НСЗУ має надати МОЗ план заходів щодо реалізації медичної реформи з 1 квітня

12 Березня 2020 11:44 Поділитися

Міністр охорони здоров’я України Ілля Ємець доручив Національній службі здоров’я України (НСЗУ) надати відомству план заходів та фінансових розрахунків для впровадження медичної реформи з 1 квітня 2020 р. Відповідне доручення міністр дав НСЗУ під час наради із керівництвом служби 11 березня. Інформацію про це розміщено на сайті МОЗ України.

«Ми продовжуємо реформу системи охорони здоров’я. Але реформа має бути корисною. Тому зміни з 1 квітня потрібно провести таким чином, щоб від цього не постраждали ні пацієнти, ні лікарі, ні рівні медицини, зокрема 2-й і 3-й рівні. Саме тому я зараз звертаюся до керівництва НСЗУ і прошу підготувати перелік плану заходів та фінансових розрахунків для впровадження медичної реформи з 1 квітня 2020 р.», — заявив Ілля Ємець.

За словами міністра, впроваджуючи медичну реформу, нове керівництво МОЗ у першу чергу буде орієнтуватися на інтереси всіх українців.

За матеріалами moz.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

GREG007 12.03.2020 12:38
ПРАВИЛЬНО!!! МОЛОДЕЦ!!! Без расчетов и желательно подтверждение этих расчетов на примере полевых испытаний в различных ЛПУ НЕЛЬЗЯ ДВИГАТЬСЯ ВПЕРЕД.

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті