Держлікслужба повідомляє про виявлення небезпечної партії контрацептивів

06 Березня 2019 4:09 Поділитися

Державна служба Украї­ни з лікарських засобів та контролю за наркотиками (далі — Держлікслужба) отримала важливу інформацію від ТОВ «Реккітт Бенкізер Україна» — компанії, яка представляє виробника відомої марки презервативів Durex, Reckitt Benckiser Healthcare (UK) Ltd. (Великобританія) в Україні.

З метою контролю обігу власної продукції компанія придбала в мережі Інтернет вироби Durex із серії, не допущеної в обіг, яка мала б бути знищена. Повна назва виробу — «Презервативи латексні з силіконовою змазкою Durex® RealFeel (натуральні відчуття), 3 шт. та 12 шт.» партії №№ 1000433147, 1000494067, 1000474803. Зазначені партії визнані такими, що не відповідають встановленим вимогам технічних регламентів, тому щодо них не отримано дозвіл на продаж.

Як виявилося, даний медичний виріб незаконно продається на ринку України й з метою вжиття відповідних заходів ТОВ «Реккітт Бенкізер Україна» звернулося до правоохоронних органів. У свою чергу, Держлікслужба інформує про дану небезпечну партію контрацептивів та вживатиме всіх необхідних заходів відповідно до чинного законодавства.

За матеріалами fb/dls.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*