До уваги партнерів — зміни у роботі ТОВ «ПРОКСІМА РІСЕРЧ ІНТЕРНЕШНЛ»

21 Квітня 2022 10:35 Поділитися

Шановний партнере!

ТОВ «ПРОКСІМА РІСЕРЧ ІНТЕРНЕШНЛ» підтримує народ України у його прагненні захистити свою свободу та визначити своє майбутнє як нації. Безумовно, ми категорично засуджуємо неприйнятні військові дії Росії, які порушують територіальну цілісність України і наражають на небезпеку наш народ.

ТОВ «ПРОКСІМА РІСЕРЧ ІНТЕРНЕШНЛ» спеціалізується у сфері охорони здоров’я та вважає за свою місію зробити все можливе щодо забезпечення доступності лікарських засобів для населення України. Задля цього у взаємодії з МОЗ України ми активно займаємося координацією постачання ліків у ланцюжку виробник – дистриб’ютор – аптека та розробили інтерактивну мапу працюючих аптек, яку щоденно оновлюємо. Окрім вказаного, компанія допомагає у налагодженні міжнародних зв’язків з Міністерством охорони Польщі та Австрії з метою отримання гуманітарної медичної допомоги. Ми також ні на хвилину не забуваємо про нашу комунікативну місію і навіть у цей скрутний час лишаймося джерелом актуальної інформації для фармацевтичного співтовариства України.

На підставі вищевикладеного, ТОВ «ПРОКСІМА РІСЕРЧ ІНТЕРНЕШНЛ» повідомляє, що з 1 березня 2022 р. припиняє надання сервісів на території Російської Федерації та Республіки Білорусь. При цьому за іншими напрямками діяльності ми продовжуємо виконувати всі свої зобов’язання і функції. При цьому максимальні зусилля керівництва компанії спрямовані на мінімізацію ризиків для життя та здоров’я працівників. А наші співробітники працюють віддалено у режимі «плаваючого» графіку та підтримують своєчасну і конструктивну комунікацію з керівництвом, нашими клієнтами та партнерами задля  забезпечення стабільної та безперебійної роботи інформаційних систем та сервісів.

Разом ми наближаємо Нашу Перемогу! Мирної України усім нам! Героям слава!

Proxima Research International

06.03.2022 

 

 

 

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті