План роботи Рахункової палати на І квартал 2019 року

28 Листопада 2018 10:51 Поділитися

ЗАТВЕРДЖЕНО
рішення Рахункової палати
від 25.09.2018 р. № 24-8,
(зі змінами, внесеними
рішенням Рахункової палати
від 13.11.2018 р. № 29-7)

План роботи Рахункової палати
на І квартал 2019 року

Дата засідання — 29 січня 2019 року

1. Звіт про результати аудиту ефективності впровадження проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей», що підтримується коштами Міжнародного банку реконструкції та розвитку.

Відповідальний: член Рахункової палати Невідомий В.І.

2. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджету України, виділених Міністерству молоді та спорту України на розвиток спорту серед осіб з інвалідністю та їх фізкультурно-спортивну реабілітацію.

Відповідальний: член Рахункової палати

Дідик А.М. (за участю територіальних управлінь)

3. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на будівництво футбольних полів із штучним покриттям у регіонах України.

Відповідальний: член Рахункової палати Огонь Ц.Г.

Дата засідання — 12 лютого 2019 року

4. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих на розвиток мінерально-сировинної бази.

Відповідальний: член Рахункової палати Богун В.П.

5. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на виконання повноважень Державної архітектурно-будівельної інспекції України.

Відповідальний: член Рахункової палати Огонь Ц.Г.

Дата засідання — 26 лютого 2019 року

6. Звіт про результати аудиту ефективності управління об’єктами державної власності, закріпленим за державними підприємствами Міністерства оборони України, та використання ними коштів, отриманих на виконання замовлень Міністерства оборони України.

Відповідальний: член Рахункової палати Яремчук І. М.

7. Звіт про результати аналізу використання коштів державного бюджету на оплату праці працівників органів державного управління.

Відповідальний: заступник Голови Рахункової палати
Майснер А.В.

8. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Національному агентству України з питань державної служби на керівництво та функціональне управління у сфері державної служби.

Відповідальний: член Рахункової палати Дідик А.М.

9. Звіт про результати аудиту ефективності та обґрунтованості застосування податкових пільг з податку на додану вартість за операціями з постачання послуг з охорони здоров’я.

Відповідальний: член Рахункової палати
Огонь Ц.Г. (за участю територіальних управлінь)

10. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів на капітальний ремонт доріг державного значення Дніпропетровської, Хмельницької та Закарпатської областей.

Відповідальна: член Рахункової палати

Іванова І.М. (за участю територіальних управлінь)

Дата засідання — 12 березня 2019 року

11. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного фонду регіонального розвитку.

Відповідальний: заступник Голови Рахункової палати

Майснер  А. В. (за участю територіальних управлінь)

12. Звіт про результати аудиту ефективності виконання Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг повноважень з державного регулювання діяльності з виробництва, передачі, розподілу і постачання електричної енергії.

Відповідальний: член Рахункової палати Яремчук І.М.

13. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Державній службі України з надзвичайних ситуацій на придбання пожежної та іншої спеціальної техніки вітчизняного виробництва.

Відповідальний: член Рахункової палати Богун В.П.

14. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на виконання Державної цільової економічної програми енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлювальних джерел енергії та альтернативних видів палива на 2010–2020 роки.

Відповідальний: член Рахункової палати

Огонь Ц.Г. (за участю територіальних управлінь)

Дата засідання — 26 березня 2019 року

15. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на проведення наукових досліджень, розроблення нових та модернізації існуючих систем спеціального зв’язку, захисту інформації, кіберзахисту і протидії технічним розвідкам в межах виконання завдання Державної цільової програми розвитку спеціального зв’язку, забезпечення захисту інформації і протидії технічним розвідкам на 2016–2021 роки.

Відповідальний: член Рахункової палати Яремчук І.М.

16. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань.

Відповідальний: заступник Голови Рахункової палати

Майснер А.В. (за участю територіальних управлінь)

17. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджету України, виділених у 2017–2018 роках Міністерству охорони здоров’я України для здійснення державних закупівель із залученням спеціалізованих організацій за бюджетною програмою «Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру».

Відповідальний: член Рахункової палати Невідомий В.І.

18. Звіт про результати аудиту ефективності використання та розпорядження майном державними підприємствами, які входять до складу Державного концерну «Укроборонпром», що має фінансові наслідки для державного бюджету.

Відповідальна: член Рахункової палати

Іванова І.М. (за участю територіального управління)

19. Звіт про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів, виділених на медичне обслуговування і оздоровлення особового складу та утримання закладів дошкільної освіти Служби безпеки України.

Відповідальний: член Рахункової палати Яременко О.С.

20. Звіт про результати аудиту ефективності управління Міністерством освіти і науки України об’єктами державної власності у сфері вищої освіти, що мають фінансові наслідки для державного бюджету.

Відповідальний: член Рахункової палати

Невідомий В.І. (за участю терито­ріальних управлінь)

21. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Міністерству культури України на збереження історико-культурної та архітектурної спадщини в національних і державних заповідниках, здійснення заходів з охорони культурної спадщини, паспортизація, інвентаризація та реставрації пам’яток архітектури, культури та світової спадщини ЮНЕСКО.

Відповідальний: член Рахункової палати

Дідик А.М. (за участю територіальних управлінь)

22. Звіт про результати аудиту ефективності використання Вищою радою правосуддя бюджетних коштів на формування суддівського корпусу та контроль за його діяльністю.

Відповідальний: член Рахункової палати Яременко О.С.

23. Звіт про результати фінансового аудиту Державного агентства рибного господарства України.

Відповідальний: член Рахункової палати Богун В.П.

24. Звіт Рахункової палати за 2018 рік.

Відповідальний: Голова Рахункової палати Пацкан В.В.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті