Будівництво корпусу «Охматдиту» та евакуація громадян України з Китаю: підсумок засідання КМУ

Під час пресбрифінгу, який пройшов 12 лютого з приводу підсумків засідання Кабінету Міністрів України (КМУ), Олексій Гончарук, Прем’єр-міністр України, розповів про ситуацію із будівництвом нового корпусу НДСЛ «Охматдит».

Завершення всіх будівельних робіт та введення їх в експлуатацію очікується вже наступного місяця. Тобто фактично до кінця березня має відбутися передача будівлі в експлуатацію. О. Гончарук зауважив, що «це питання знаходиться під особистим контролем міністра охорони здоров’я, тому я впевнений, що воно буде виконано».

Також Прем’єр-міністр розповів про ситуацію із евакуацією громадян України з Китаю та наголосив, що інформація про зрив евакуації повністю неправдива. Наразі тривають підготовчі роботи для того, щоб не створювати додаткових ризиків для населення.

«Тільки після того, як ми на 100% впевнимося, що процес евакуації не зумовить проникнення інфекції на територію України та її поширення, ми відразу проведемо всі необхідні дії. Наразі готовий літак та визначено декілька об’єктів, в які потенційно може бути здійснена евакуація громадян», — зазначив О. Гончарук.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»,
фото Сергія Бека
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті