Вітаємо із Всесвітнім днем фармацевта!

25 Вересня 2020 11:47 Поділитися

«Трансформація глобального здоров’я» — тема цьогорічного Всесвітнього дня фармацевта, яку за традицією оголошує Міжнародна фармацевтична федерація (International Pharmaceutical Federation — FIP). Це особливо своєчасно, оскільки ми всі стикаємося з проблемами пандемії COVID-19.

«Цього року ми відзначаємо наш 10-й Всесвітній день фармацевта. Ми прагнемо показати, як фармацевти роблять внесок у світ, де кожний отримує користь від доступу до безпечних, ефективних, якісних та доступних за ціною ліків та медичних технологій, а також фармацевтичних  послуг», — заявив президент FIP Домінік Джордан (Dominique Jordan).

«Ми є однією з ключових професій у галузі охорони здоров’я, яка допоможе досягти Цілей сталого розвитку ООН. Колеги в усіх галузях цієї професії відіграють важливу роль у зміні стану здоров’я своїх громад. Об’єднані FIP, це глобальні зусилля, які ми повинні продовжувати і на які ми також повинні звернути увагу.

Зараз, наприклад, фармацевти в усьому світі невтомно працюють над тим, щоб зупинити поширення коронавірусу та забезпечити доступ людей до необхідних їм ліків. Я хочу подякувати фармацевтам за зусилля у цей непростий час. XXI століття буде століттям фармацевтів, і я запрошую колег по всьому світу відзначити 25 вересня у своїх календарях», — додав Д. Джордан.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті