Закупівлі ліків, включених до Національного переліку: де і коли пройдуть семінари для лікарів

05 Квітня 2018 5:06 Поділитися

У 7 областях та м. Київ для українських лікарів проведуть безкоштовні семінари щодо закупівель лікарських засобів, включених до Національного переліку основних лікарських засобів України (далі — Національний перелік). Безкоштовні дводенні семінари пройдуть у квітні–травні 2018 р. у Вінницькій, Черкаській, Херсонській, Житомирській, Чернігівській, Миколаївській, Одеській областях та м. Київ.

На семінарах обговорюватимуть, як визначати обсяги потреби в лікарських засобах за Національним переліком та поза ним для закладів охорони здоров’я, а також проблемні питання закупівель лікарських засобів та медичних виробів.

«Важливо, щоб співробітники всіх підрозділів, які залучені до розрахунку потреби та закупівлі за Національним переліком, мали необхідні знання і могли кваліфіковано здійснювати процедури публічних закупівель відповідно до вимог чинного законодавства», — зазначають у Міністерстві.

Дводенна програма призначена для головних лікарів, заступників з економічних питань, головних бухгалтерів, завідувачів лікарняними аптеками, економістів, фармацевтів, провізорів, старших медсестер.

Графік проведення безкоштовних семінарів
Область Дата проведення
1. Одеська 24 квітня 2018 р.
2. Херсонська 25 квітня 2018 р.
3. Миколаїв 27 квітня 2018 р.
4. Вінницька 08 травня 2018 р.
5. Черкаська 10 травня 2018 р.
6. Чернігівська 14 травня 2018 р.
7. Житомирська 16 травня 2018 р.
8. м. Київ 18 травня 2018 р.

Цикл семінарів організовує проект міжнародної технічної допомоги SAFEMed, який впроваджується міжнародною організацією Management Sciences for Health, Inc. за фінансової підтримки USAID за участю фахівців МОЗ України та ДП «Державний експертний центр МОЗ України».

За матеріалами moz.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті