Компанія Qlik призупиняє усі нові продажі і послуги в Росії та Білорусі

08 Березня 2022 11:01 Поділитися

Незабаром після компанії Proxima Research International її партнер — компанія Qlik заявила про призупинення усіх нових продажів і послуг в Росії та Білорусі. Крім того, компанія продовжує дотримуватися урядових санкцій, запроваджених Сполученими Штатами, Великобританією та Європейським Союзом.

Компанія Qlik – одна з провідних софтверних компаній з розробки різноманітних рішень для  аналізу та обробки багатомірних даних.

У своєму повідомлені компанія зазначає, що продовжує глибоко засмучуватися через насильство і страждання, які відбуваються в Україні, і приєднується до світової спільноти в засудженні цього безглуздого і незаконного вторгнення Росії.

При цьому зазначається, що хоча Qlik категорично не схвалює дії російського уряду та військових, команда Qlik Russia є надзвичайно цінною частиною їх спільноти. Так, компанія підтримує їх як співробітників і буде продовжувати робити це в цей непростий час. Зазначається, що Qlik завжди була організацією з неймовірно сильним почуттям соціальної відповідальності. Усе в цій ситуації суперечить нашим основним цінностям як компанії.

Qlik разом з Україною та всім світом закликає до миру та відновлення суверенітету України.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті