МОЗ запустило Портал вакансій для медичних та фармацевтичних працівників

Міністерство охорони здоров’я запустило Портал вакансій медичних та фармацевтичних працівників. Він покликаний допомогти кожному медику та фармацевту, який потребує роботи, знайти вакансію, що йому підходить. Ознайомитися з порталом можна за посиланням.

«З початку повномасштабної війни з росією тисячі медичних працівників в Україні були змушені змінити місце проживання та, відповідно, роботу. Для того щоб полегшити пошук вакансій для медиків, ми вирішили зібрати їх усі в одному місці, на Порталі вакансій. Так, медпрацівникам не доведеться шукати інформацію на різних вебсайтах. Адже на портал можуть подавати свої вакансії заклади охорони здоров’я будь-якої форми власності», — пояснює Марія Карчевич, заступник міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку.

У повідомленні також зазначається, що Портал вакансій є простим та зручним у користуванні. На ньому пошукачі можуть ознайомитися з усіма можливими опціями працевлаштування, додатковими перевагами та можливостями, щоб знайти роботу за своїм запитом. Зокрема, медики та фармацевти можуть фільтрувати вакансії за географією та шукати у тих регіонах, які їм найбільше підходять. Також можна обирати форму власності закладів, серед яких ведеться пошук.

У вакансії описані посадові обов’язки, кваліфікаційні вимоги, умови оплати праці та інші додаткові переваги (безкоштовне житло, проїзд, соціальний пакет тощо), які часто можуть додавати переваг вакансії, тому роботодавцям важливо заповнювати всі поля.

Водночас наголошується, що функціонал порталу буде розвиватися та доповнюватися. Зокрема, найближчим часом буде додано можливість створення кабінетів користувачів.

За матеріалами moz.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті