Польфарма з Польщі продовжує передавати в Україну гуманітарні грузи ліків власного виробництва та вже відправила 1,1 млн упаковок на суму понад 3,1 млн дол.

30 Травня 2022 2:12 Поділитися

Польфарма продовжує надавати гуманітарну допомогу Україні, цілеспрямовано відправляючи гуманітарні вантажі лікарських препаратів, яких найбільше потребують українські лікарні. Від початку війни загальний обсяг наданої допомоги перевищив 1,1 млн упаковок на загальну суму понад 12,8 млн злотих (3,01 млн дол. США).

Польфарма співпрацює з польською та українською владою, неурядовими організаціями та уповноваженими установами, піклуючись, щоб допомога доходила туди, де найбільше потрібна.

За перші тижні війни завдяки співпраці Polpharma з Урядовим агентством стратегічних резервів у Польщі та Міністерством охорони здоров’я України передано гуманітарний вантаж350 тис. упаковок рятівних ліків, зокрема антибіотиків та тих, що використовуються в медицині невідкладних станів, на суму 1,5 млн дол.

Друга партія лікарських препаратів, сформована протягом останніх тижнів у співпраці з Канцелярією Президента Республіки Польща та Міжнародним благодійним фондом «Карітас України», містила понад 660 тис. упаковок антибіотиків, кардіологічних та педіатричних препаратів. Вони вже прибули до лікарень Первомайська, Миколаєва, Ірпеня, Львова, Дрогобича, Борислава, Хмельницького, Кам’янця-Подільського та Одеси.

Третій гуманітарний вантаж, що найближчими днями надійде в Україну завдяки співпраці з Урядовим агентством стратегічних резервів, буде містити понад 92 тис. упаковок знеболювальних та сильнодіючих знеболювальних засобів для лікування поранених.

Компанія й надалі продовжить надавати допомогу Україні завдяки рішенню польської команди працювати понаднормово та у вихідні.

За матеріалами, наданими компанією Польфарма

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті