ТОВ «Серв’є Україна» повідомляє про призначення нового генерального директора

1 жовтня 2020 р. ТОВ «Серв’є Україна» повідомило про призначення Фредеріка Фуйю (Frédéric Fouilloux) генеральним директором компанії в Україні з 1 жовтня 2020 р. Ф. Фуйю змінить Мішеля Ешенбреннера, який обіймав цю посаду з жовтня 2015 р. до 30 вересня 2020 р., а зараз переїжджає в Румунію, щоб почати виконувати обов’язки генерального директора румунського офісу «Серв’є». Ф. Фуйю має багаторічний досвід роботи у фармацевтичній сфері. Розпочавши свою кар’єру у 1997 р., він займав посади із підвищеною відповідальністю у сфері маркетингу та продажу. До команди «Серв’є» пан Фредерік приєднався в 2005 р., зайнявши посаду заступника регіонального операційного директора, відповідав за роботу компаній в Китаї та В’єтнамі. З 2007 р. обіймав посади генерального директора у Сінгапурі (2007–2011 рр.), Південній Кореї (2011–2015 рр.), Греції та на Кіпрі (2015–2020 рр.). Ф. Фуйю є фармацевтом за освітою зі ступенем магістра ділового адміністрування (Master of Business Administration — МBА), який він отримав у Вищій комерційній школі Парижа (École des Hautes Études Commerciales de Paris — HEC Paris), Франція.

Значні лідерські якості та великий міжнародний досвід пана Ф. Фуйю у фармацевтичній сфері допоможуть гарантувати, що постійна відданість компанії терапевтичному прогресу буде першочергово зосереджена на потребах українських пацієнтів та подальшій ефективній роботі «Серв’є Україна».

Про компанію Servier

Servier — міжнародна фармацевтична компанія, яка управляється неприбутковим фондом, головний офіс якої розташований у м. Сюрен, Франція. Компанія представлена у 149 країнах, штат співробітників у світі становить 22 тис осіб. Група, що є цілком незалежною, реінвестує 25% свого обігу (за винятком генеричних препаратів) у дослідження і розробки та використовує весь прибуток для розвитку компанії. Корпоративне зростання Servier зумовлене постійним пошуком інновацій у 5 ключових сферах: серцево-судинні, імунозапальні, нейропсихіатричні, онкологічні захворювання та цукровий діабет, а також діяльністю зі створення високоякісних генеричних препаратів. Крім розробки лікарських засобів, Servier також пропонує цифрові рішення для здоров’я.

За матеріалами,
наданими компанією Servier

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті