Уряд вніс зміни до Положення про Держлікслужбу

19 серпня відбулося засідання Кабінету Міністрів України. Під час засідання Урядом ухвалено рішення про внесення змін до Положення про Державну службу України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (Держлікслужба) з метою приведення нормативно-правового акта у відповідність з вимогами чинного законодавства. Зауважимо, що ухвалена постанова № 926 набула чинності, у зв’язку із оприлюдненням в газеті “Урядовий кур’єр” від 23 серпня 2022 р. № 182.

Відтак змінами передбачено, що голова Держлікслужби матиме 3 заступників, які призначатимуться на посаду та звільнятимуться з посади Урядом відповідно до законодавства про державну службу.

Також прийнято рішення щодо перерозподілу видатків державного бюджету, передбачених МОЗ України на 2022 р. Перерозподіл відбуватиметься шляхом зменшення обсягів видатків споживання на 28 160,5  тис. грн за бюджетною програмою «Проведення вакцинації населення від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та збільшення обсягу видатків споживання на:

  • 6 810,1 тис. грн за програмою «Спеціалізована та високоспеціалізована медична допомога, що надається загальнодержавними закладами охорони здоров’я» та
  • збільшення обсягів видатків розвитку на 21 350,4 тис. грн за програмою «Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру».

За матеріалами t.me/verkhovnaradaukrainy

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті