6 із 13 кандидатів на посаду голови НСЗУ допущено до 2-го етапу відбору

05 Квітня 2021 5:34 Поділитися

За інформацією Національного агентства України з питань державної служби, до 2-го етапу конкурсу на посаду голови Націо­нальної служби здоров’я України (НСЗУ)(співбесіда) за підсумками першого етапу (тестування) допущено 6 із 13 кандидатів, а саме:

1. Вадима Арістова;

2. Тетяну Бойко;

3. Андрія Віленського;

4. Геннадія Заболотного;

5. Олександру Машкевич;

6. Олега Овчара.

Нагадаємо, що Кабінет Міністрів України розпорядженням від 17.03.2021 р. № 207 оголосив конкурсний відбір на посаду голови НСЗУ.

У цілому кандидати проходять 3 етапи: тестування, співбесіду з комісією з питань вищого корпусу державної служби та співбесіду із суб’єктом призначення.

Під час співбесіди з комісією з питань вищого корпусу державної служби будуть оцінюватися 4 критерії — лідерство, комунікація, орієнтація на результат і стресостійкість.

Після отримання результатів співбесіди з комісією Національне агентство з питань запобігання корупції проводитиме перевірку кандидатів, які отримали найбільшу кількість балів. У ході такої перевірки оцінюватимуться загальні навички та здібності кандидата. Остаточне рішення про призначення ухвалюватиме суб’єкт призначення.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті