На Вінниччині взято під варту особу за збут фальсифікованих ліків

06 Травня 2019 12:24 Поділитися

Під процесуальним керівництвом прокуратури Він­ницької області, слідчим відділом Управління Служби безпеки України (СБУ) у Вінницькій області розслідується кримінальне провадження за фактом контрабандного переміщення у значних обсягах з Туреччини, країн Азії та Російської Федерації на митну територію України лікарських засобів, не дозволених до застосування в Україні, та фальсифікованих препаратів для лікування онкологічно хворих, які збувалися за готівкові кошти, зокрема у Подільському регіональному центрі онкології, розташованому у м. Вінниця.

За результатами досудового розслідування особі, що безпосередньо отримувала, зберігала за місцем проживання та збувала онкохворим фальсифіковані ліки, оголошено підозру. До Вінницького міського суду внесено клопотання про застосування до неї запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із визначенням розміру застави, як повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

3 травня 2019 р. за результатами розгляду такого клопотання Вінницьким міським судом ухвалено рішення про взяття підозрюваної особи під варту та затримано її у залі суду із визначенням розміру застави у сумі понад 500 тис. грн.

Наразі досудове розслідування у справі триває, перебуває на особистому контролі керівництва прокуратури області та вживаються заходи для завершення розслідування в найкоротший строк.

За матеріалами www.gp.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*