COVID-19: Урядом заплановано введення карантину в навчальних закладах строком на 3 тиж

11 Березня 2020 3:14 Поділитися

З метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 в Україні 11 березня під час засідання Уряду прийнято рішення виділити 100 млн грн на першочергову закупівлю засобів індивідуального захисту для поточних потреб міністерств, відомств та служб, а також для поповнення державного резерву. У зв’язку із цим до 1 червня заборонено експорт товарів протиепідеміологічного призначення. Крім того, прийнято рішення закупити інфрачервоне обладнання для проведення скринінгу на відстані в Міжнародному аеропорту «Бориспіль».

Також на урядовому порталі повідомляється, що запропоновано введення обмежень на проведення масових заходів, у яких запланована участь 200 та більше осіб, окрім заходів державної необхідності. Проведення спортивних заходів дозволятиметься з дозволу міжнародних організацій, без глядачів.

Окрім того, зазначається, що заплановано введення карантину в навчальних закладах строком на 3 тиж.

Зауважимо, що наразі текст прийнятого рішення не оприлюднено, тому невідомо, з якого часу Уряд планує запровадити карантин у навчальних закладах, а також, чи стосується це рішення всієї території України, чи лише певних областей.

За матеріалами kmu.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті