Польфарма розпочала всеукраїнській проєкт «Підтримай себе — підтримай Україну» та віддає 50% від продажу кожної упаковки вітаміну D3 — Олідетрим на купівлю реанімобілів

16 Серпня 2022 12:33 Поділитися

15 серпня стартував всеукраїнський проєкт «Підтримай себе — підтримай Україну» за ініціативи бренду Олідетрим. Відтепер 50% від кожної реалізованої упаковки вітаміну D3 Олідетрим 2000 компанія Польфарма спрямує на закупівлю реанімобілів, оснащених спеціальним обладнанням: киснем, дефібрилятором, ношами тощо. Необхідну суму — 3,7 млн грн — планується зібрати до кінця вересня, а реанімобілі передати на медичні потреби для шпиталів і лікарень. Долучитися до шляхетної справи може кожен, хто купить препарат вітаміну D3 в аптеці свого міста.

У важкі часи багато що втрачає актуальність, але тільки не власне здоров’я. Турбота про себе — надважлива сьогодні, щоб залишатися активним і дієвим, дбати про себе та близьких. Підтримуючи себе, ми підтримуємо Україну та всіх, хто потребує допомоги. Кожен реанімобіль — це врятовані життя, це швидка допомога там, де рахунок йде на хвилини.

Олідетрим 2000 для такої ініціативи обрано не випадково. Одна капсула препарату — це добова профілактична доза важливого вітаміну D3, необхідного для збалансованої роботи організму. Сьогодні дефіцит цього вітаміну виявляють у багатьох українців.
Олідетрим 2000 забезпечує організм вітаміном D3, що зміцнює імунну систему, нормалізує роботу нервової й укріплює опорно-руховий апарат, регулює обмін вуглеводів і жирів, полегшує роботу серця та судин.

Вітамін D називають «сонячним», бо основну його частку наша шкіра виробляє під час контакту із сонячними променями. Серпень — останній місяць літа, але навіть у цей період не всі можуть отримувати необхідну кількість вітаміну, адже багато хто працює в закритих приміщеннях та й взагалі цього року багато українців залишилися без належної кількості сонячних променів.

Всеукраїнська ініціатива «Підтримай себе — підтримай Україну» триватиме з 15 серпня до кінця вересня або до збору запланованої суми, залежно від того, яка подія настане раніше. Щоб долучитися до ініціативи, потрібно придбати в аптеці препарат Олідетрим 2000.

На сайті Олідетрим встановлено онлайн-лічильник зібраних коштів, який оновлюється щоденно, де кожен охочий зможе побачити, як набирається потрібна сума від продажу препарату.

За матеріалами, наданими компанією Польфарма

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті