Внесено зміни в квоти на відвантаження спирту етилового

На Урядовому порталі оприлюднено постанову КМУ від 17.07.2019 р. № 744, якою вносяться зміни до щорічних квот на відвантаження суб’єктам підприємницької діяльності спирту етилового, що використовується для виробництва лікарських засобів (у тому числі компонентів крові та виготовлених з них препаратів), крім лікарських засобів у формі бальзамів і еліксирів, за ставкою акцизного податку в розмірі 0 грн. за 1 л 100% спирту етилового, затверджених постановою КМУ від 05.01.2011 р. № 19.

Змінами збільшено квоти для «ТОВ «Біо­фарма Плазма» з 7045 до 30 000 дал. Також перелік суб’єктів господарювання, яким надаються квоти, доповнено «ТОВ «НВК «Екофарм», якому надано квоти на 4219,31 дал етилового спирту.

Нагадаємо, 7 серпня на сайті МОЗ Украї­ни оприлюднено проект постанови КМУ «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», яким, зокрема, пропонується не надавати квоти на відвантаження спирту етилового суб’єктам господарювання для виготовлення лікарських засобів у формі настойок.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті