ДП «Медичні закупівлі України» закуповуватиме ліки та медвироби через платформу SAP Ariba

17 Березня 2022 9:53 Поділитися

У 2022 р. ДП «Медичні закупівлі України» проводитиме закупівлі ліків та медичних виробів через платформу SAP Ariba. Для цього в рамках проєкту Enkidu підприємство співпрацює з НГО «EnkiduGlobal.org» та компанією SAP.

Відповідно до постанови КМУ від 28.02.2022 р. № 169 на період воєнного стану публічні закупівлі здійснюються без застосування процедур закупівель та спрощених закупівель, визначених Законом України «Про публічні закупівлі», та без використання системи Prozorro. «Для того щоб забезпечити прозорість, швидкість та ощадливість процедур, ми будемо використовувати вже існуюче хмарне рішення на ринку є-комерції — SAP Ariba. Дана платформа — B2B маркетплейс, який дозволяє швидко знаходити постачальників та комунікувати з ними. Наші фахівці зможуть знаходити необхідні товари до закупівлі в системі та бачити всі наявні на ринку пропозиції від постачальників в режимі реального часу. Таке рішення дозволятиме швидко, ефективно та прозоро здійснювати комунікацію, закупівлю та постачальння товарів в Україну», — прокоментували в ДП «Медичні закупівлі України».

Постачальники, які не під’єднані до системи SAP Ariba, проте хочуть надати свої комерційні пропозиції до ДП «Медичні закупівлі України» в межах переліку товарів до закупівлі, можуть контактувати напряму з EnkiduGlobal.org або SAP Business Network. «Ви зможете завантажити перелік ваших товарів в систему через них», — додали у підприємстві.

Також благодійні організації та фундації, що працюють із закупівлями гуманітарної допомоги на користь України, у координації з ДП «Медичні закупівлі України» зможуть здійснювати такі закупівлі в системі прозоро та ефективно.

Перелік товарів до закупівлі визначається МОЗ України та Урядом.

За матеріалами www.facebook.com

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті