МОЗ повторно оголосило про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду генерального директора ЦГЗ

21 Жовтня 2020 3:11 Поділитися

Центр громадського здоров’я (ЦГЗ) інформує про те, що Міністерство охорони здоров’я України повторно оголосило про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора Державної установи «Центр громадського здоров’я МОЗ України».

ЦГЗ нагадує, що подавати кандидатури для включення до складу конкурсної комісії з проведення конкурсу можуть:

  • галузеві професійні спілки;
  • громадські об’єднання у секторі громадського здоров’я і громадські об’єднання у сфері запобігання корупції та антикорупційної діяльності, що зареєстровані не менш як за 2 роки до дати рішення про проведення конкурсу;
  • незалежні експерти у сфері охорони здоров’я.

Пакет документів потрібно надсилати у паперовому вигляді за адресою: вул. Грушевського, 7, м. Київ, 01601 та копію в електронному вигляді на e-mail: [email protected].

Строк подання пропозицій — до 28 жовтня 2020 р. включно.

Додаткову інформацію можна отримати за тел.: (044) 253-82-63.

Також разом з пропозиціями необхідно надавати документи, що підтверджують відповідність представників галузевих професійних спілок, громадських об’єднань вимогам Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 р. № 1094.

За матеріалами phc.org.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті