Новопризначена голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні — Лотта Сільвандер

10 Квітня 2019 12:45 Поділитися

Лотта Сільвандер почала працювати в Представництві Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні у березні 2019 р. Загалом вона має понад 30 років досвіду в галузі соціального розвитку, здобутого на керівних посадах у багатьох регіонах світу, де вона просувала права та інтереси дітей і жінок.

З 2014 р. до свого призначення в Україні Л. Сільвандер очолювала ЮНІСЕФ у Філіппінах. Під її керівництвом здійснювалися планування, втілення та оцінка проектів ЮНІСЕФ у рамках програм розвитку та гуманітарних програм, спрямованих на покращання життя дітей та жінок у Філіпінах.

Раніше Л. Сільвандер була головою Представництва ЮНІСЕФ у В’єтнамі у 2010–2014 рр. та в Замбії — у 2006–2010 рр.

Перед тим, як почати працювати в ЮНІСЕФ, Л. Сільвандер була заступницею генерального директора та директором департаменту у справах Африки Шведського агентства з міжнародного розвитку (Styrelsen för internationellt utvecklingssamarbete — Sida). Вона обіймала цю посаду протягом 2001–2006 рр.

Л. Сільвандер — шведка, має ступінь, еквівалентний ступеню магістра з соціальної антропології. Л. Сільвандер розпочала свою кар’єру в громадській організації у Швеції та працювала у Філіппінах у 1980-ті роки. Вона викладала в Стокгольмському університеті та була фахівцем з питань соціально-економічного розвитку у Програмі розвитку ООН (ПРООН) в Зімбабве (1990–1994 рр.), а потім — консультантом з питань розвитку. Вона вперше почала працювати в Sida в 1996 р. як радник з питань соціального розвитку в Південній Африці, а згодом обіймала посади старшого радника з питань соціального розвитку та спеціальної радника з питань ВІЛ/СНІДу в штаб-квартирі Sida в Стокгольмі.

За матеріалами www.unicef.org

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті