з вами поруч ми стаємо впевненішими, сильнішими, успішнішими.

Бажаю вам міцного здоров’я, здійснення заповітних мрій!

Нехай це свято додасть вам сонячного, веселкового настрою, хай любов, добро, світло і радість, які ви даруєте всім нам, повертаються вам сторицею!

Ігор Червоненко,
голова правління ГС «Аптечна професійна асоціація України (АПАУ)»

ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ДРУЗІ, ПАРТНЕРИ!

Дорогі наші пані та панночки!

Щиро вітаю вас з Міжнародним жіночим днем — 8 Березня!

Дозвольте вкотре засвідчити вам свою повагу та побажати міцного здоров’я, нев’янучої молодості та всеосяжного кохання!

Бажаю вам постійно відчувати підтримку ваших близьких, щоб поряд з вами завжди були щирі друзі, а ті, хто дорогі вашому серцю, дарували радість та наповнювали серце щастям. Нехай здійсняться всі ваші мрії, а в душі завжди квітне весна!

З повагою
Руслан Світлий,
генеральний директор КП «Фармація»

ЧАРІВНІ ЖІНКИ!

Душа у фармації — жіноча! Це зрозуміло хоча б тому, що будь-хто з чоловіків, який мав щастя оволодіти цією професією, ніколи не покидає її. Професіонали сильної статі рухають і розвивають фармацію, а прекрасна стать — оберігає.

Ви — незрівняні наші соратниці, не тільки берегині професії, а й берегині здоров’я і роду людського. У ваших ніжних та турботливих руках ліки перетворюються на чудодійний еліксир, що зцілює і фізичні, і духовні рани. Завдяки вашим добрим серцям світ навколо стає кращим, яскравішим та прихильнішим до людей.

Напередодні свята Весни хочу побажати вам наснаги і радості, кохання і достатку, бути щасливими та отримувати задоволення від життя!

Костянтин Косяченко,
голова громадської спілки
«Працівники фармації»,
заслужений працівник фармації України,
доктор фармацевтичних наук, професор

ДОРОГІ ЖІНКИ!

Маю за честь від чоловічої частини Асоціації «Оператори ринку медичних виробів» привітати вас зі святом весни!

Нехай у вашій душі в будь-яку пору року буде весна, а серце завжди переповнюється любов’ю.

Нехай кожен день радує вас увагою та турботою близьких, життя сповнюється новими враженнями, позитивними емоціями та яскравими відкриттями!

Затишку, любові, добра і процвітання!

Асоціація «Оператори ринку медичних виробів»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті