Офіційна заява ТОВ «ВЕНТА. ЛТД»

10 Серпня 2022 2:17 Поділитися

Шановні партнери!

У нас є добра новина! Тепер вже офіційно!
Ми довго працювали над тим, щоб позбутися росіян у засновниках компанії. Так, 1 серпня 2022 р. за ініціативою керівництва компанії та в тісній співпраці із Офісом Генерального прокурора України корпоративні права в ТОВ «ВЕНТА. ЛТД», які належали АТ «КАТРЕН (росія), були передані в управління агентству розшуку та менеджменту активів (АРМА). Чому ми пишемо про це лише зараз? Бо процес передачі вимагав часу, і, як і всі добрі справи, потребував тиші.

Що відбулося?

З 24 лютого подальше партнерство з російським засновником стало неприпустимим як з етичної точки зору, так і з точки зору бізнесу. Ми чудово усвідомлюємо нашу місію, яка полягає у фінансовій прозорості, створенні та підтримці робочих місць, допомозі волонтерам, лікарням та військовим.

Окремо варто підкреслити й незалежність менеджменту компанії від росіян. Але це не новина для наших партнерів. Наразі ж ми вирішили зробити останній, найважливіший, з нашої точки зору, крок.

На жаль, на момент початку широкомасштабного вторгнення механізм націоналізації російських активів ще не працював.

Ось чому керівництво компанії ініціювало та підтримало клопотання прокурора про передачу російської частки державі в порядку кримінального провадження.
Сама ж передача відбулася за ухвалою суду. Можливо, деякі з вас, ознайомившись з рішенням суду, почнуть хвилюватися. Дарма.

Головне, що треба знати: кримінальне провадження є лише інструментом вилучення частки. Усі інші звинувачення — для вигляду.

Ми свідомо пішли на такий крок, прийнявши всі супутні ризики й виклики, які на нас очікували, і сподіваємося на розуміння бізнесу та споживачів.

Компанія та її керівництво активно співпрацюють зі слідством і сподіваються, що найближчим часом ми винайдемо «здоровий» та ефективний механізм для законного та остаточного вилучення російської частки.

Які наші плани?

Будемо відверті: найбільше ми прагнемо, аби держава якомога довше залишалася в нашому бізнесі і брала активну участь у процесах утворення ринку.

Від нашого партнерства виграють у першу чергу споживачі!

Чого очікувати?

Найближчим часом ми зробимо спільну заяву з представником держави про наші плани і те, як ми будемо досягати поставлених цілей.

То ж не прощаємося.

Що зміниться для вас, наших партнерів?

По суті ー нічого. Ми продовжуємо працювати, виконувати домовленості й підтримувати державу.

Разом ー до перемоги.

Слава Україні!

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті