наказ МОЗ України від 16.01.2021 р. № 53

18 Січня 2021 11:08 Поділитися

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 16.01.2021 р. № 53

Про ліцензування медичної практики

Відповідно до статті 6 Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності», абзацу тридцятого підпункту 10 пункту 4 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90), наказу Міністерства охорони здоров’я України від 31 серпня 2012 року № 677 «Про затвердження Положення про Ліцензійну комісію МОЗ України» та наказу Міністерства охорони здоров’я України від 24 липня 2020 року № 1679 «Про затвердження складу Ліцензійної комісії МОЗ України», протоколу № 58 засідання Ліцензійної комісії МОЗ України від 10 грудня 2020 року

НАКАЗУЮ:

  1. Видати ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики 64 здобувачам ліцензій згідно з переліком, що додається.
  2. Відмовити у видачі ліцензій на провадження господарської діяльності з медичної практики 52 здобувачам ліцензій згідно з переліком, що додається.
  3. Анулювати ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики 5 ліцензіатів згідно з переліком, що додається.
  4. Переоформити ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики 1 ліцензіата згідно з переліком, що додається.
  5. Пункт 15 Переліку здобувачів ліцензій, за заявами яких прийнято рішення про отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики, затвердженого наказом МОЗ України від 06 листопада 2020 року №2537 «Про ліцензування медичної практики», викласти у новій редакції:

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОБЛАСНИЙ ГОСПІТАЛЬ ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ М. СВЯТОГІРСЬКА»

Місцезнаходження: Донецька обл., м. Слов’янськ, м.Святогірськ, вул. Молодіжна, буд.66

Ідентифікаційний код: 25759269

Видати ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики за спеціальністю організація і управління охороною здоров’я, терапія, кардіологія, неврологія, дерматовенерологія, стоматологія, функціональна діагностика, рентгенологія, ультразвукова діагностика, фізіотерапія, клінічна лабораторна діагностика; за спеціальністю молодшого спеціаліста з медичною освітою: лабораторна справа (клініка), рентгенологія, медична статистика

за місцем провадження діяльності

Донецька обл., м. Слов’янськ, м. Святогірськ, вул. Молодіжна, буд.66

Реєстраційне досьє від 18.09.2020 № 4281/Л-П

Розрахункові реквізити для внесення плати за отримання ліцензії:

сума до сплати – 2197 грн.

код бюджетної класифікації – 22011800

код відомчої ознаки МОЗ України – 18

найменування коду класифікації доходів бюджету – «Плата за ліцензії та сертифікати, що сплачується ліцензіатами за місцем здійснення діяльності»

банк отримувача – ГУДКСУ у відповідній області (плата за отримання ліцензії вноситься на рахунки територіальних органів Державного казначейства)

  1. Пункт 8 Переліку здобувачів ліцензій, за заявами яких прийнято рішення про отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики, затвердженого наказом МОЗ України від 13 листопада 2020 року №2618 «Про ліцензування медичної практики, діяльності банків пуповинної крові, інших тканин і клітин людини згідно з переліком, затвердженим Міністерством охорони здоров’я України», викласти у новій редакції:

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЛУГИНСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ»

Місцезнаходження: Житомирська обл., Лугинський р-н, смт Лугини, вул. Червона Гірка, буд. 35

Ідентифікаційний код: 01991748

Видати ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики за спеціальністю організація і управління охороною здоров’я, акушерство і гінекологія, анестезіологія, бактеріологія, дерматовенерологія, ендокринологія, клінічна лабораторна діагностика, неврологія, ортопедія і травматологія, отоларингологія, педіатрія, психіатрія, рентгенологія, терапія, ультразвукова діагностика, фтизіатрія, хірургія; за спеціальністю молодшого спеціаліста з медичною освітою: акушерська справа, лабораторна справа (гігієна), лабораторна справа (клініка), рентгенологія,ф сестринська справа, сестринська справа (операційна) за місцем провадження діяльності Житомирська обл., Лугинський р-н, смт Лугини, вул. Червона Гірка, буд. 35

Реєстраційне досьє від 02.10.2020 № 4492/Л-П

Розрахункові реквізити для внесення плати за отримання ліцензії:

  • сума до сплати – 2197 грн.
  • код бюджетної класифікації – 22011800
  • код відомчої ознаки МОЗ України – 18
  • найменування коду класифікації доходів бюджету – «Плата за ліцензії та сертифікати, що сплачується ліцензіатами за місцем здійснення діяльності»
  • банк отримувача – ГУДКСУ у відповідній області (плата за отримання ліцензії вноситься на рахунки територіальних органів Державного казначейства)
  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Микичак І.В.

МіністрМаксим Степанов

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті