«БІХЕЛС» — Вибір споживача 2018

На основі експертного аналізу «Всеукраїнського галузево-аналітичного центру» компанія ТОВ «БІХЕЛС» увійшла до реєстру «Кращих постачальників товарів та послуг України» і представлена в Національній програмі «Вибір споживача 2018» з подальшим врученням нагород підприємству. «БІХЕЛС» входить до 3% пріоритетних підприємств галузі в масштабі всієї країни згідно з реєстром Асоціації економічного співробітництва та розвитку.

Досить велика кількість компаній в Україні спеціалізується на розробці, виготовленні та просуванні продукції для поліпшення здоров’я населення України. Проте чи багато з них можуть похвалитися при цьому тривалим успішним досвідом роботи? Серед таких на особливу увагу заслуговує компанія «БІХЕЛС», команда фахівців якої щодня працює над тим, щоб донести ідеї та цінності компанії до фахівців сфери охорони здоров’я. Втіленням цієї роботи є турбота про пацієнтів через продукти компанії. Деякі з них заслуговують на особливу увагу.

УроПак-36® — стандартизований екстракт журавлини (36 мг ПАЦ)

Функціональні властивості флагманського продукту УроПак-36®, який представляє на українському ринку компанія «БІХЕЛС», зумовлені фізіологічною активністю біологічно активних речовин, що входять до складу екстракту ягід журавлини (Vaccinium macrocarpon): флавоноїдів — проантоціанідину А, флавонолів, флавононів і їх глікозидів, цукрів, органічних кислот, дубильних речовин, вітамінів, пектинів, макро- і мікроелементів.

У кожній капсулі УроПак-36 міститься 144 мг сухої речовини екстракту журавлини, що відповідає 36 мг проантоціанідину А. Саме така кількість даного компоненту визначена Рекомендаціями Європейської асоціації урологів (2011) в якості достатнього добового дозування при інфекціях сечовидільних шляхів.

Проантоціанідини — одні з найцікавіших і найважливіших для людини представників рослинних поліфенольних сполук. Так, проантоціаніди, що входять до складу екстракту журавлини, виявляють декілька видів фармакологічної активності, що дозволяє захистити слизові оболонки сечостатевої системи від колонізації патогенною мікрофлорою. Серед них пряма протимікробна активність, оскільки компоненти екстракту журавлини чинять бактеріостатичну дію по відношенню до різних видів мікроорганізмів, у тому числі збудників інфекцій сечових шляхів: E. coli, S. aureus, E. faeceum, K. pneumoniae, P. aeruginosa, P. mirabilis (Рождєствєнский Д.А., Бокий В.А., 2013). Окрім цього, вони сприяють інгібуванню адгезії (прилипання) мікроорганізмів до поверхні епітелію слизових оболонок (Колонтарьов К.Б., Зайцева А.В., 2014).

Капсули УроПак-36® розроблено з метою нормалізації функціонального стану сечовидільної системи при гострих і хронічних запальних захворюваннях (при загостренні гострого та рецидивуючого хронічного бактеріального циститу, пієлонефриті, неспецифічному бактеріальному уретриті, інфекціях сечовивідних шляхів після урологічних маніпуляцій і операційного втручання).

ЛІБЕРА® — сухий екстракт леспедези головчатої (300 мг)

Функціональні властивості капсул ЛІБЕРА® зумовлені фізіологічною активністю біологічно активних речовин, що входять до складу її активного інгредієнта рослинного походження, — екстракту стебла і листя леспедези головчатої (Lespedeza capitata). Комплекс біологічно активних речовин леспедези, що входить до складу ЛІБЕРА®, сприяє покращанню діурезу, зменшенню азотемії, підвищенню виділення нат­рію і меншою мірою калію (Попова Н.П. та спів­авт., 2011). Важливо, що капсули ЛІБЕРА® не є спиртовим екстрактом. Це має велике значення для пацієнтів із захворюваннями нирок.

ЛІБЕРА® спеціально розроблена для збільшення ниркової фільтрації, прискорення виведення азотистих шлаків з сечею з метою нормалізації функціонального стану нирок.

«БІХЕЛС» — із природи для здоров’я людей!

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті